Το αναδιπλούμενο Samsung με την Infinity Flex Display θα κοστίζει 2200 ευρώ στο Ηνωμένο Βασίλειο;

αναδιπλούμενο Samsung Infinity Flex Display 2200 ευρώ, Το αναδιπλούμενο Samsung με την Infinity Flex Display θα κοστίζει 2200 ευρώ στο Ηνωμένο Βασίλειο;

Οι πληροφορίες σχετικά με το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung αναφέρουν πως θα κυκλοφορήσει αρχικά σε επιλεγμένες αγορές, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο θα πωλείται μόνο μέσω του παρόχου κινητής τηλεφωνίας EE και του online καταστήματος της Samsung, με την τιμή του να είναι πολύ υψηλή.

Εφόσον υπάρχει η συμφωνία ανάμεσα σε Samsung και EE, το αναδιπλούμενο smartphone θα πωλείται από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας είτε με συμβόλαιο είτε σα σκέτη συσκευή. Επιπλέον, αυτός που έδωσε τις πληροφορίες φαίνεται να είναι εργαζόμενος στη Samsung και αναφέρει πως η τιμή πώλησης θα είναι μεταξύ 1700 και 2200 ευρώ, κάτι το οποίο συμβαδίζει με όσα ακούγονται από την πρώτη ημέρα της ανακοίνωσης αυτής της συσκευής.

Το αναδιπλούμενο smartphone ενδεχομένως να κυκλοφορήσει σε διάφορες εκδόσεις, με τη μεγαλύτερη να κοστίζει 2200 ευρώ στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Τη στιγμή που πολλά από τα high-end smartphone έχουν ξεπεράσει το φράγμα των 1000 ευρώ, με αυτό το είδος των smartphone υπάρχει σοβαρή πιθανότητα το κόστος να είναι διπλάσιο.

Σύμφωνα με επίσημη τοποθέτηση της Samsung, το αναδιπλούμενο smartphone θα κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2019 σε επιλεγμένες αγορές, με την εταιρεία να είναι έτοιμη για μαζική παραγωγή που θα φτάσει μέχρι και το ένα εκατομμύριο τεμάχια.

Μένει να δούμε και επίσημα την τιμή πώλησης αυτής της νέας κατηγορίας smartphone αλλά και το κατά πόσο θα είναι χρηστικά και θα δικαιολογούν την αγορά τους με σκοπό να δώσουν το κάτι παραπάνω στον τελικό χρήστη.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolos

Αναδιπλομενο κινητό. Άλλο ένα άχρηστο feature μαζi με το Edge

Άγγελος

Θα μπει στο ευρώ το Ηνωμένο Βασίλειο; Αυτή κι αν είναι είδηση στο άρθρο!

Petros

Eδω διναν το κινέζικο 1049 με την πράσινη οθόνη, τσάμπα το δίνουν το Samsung

Theo

Άκυρο ότι βγήκε το ηνωμένο βασίλειο από το ευρώ?? 😀

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.