Το Boombox Speaker του LG G7 ThinQ θα είναι ό,τι καλύτερο έχουμε ακούσει;

Boombox Speaker, Το Boombox Speaker του LG G7 ThinQ θα είναι ό,τι καλύτερο έχουμε ακούσει;

Η κρίσιμη εβδομάδα για τη LG έφτασε. Απομένουν δύο μόλις 24ωρα από την επίσημη ανακοίνωσή του και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα σε δύο Ηπείρους. Το λανσάρισμα θα γίνει ταυτόχρονα σε Αμερική και Ασία και οι τελευταίες πληροφορίες για το LG G7 ThinQ μάς έρχονται από τους Κορεάτες για τον ήχο του και το Boombox Speaker.

Πριν λίγες ημέρες μάθαμε ότι η νέα κορεάτικη ναυαρχίδα θα έχει μία από τις φωτεινότερες οθόνες με τις τεχνικές προδιαγραφές της να ξεχωρίζουν. Οι επόμενες πληροφορίες αφορούν στο σύστημα ήχου που φέρνει σύμφωνα με τους Κορεάτες 10 φορές πιο δυνατό αποτέλεσμα.

Το Boomber Speaker του G7 ThinQ βασίζεται σε ένα ειδικό θάλαμο συντονισμού μέσα στη συσκευή που αναβαθμίζει την ποιότητα του ήχου και αυξάνει την ένταση στα 6dB και διπλασιάζει το μπάσο έναντι άλλων flagship smartphones της αγοράς.

Boombox Speaker, Το Boombox Speaker του LG G7 ThinQ θα είναι ό,τι καλύτερο έχουμε ακούσει;

Επίσης, η συσκευή υποστηρίζει DTS:X 3D Surround Sound για τη δημιουργία ενός τρισδιάστατου ηχητικού αποτελέσματος εφάμιλλου συστήματος καναλιών 7.1 όταν ο χρήστης φορά ακουστικά για την ακρόαση μουσικής και την προβολή βίντεο και ταινιών. Υπενθυμίζουμε ότι το G7 ThinQ έρχεται με υποδοχή 3.5mm.

Ταυτόχρονα, η LG πέρα από το Boombox Speaker, διατηρεί το Hi-Fi Quad DAC (digital-to-analog converter) από τα προηγούμενα μοντέλα της διατηρώντας χαμηλά τα επίπεδα παραμόρφωσης του ήχου στο 0.0002%. Τέλος, για πρώτη φορά υποστηρίζει το MQA format που προσφέρει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα ήχου καταλαμβάνοντας πολύ λιγότερο χώρο.

Με τα περισσότερα χαρακτηριστικά του G7 ThinQ να έχουν διαρρεύσει πλέον από την ίδια την εταιρεία το μόνο που μένει να δούμε είναι η διαθεσιμότητα και φυσικά η τιμή κυκλοφορίας της νέας κορεάτικης ναυαρχίδας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fanis

Στα 600$ αρχική καλά θα πάει… Πιο πάνω θα πάει ακλαφτο…

Petros

Replica iPhone x

Ironman mark 43

Ενώ κάποια άλλα κινητά των 800, 900 ευρώ αξίζουν να τους τα σκάμε Ε; Δεν θέλω να πιστέψω πως σε κάποια ποστ κάποια σχόλια είναι…. “Βαλτά”…. Στο ποστ τώρα. Η LG έχει εξαιρετικά κινητά με αρκετές καινοτομίες και βολικό ui. Τo v30 ειδικά είναι μια κατηγορία από μόνο του. Το lg g7 δε θα μπορούσε να μείνει πίσω. Ακολουθεί το σχεδιασμό της μόδας με ακόμα καλύτερο ήχο , ελπίζω και κάμερα αντίστοιχη και καλύτερη του v30.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.