Το αναδιπλούμενο smartphone της Huawei θα είναι 5G και με μεγαλύτερη οθόνη από αυτό της Samsung;

Η Huawei δείχνει έτοιμη να “κονταροκτυπηθεί” με τη Samsung και στα αναδιπλούμενα smartphone, με τις φήμες να τη θέλουν να ετοιμάζει ένα σε μεγαλύτερο μέγεθος από το αντίστοιχο της Samsung.

Οι φήμες για το αναδιπλούμενο smartphone της Huawei αναφέρουν πως θα διαθέτει οθόνη που όταν είναι κλειστή θα φτάνει τις 5 ίντσες ενώ όταν είναι ξεδιπλωμένη θα φτάνει τις 8 ίντσες, τη στιγμή που το αντίστοιχο smartphone της Samsung θα έχει οθόνες στις 4.58 ίντσες και 7.3 ίντσες. Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε πως ο σχεδιασμός του concept video που έχει κυκλοφορήσει σχετικά με το αναδιπλούμενο smartphone, έχει βασιστεί στις διάφορες πατέντες που η Huawei έχει κατοχυρώσει κατά καιρούς.

Η εταιρεία που θα αναλάβει την κατασκευή της αναδιπλούμενης οθόνης θα είναι η BOE, η ίδια εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την OLED οθόνη του Mate 20 Pro. Υπάρχουν αναφορές πως η Huawei έχει ήδη δώσει κάποια prototypes του αναδιπλούμενου smartphone στις εταιρείες παροχής κινητής τηλεφωνίας στη Νότιο Κορέα, οι οποίες δε μπορούν να αποκαλύψουν το παραμικρό για το σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά της συσκευής παρά το ότι ήταν λειτουργική σε μεγαλύτερο βαθμό από όσο είχαν αρχικά εκτιμήσει.

Ο λόγος που οι δοκιμές έχουν ξεκινήσει στη Νότιο Κορέα μιας και το αναδιπλούμενο smartphone της Huawei θα έχει δυνατότητα σύνδεσης στα 5G δίκτυα και η χώρα θα είναι από τις πρώτες στον κόσμο που θα διαθέτουν 5G δίκτυα μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019, με τη συσκευή να αναμένεται να κυκλοφορήσει μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου, μετά από τις εκτενείς δοκιμές που θα έχουν γίνει στα δίκτυα 5G μέχρι τότε.

αναδιπλούμενο smartphone Huawei 5G μεγαλύτερη οθόνη από Samsung, Το αναδιπλούμενο smartphone της Huawei θα είναι 5G και με μεγαλύτερη οθόνη από αυτό της Samsung;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Αν είναι ίδια περίπου με την υλοποίηση που είδαμε από την Sammy βάλτε του και της Παναγία τα μάτια αν έχετε. Και τιμή γύρω στα 3000€ και ένα νεφρό. No problem! Εξάλλου για μια 8ετια τουλάχιστον θα είναι beta phones…

Karpouzoeispraktoras

Υποτίθεται πως τα αναδιπλούμενα έρχονται να καλύψουν την ανάγκη της φορητότητας προσφέροντάς μας τη δυνατότητα μιας μεγάλης οθόνης σε μια μικρή συσκευή. Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω εγώ ως υποψήφιος καταναλωτής.

Αν είναι τα βγάλουν κι αυτά τεράστια, όπως κάτι παντόφλες που κυκλοφορούν ήδη, τότε ποιο είναι το νόημα;

NtinosMD

 οπως λεει και ο Πετρετζικης …. Σ Ε Ξ ΥΥΥΥΥΥΥΥ !!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.