To ASUS Zenfone 5 έρχεται στην Ευρώπη σε τιμή 399 ευρώ

Zenfone 5, To ASUS Zenfone 5 έρχεται στην Ευρώπη σε τιμή 399 ευρώ

Η ASUS ανακοίνωσε επίσημα τη ναυαρχίδα της Zenfone 5 τον περασμένο Φεβρουάριο στο MWC αλλά ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει το λανσάρισμά της σε πολλές αγορές. Ο επόμενος σταθμός είναι η Ευρώπη και η αγορά της Ολλανδίας.

Οι προ-παραγγελίες για το ταϊβανέζικο μοντέλο έχουν ήδη ξεκινήσει στην ολλανδική χώρα έναντι 399 ευρώ, ενώ οι παραδόσεις θα ολοκληρωθούν σε δύο περίπου εβδομάδες από σήμερα δηλαδή προς το τέλος του μήνα. Ελπίζουμε το λανσάρισμα από την ASUS να συνεχιστεί και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές και φυσικά στη δική μας.

Το Zenfone 5 ενσωματώνει Super IPS οθόνη 6.2 ιντσών (2246×1080) με αναλογία 19:9, φωτεινότητα 500 nits και φυσικά το δημοφιλές notch, με σώμα από συνδυασμό μετάλλου και γυαλιού 2.5D.

Στο πίσω μέρος της συσκευής εδρεύει η 12 MP κάμερα με αισθητήρα Sony IMX363, διάφραγμα f/1.8, OIS και dual pixel phase detection autofocus, καθώς επίσης και μία 8MP κάμερα με ευρυγώνιο φακό 120°. Τις selfies έχει αναλάβει η 8 MP κάμερα μπροστά με διάφραγμα f/2.0.

Το ASUS ZenFone 5 είναι εξοπλισμένο με Qualcomm Snapdragon 636 SoC, 6GB μνήμης RAM και 64GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης. Έρχεται με μπαταρία 3300 mAh, dual-SIM υποστήριξη, dual ηχεία και σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος.

H σημαντικότερη ίσως στιγμή της ανακοίνωσης στη Βαρκελώνη ήταν η παρουσίαση των AI χαρακτηριστικών σε όλο το φάσμα των λειτουργιών της ταϊβανέζικης ναυαρχίδας. Το ZenFone 5 έρχεται με AI Boost για καλύτερη ισχύ στο gaming, AI Photography με αναγνώριση της σκηνής και άλλων αντικειμένων ή προσώπου, AI Display με αυτόματη προσαρμογή της θερμοκρασίας χρώματος, AI Ringtone για αυτόματη προσαρμογή του ήχου ανάλογα με το θόρυβο του περιβάλλοντος και τέλος, ΑΙ charging που επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Και όλα αυτά σε ένα ανταγωνιστικό πακέτο που δεν ξεπερνά τα 399 ευρώ.

Zenfone 5, To ASUS Zenfone 5 έρχεται στην Ευρώπη σε τιμή 399 ευρώ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Saša

400€ για SD636? Δινεις 140€, τσιμπας το Redmi 5 Plus και με τα ρεστα πας 5 μερες Μαλτα.

mech.al.

Στα 380 ευρώ αγοράζεις xiaomi mi6 με 610nits super bright οθόνη, επεξεργαστή sd835 και μπαταρια 3350mah… γιατί να αγοράσεις ένα mid-ranger με 399 ευρώ;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.