Το Galaxy A8s σε concept renders με Infinity-O οθόνη

Το Galaxy A8s, Το Galaxy A8s σε concept renders με Infinity-O οθόνη

Οι νέες Infinity οθόνες με τρύπες-εγκοπές για την «εξουδετέρωση» των bezels είναι το νέο trend που πάει να δημιουργήσει η Samsung και το Galaxy A8s το πρώτο μοντέλο που θα μας απασχολήσει, όπως δείχνουν τα συνεχόμενα leaks, για αυτόν ακριβώς το λόγο.

Τα concept renders του φημολογούμενου smartphone από το allaboutsamsung.de παρουσιάζουν το Galaxy A8s με τη νέα Infinity-O display της Samsung με την μικρή τρύπα να εμφανίζεται πάνω αριστερά στην οθόνη. Η τρύπα στην επιφάνεια της οθόνης που αντικαθιστά το κλασικό notch ή το waterdrop τύπου notch που επέλεξαν αρκετοί κατασκευαστές μέχρι σήμερα δίνει «στέγη» στην πρόσθια κάμερα (ενδεχομένως και στο ambient light sensor) περιορίζοντας αισθητά τα top bezels της συσκευής. Ενώ, το concept δείχνει λίγο πιο παχύ το bottom bezel του Galaxy A8s.

Σύμφωνα τώρα με τις φήμες το Galaxy A8s θα είναι εξοπλισμένο με τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος, ενώ από τα renders ο αισθητήρας φαίνεται να είναι τοποθετημένος επίσης στην πλάτη και όχι επί της οθόνης. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του φημολογούμενου μοντέλου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, είναι αρκετά πιθανό όμως ο βασικός εξοπλισμός του να βασίζεται σε Snapdragon 710 SoC με 6GB RAM.

Το Galaxy A8s, Το Galaxy A8s σε concept renders με Infinity-O οθόνη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αγγελος

Για midrange απλα κλαιω

Νίκος

Στα 600 που θα έρθει παίρνεις oneplus 6t και σου μένουν και ρέστα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.