Το bezel-less Lenovo Z5 Pro με in-display αναγνώστη αποτυπωμάτων στις 11 Οκτωβρίου;

lenovo z5 pro bezel less in display αναγνώστης αποτυπωμάτων, Το bezel-less Lenovo Z5 Pro με in-display αναγνώστη αποτυπωμάτων στις 11 Οκτωβρίου;

Η Lenovo, μέσω του Liu Jun, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της εταιρείας, αποκάλυψε το Lenovo Z5 Pro και φαίνεται πως θα έχει bezel-less σχεδιασμό, οθόνη χωρίς notch και με in-display αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, με την επίσημη παρουσίασή του να γίνεται στις 11 Οκτωβρίου.

Η σχετική αποκάλυψη έγινε από τον Αντιπρόεδρο της Lenovo, Liu Jun κατά τη διάρκεια του Tech World 2018 στην Κίνα, ο οποίος απλά έδειξε το Lenovo Z5 Pro, ενδεχομένως για να αποδείξει πως θα έχει πραγματικά ελάχιστα bezel και η οθόνη του δε θα έχει notch, για να αποφύγει το φιάσκο που έγινε με το Lenovo Z5 το οποίο δεν ήταν τόσο bezel-less και η οθόνη του είχε notch.

Το Lenovo Z5 Pro φαίνεται πως είναι bezel-less κάτι που μπορεί να σημαίνει πως η selfie κάμερα θα εμφανίζεται με κάποιο μηχανισμό παρόμοιο με αυτούς που χρησιμοποιούν τα Vivo NEX S και OPPO Find X. Θα πρέπει να αναφέρουμε πως πριν από δύο εβδομάδες είχε εμφανιστεί ένα Lenovo smartphone με camera slider και in-display αναγνώστη αποτυπωμάτων το οποίο δεν αποκλείεται να ήταν το Z5 Pro.

Εκτός των αλλαγών στο σχεδιασμό του smartphone, είναι πιθανόν να υπάρχει η δυνατότητα ξεκλειδώματος της συσκευής μέσω αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη ενώ θα θέλαμε να υπάρχει και η λειτουργία ξεκλειδώματος μέσω της ανάγνωσης προσώπου, κάτι το οποίο θα γίνει γνωστό, όπως και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, στην παρουσίασή της στις 11 Οκτωβρίου.

lenovo z5 pro bezel less in display αναγνώστης αποτυπωμάτων, Το bezel-less Lenovo Z5 Pro με in-display αναγνώστη αποτυπωμάτων στις 11 Οκτωβρίου;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.