Το Galaxy Note 9 έρχεται νωρίτερα λόγω των χαμηλών πωλήσεων της σειράς Galaxy S9;

Το Galaxy Note 9, Το Galaxy Note 9 έρχεται νωρίτερα λόγω των χαμηλών πωλήσεων της σειράς Galaxy S9;

Η Samsung παρουσιάζει φέτος το Galaxy Note 9 στις 9 Αυγούστου, δηλαδή δύο εβδομάδες νωρίτερα από τον προκάτοχό του, Note 8. Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Ταϊβάν, ο λόγος είναι ότι η κορεατική εταιρεία ψάχνει τρόπο να αντιμετωπίσει τις χαμηλές πωλήσεις που σημειώνει η σειρά Galaxy S9.

Προσπαθεί δηλαδή με αυτόν τον τρόπο να κρατήσει κοντά το κοινό της παρουσιάζοντας μία νέα ναυαρχίδα, η οποία ενδεχομένως με τις καινοτομίες που φέρνει να κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον των χρηστών από τα μοντέλα Galaxy S9 και Galaxy S9+ που παρουσίασε στο MWC 2018.

Η Samsung συνηθίζει να απποστέλλει τις ναυαρχίδες της στις αγορές έως και δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση τους, οπότε η επίσημη παρουσίαση του Galaxy Note 9 στις αρχές Αυγούστου θα σημάνει την άφιξη του στην αγορά γύρω στα τέλη Αυγούστου.

Το άμεσο λανσάρισμα του νέου μοντέλου ίσως και να αντισταθμίσει την κακή απόδοση της σειράς Galaxy S9, η οποία σύμφωνα με αναφορές από την Κίνα έφτασε τα χαμηλότερα επίπεδα από το 2012, την εποχή δηλαδή του Galaxy S III. Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι η σειρά Galaxy S9 έχει πουλήσει 30 εκατομμύρια μονάδες από την αποκάλυψή της τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vaskor

Έχουν την εντύπωση στην εταιρεία, πως οι χαμηλές πωλήσεις του S9 οφείλονται στο ότι δεν είναι εντυπωσιακή συσκευή ή ΄μήπως πως δεν καλύπτει τα θέλω κάποιου χρήστη?
Ε λοιπόν να πω πως η συσκευή αυτή είναι σούπερ. Ο λόγος των χαμηλών πωλήσεων είναι η υψηλή τιμή και μόνο. Αν είναι να βγει το Note 9 ακριβότερο, τότε θα πατώσει χειρότερα από το προηγούμενο.Λόγω του κόστους και μόνο. Ο κόσμος πλέον κορέστηκε και δίνει μεγάλη βάση στο κόστος.

Manoslve

Το Galaxy S9 Plus είναι πάρα πολύ καλή συσκευή είμαι κάτοχος της και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος είναι λογικό να πωλείται σε αυτή την τιμή γιατί τα iPhone καλύτερα είναι? θεωρώ ότι αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω. Δεν αναφέρομαι για τα 900 και Ευρώ αλλά στην τιμή που το πήρα εγώ 700 κάτι είναι μία χαρά τιμή

τομαςχδ

Έχω και εγώ το s9 πλας και θεωρώ ότι είναι σαν σύνολο το πιο ολοκληρωμένο κινητό μέχρι σήμερα με ένα μείον ίσως στην μπαταρία της συσκευής…
(Δεν υπολογίζω τα κινητά τής απλε γιατί δεν είχα ποτέ ένα και δεν ξέρω τι παίζει εκεί)

τακης

Εγω παντως ξερω χρηστες που εμειναν στο σ8 γιατι δεν ειχε τρελη διαφορα και ηταν ευχαριστημενοι. Τωρα απο οτι φαινεται και το νοτε 9 θα ειναι ιδιο με τον προκατοχο του. Και εγω πχ δεν σκεφτομαι να το αλλαξω αφου βλεπω ενα ιδιο τηλεφωνο.

Chrs21

Πραγματικά τα S9 και S9+ είναι πάρα πολύ καλές προτάσεις από τη Samsung, όμως πιστεύω πώς απευθύνονται σε όσους δεν έχουν το S8 διότι η αναβάθμιση δεν αξίζει από S8 σε S9. Παρ’όλα αυτά η Sammy θα πρέπει όντως να δώσει κάτι καινούριο στον κόσμο με το Note 9 και οχι απλώς ένα ακόμη S9+ με διαφορετικό σχεδιασμό και πενάκι.

bama

Λίγο πολύ τα ίδια λέμε όλοι. Εξαιρετικό κινητό αλλά πολύ υψηλή τιμή. Κάποιος που έχει ας πούμε s8 δεν μπορέι να δώσει σχεδόν ένα χιλιάρικο για να πάρει κάτι που δεν διαφέρει εξαιρετικά από αυτό που έχει. Και δεν έχει σημασία που και τα iphone έχουν την ίδια και υψηλότερη τιμή. Οι κάτοχοι samsung αγοροάζουν κινητό αυτοί της apple μήλα.

Guannaras69

Εγώ λοιπόν με την σειρα μου θα πω ότι το s9 plus που έχω και έχοντας πάρει όλες τις σειρές s και note θα πω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο όπως και φίλων μου εχει θέματα όπως και με το wifi και με τα δεδομένα στην αλλαγή πολλές φορές κολλάει και θέλει επανεκκίνηση Επίσης μετά από αναβαθμίσεις κάποιες εφαρμογές χειροτέρεψαν όπως και το ξεκλείδωμα με την ίριδα η μπαταρία μέτρια έως κακη έδωσα το note 8 να το πάρω και το μετάνιωσα ελπίζω στο μέλλον να διορθωθεί

Σετ

1 γιατί ντε και καλά ένας μέσος καταναλωτής που έχει s8 να σκεφτεί να το αλλάξει.
2 η σύγκριση με την απλ είναι μονίμως εκτός τόπου.
3 δεν θα σκάσουμε κι όλας για οποιαδήποτε Samsung.

Radiohead

Τον ίδιο πάτο θα πιάσει και το note 9 στις πωλήσεις, γιατί απλούστατα ο κόσμος έχει πια αξιόλογες και εξίσου ποιοτικές επιλογές σε android απο Huawei, Xiaomi, One plus και αρκετές άλλες εταιρίες, που προσφέρουν ανταγωνιστικά προϊόντα με εφάμιλλα χαρακτηριστικά και αρκετά λιγότερα λεφτά. Ο κόσμος έχει πια καταλάβει την απάτη του marketing και δεν σκάει χιλιάρικα για κινητά.

Bill

Δεν υπάρχει περίπτωση απλά να το παρουσιάζει στις 9 του μήνα επειδή είναι το galaxy 9? Σιγά την διαφορά ημερομηνίας. Δεν είναι μήνες αλλά 2 εβδομάδες νωρίτερα από πέρσι.

Versavel

Η Samsung είναι μια εταιρεία που παράγει δικές της ‘πρωτες ύλες’ και δεν δικαιολογείται να έχει τέτοιες τιμές. Οι οποίες τιμές έχουν να κάνουν καθαρά επειδή είναι και τα iPhone ακριβά και δεν θέλει να χαλάσει αυτό το ανόητο ‘πρεστίζ’ που ζημειώνει την εταιρία όσο αφορά τις πωλήσεις.
Αν οι ναυαρχίδες της Samsung ήταν 100 ευρώ πάνω από τις Κινέζικες εταιρείες κανένας δεν θα αγόραζε Κινέζικα smartphone σε αυτό το επίπεδο. Αλλά εκεί στην Samsung ‘αμολάνε αετό’ και τους αρέσει η ανόητη και ανώφελη ‘μετωπική’ με την Apple.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.