Το dual-sim iPhone επιβεβαιώνεται στον κώδικα του iOS 12;

dual sim iphone κώδικας ios 12 beta 5, Το dual-sim iPhone επιβεβαιώνεται στον κώδικα του iOS 12;

Είναι αλήθεια πως έχει υπάρξει η πληροφορία για iPhone με δύο κάρτες sim αλλά αυτή τη φορά βρέθηκαν τμήματα στον κώδικα του iOS 12 που δείχνουν ότι για πρώτη φορά στην ιστορία των iPhone, θα έχουμε έκδοση που θα υποστηρίζει τη λειτουργία δύο καρτών sim.

Η έκδοση beta 5 του iOS 12 έδειξε πως το iPhone θα υποστηρίζει τη λειτουργία δύο καρτών sim χωρίς να υπάρχει καμία άλλη πληροφορία σχετικά με τη συσκευή που θα διαθέτει δύο κάρτες sim αλλά και σε ποιές αγορές θα γίνει διαθέσιμη. Αυτή η δυνατότητα μέχρι σήμερα υπήρχε στις Android συσκευές και για πολλούς ήταν ένα χαρακτηριστικό που θα ήθελαν να το δουν στο iPhone, μιας και υπάρχουν καταναλωτές που διαθέτουν πάνω από έναν αριθμό κινητής τηλεφωνίας.

Το κομμάτι του κώδικα που αναγράφει “second SIM status” και “second SIM tray status” βρέθηκε στο τμήμα που δημιουργεί τις αναφορές για το διαγνωστικό έλεγχο των συσκευών και είναι ξεκάθαρο το ότι κάποιο από τα μελλοντικά iPhone θα διαθέτει υποδοχή για δύο κάρτες sim. To “second SIM tray status” δηλώνει πως θα υπάρχουν δύο κάρτες sim και όχι μια e-sim που θα συνοδεύει την κανονική sim που όλοι γνωρίζουμε.

Η ύπαρξη δύο καρτών SIM σε iPhone θα επιτρέπει στους χρήστες να τις χρησιμοποιούν ταυτόχρονα χωρίς να χρειάζεται να αλλάζουν τη μια sim με την άλλη, αλλά και να μην κουβαλάνε δεύτερη συσκευή για τη sim που μέχρι σήμερα δε μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν στα iPhone με τη μορφή που τα γνωρίζουμε.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

μήπως για καμιά αγορά Κίνας;;;

George

Dual sim…. Πραγματικά είναι για γέλια (ή για κλάματα, ανάλογα πως θα το δει ο καθένας) Τόσα και τόσα πράγματα που στο android θεωρούνται αυτονόητα εδώ και χρόνια ολόκληρα, στο ios τώρα τα ανακαλύπτουν και μάλιστα το θεωρούν και εξέλιξη. Τι άλλο να πω. Συλληπητήρια…

GS

Καλώς ήρθες στο 2018 μηλαράκι χαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.