Το αναδιπλούμενο smartphone της Motorola είναι το νέο RAZR;

αναδιπλούμενο smartphone motorola νέο razr, Το αναδιπλούμενο smartphone της Motorola είναι το νέο RAZR;

Το 2019 φαίνεται πως θα είναι η χρονιά των αναδιπλούμενων smartphone και η Motorola δεν πρόκειται να μείνει αδιάφορη, μιας και πατέντα δείχνει πως ετοιμάζεται για συσκευή που μοιάζει με το διάδοχο του RAZR.

Ο σχεδιασμός του αναδιπλούμενου smartphone από τη Motorola θυμίζει τον αντίστοιχο clamshell σχεδιασμό του Motorola RAZR και δείχνει το πως σκοπεύει να κάνει τη συσκευή να διπλώνει όταν το smartphone είναι κλειστό, κάτι το οποίο είναι το κύριο “πρόβλημα” στη νέα κατηγορία συσκευών που θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια.

Η αλήθεια είναι πως δε μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα από αυτά που απεικονίζουν τα σχέδια της πατέντας της Motorola, παρά το ότι η πράσινη περιοχή που αφορά την οθόνη, θα πρέπει να διπλώνει έτσι ώστε να παραμένει άθικτη κατά την αναδίπλωση της συσκευής η οποία θα παραμένει κλειστή.

Είναι επίσης ενδιαφέρον το πως η οθόνη θα ξεδιπλώνεται όταν η συσκευή είναι σε πλήρη έκταση, μιας και θα χρειάζεται κάποιος μηχανισμός ο οποίος θα κρατάει την οθόνη ανοιχτή και τεντωμένη με τέτοιο τρόπο που θα της επιτρέπει να λειτουργεί σαν να είχαμε μια κανονική οθόνη ενός συμβατικού smartphone. Η όλη κατασκευή θα πρέπει, ενδεχομένως, να στηρίζεται σε μηχανικά μέρη τα οποία θα προεκτείνουν και θα αναδιπλώνουν την οθόνη με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται η λειτουργία της χωρίς να φθείρεται από τις φορές που θα ανοίγουμε και θα κλείνουμε τη συσκευή.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή η κατηγορία smartphone που πρόκειται να δημιουργηθεί, αποτελεί μια πρόκληση για τους κατασκευαστές για το πως θα υλοποιήσει ο καθένας το δικό του αναδιπλούμενο smartphone καθώς και το τι θα προσφέρει το καθένα το οποίο θα αξίζει να το επιλέξουν οι υποψήφιοι καταναλωτές έναντι των smartphone με τη μορφή που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

αναδιπλούμενο smartphone motorola νέο razr, Το αναδιπλούμενο smartphone της Motorola είναι το νέο RAZR;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

ενδιαφέρουσα κατασκευή, σαν ιδέα μια χαρά, για να δούμε τι θα βγει στην αγορά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.