Το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung θα εμφανιστεί στο Developer Conference στις 7 Νοεμβρίου;

αναδιπλούμενο smartphone samsung developer conference, Το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung θα εμφανιστεί στο Developer Conference στις 7 Νοεμβρίου;

Ο CEO του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung, DJ Koh, είχε αναφέρει πως το αναδιπλούμενο smartphone θα παρουσιαστεί μέσα στο 2018 και φαίνεται πως κάτι τέτοιο θα γίνει πραγματικότητα μιας και η εταιρεία δημοσίευσε video στο Twitter που “δείχνει” ότι η συσκευή θα παρουσιαστεί στα πλαίσια του event.

Το Samsung Developer Converence θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Νοεμβρίου στο San Francisco στις 20:00 ώρα Ελλάδος και φαίνεται πως ήρθε η ώρα να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το πολυαναμενόμενο αναδιπλούμενο smartphone της εταιρείας, το οποίο εμφανίζεται, κατά κάποιο τρόπο, στο video που δημοσίευσε η Samsung στο Twitter.

Πιο συγκεκριμένα, ρίχνοντας μια ματιά στο video θα δούμε πως ξεκινάει με animation που δείχνει δύο γραμμές να ανοίγουν όπως μια αναδιπλούμενη συσκευή και κατά μεγάλη πιθανότητα είναι ένα “μήνυμα” για την παρουσίαση αυτού του νέου είδους smartphone από τη Samsung, με το σλογκαν “Where Now Meets Next” να εμφανίζεται μέσα στο άνοιγμα των δύο γραμμών να προμηνύει πως πρόκειται για κάτι σημαντικό που θα ενώσει το παρόν με το μέλλον, όπως αναφέρει η εταιρεία στο σχετικό tweet.

Μένει να δούμε τι έχει ετοιμάσει η Samsung για αυτήν τη νέα κατηγορία συσκευών αλλά και το τι παραπάνω θα προσφέρουν στους χρήστες για να δικαιολογείται η αγορά τους η οποία αναμένεται να κοστίζει ακριβά.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Αν και samsungακιας τι έγινε ρε παιδιά σήμερα με τη Samsung!!!???? Χαχαχαχα

Flagship killer

Είχε ακούσει για 1800 ευρώ πάνω κάτω… όσο έχει δηλαδή ένα Xs max…Ε δε το λες και ακριβό συγκριτικά όταν είναι κάτι 100% fresh

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.