Το iPhone του 2019 με τριπλή κάμερα, 3D αισθητήρα και αναβαθμισμένο ζουμ;

iPhone με τριπλή κάμερα, Το iPhone του 2019 με τριπλή κάμερα, 3D αισθητήρα και αναβαθμισμένο ζουμ;

Μία νέα έκθεση από το ταϊβανέζικο site Economic Daily News ισχυρίζεται ότι η Apple θα λανσάρει το 2019 ένα τουλάχιστον μοντέλο iPhone με τριπλή κάμερα, 3D αισθητήρα και αναβαθμισμένο ζουμ.

Η έκθεση αυτή που βασίζεται σε ένα ερευνητικό σημείωμα του αναλυτή της Deutsche Securities, Jialin Lu, έρχεται να συμβαδίσει με αναφορές νωρίτερα μέσα το μήνα, ότι η Apple θα παρουσιάσει ένα τουλάχιστον iPhone με τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος το δεύτερο εξάμηνο του 2019.

Ο αναλυτής Jialin Lu ισχυρίζεται ότι το σύστημα της triple κάμερας του νέου iPhone θα υποστηρίζει προηγμένη 3D απεικόνιση μέσω στερεοσκοπικής λήψης, με τους δύο αισθητήρες να καταγράφουν εικόνες ενός αντικειμένου από διαφορετικές γωνίες.

Ταυτόχρονα, θα διαθέτει μία μέθοδο τριγωνισμού που θα αντιλαμβάνεται την απόσταση μεταξύ της συσκευής και του αντικειμένου. Η τεχνολογία 3D ανίχνευσης της κύριας κάμερας θα χρησιμοποιηθεί για εφαρμογές αυξημένης πραγματικότητας, κάτι ανάλογο του συστήματος TrueDepth της πρόσθιας κάμερας του iPhone X.

Σύμφωνα με τον Lu, ο τρίτος φακός του συστήματος της triple κάμερας θα έχει πιθανώς μεγαλύτερο εστιακό μήκος για αναβαθμισμένες δυνατότητες ζουμ. Αυτές οι βελτιωμένες δυνατότητες θα φέρουν το οπτικό ζουμ 3x για πρώτη φορά σε μοντέλο της αμερικάνικης εταιρείας. Για την ώρα, οι κάμερες των iPhone 7 Plus, 8 Plus και iPhone X είναι ενισχυμένες με 2x οπτικό ζουμ, ενώ το μοναδικό smarphone της αγοράς με τριπλή κάμερα και 3x zoom είναι το Huawei P20 Pro.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Δεν πιστεύω ότι η Apple θα παίξει το παιχνίδι με την ποσότητα …. όσο κι αν το επιθυμούν πολλοί …

Χρήστος

Και αρχικη τιμη 5000 ευρω😂

Αλέξανδρος

Και μετά αφού αρχίσουν να βγάζουν όλοι με τριπλή, θα λέει ο κόσμος ότι αντιγράφουν την Apple και όχι την Huawei :p

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.