Το Galaxy Note 9 έρχεται σε λευκό χρώμα στις 23 Νοεμβρίου;

Galaxy Note 9 λευκό χρώμα 23 Νοεμβρίου, Το Galaxy Note 9 έρχεται σε λευκό χρώμα στις 23 Νοεμβρίου;

Η Samsung έχει την τάση να κυκλοφορεί τις ναυαρχίδες της σε επιπλέον χρώματα μερικούς μήνες μετά την αρχική κυκλοφορία τους, και κάτι τέτοιο φαίνεται πως θα γίνει με το Note 9, το οποίο πιθανόν να κυκλοφορήσει σε λευκό χρώμα στις 23 Νοεμβρίου.

Οι πληροφορίες έρχονται από την Ταϊβάν όπου η Samsung δείχνει να έχει επιβεβαιώσει πως το Note 9 θα κυκλοφορήσει στην αγορά της χώρας στις 23 Νοεμβρίου, με την αγορά αυτή να γίνεται η πρώτη που θα υποδεχθεί το flagship smartphone της εταιρείας σε λευκό χρώμα. Πρέπει να αναφέρουμε πως η συσκευή δεν έχει εμφανιστεί ακόμα σε επίσημες φωτογραφίες, με τα καταστήματα που έχουν ανακοινώσει την πώληση της συσκευής σε λευκό χρώμα να στηρίζονται στη φωτογραφία που έχει διαρρεύσει στις αρχές Νοεμβρίου, με την πώληση του Note 9 στις 23 Νοεμβρίου να γίνεται για τον εορτασμό του χειμώνα.

Όπως είναι αναμενόμενο, δε θα υπάρξει διαφορά όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του λευκού Note 9, με τη μόνη διαφορά να βρίσκεται στο χρώμα το οποίο οι φήμες το θέλουν τη Samsung να το ονομάζει “Pure White”. Σύμφωνα με τη φωτογραφία που έχει διαρρεύσει, το S Pen θα είναι και αυτό σε λευκό χρώμα και πρέπει επίσης να τονίσουμε πως είναι η πρώτη φορά που έχουμε λευκό χρώμα σε Galaxy Note smartphone μετά από το Note 5 που κυκλοφόρησε το 2015.

Τέλος, δεν είναι γνωστό το πότε και αν το Note 9 σε λευκό χρώμα θα κυκλοφορήσει σε αγορές εκτός Ταϊβάν ή θα είναι κάποια έκδοση που προορίζεται αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη χώρα.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos13

Επιτέλους! Πολύ όμορφο στα renders. Να το δούμε και live, αλλά πιστεύω πως του πάει σαν χρώμα

Pelopidas

Μηπως θα επρεπε να ασχολουμεθα με το εαν και ποτε θα ερθει στην Ελλαδα αυτο το επισης πανεμορφο bronze / brown χρωμα ;

giorgosgek

θα επιστρεψει στη μοδα , του παει ειναι αληθεια. Εντωμεταξυ το τελευταιο λευκο note που θυμαμαι ηταν το note 4 και note edge. Ξερω οτι δεν βγηκαν και πολλα μεχρι το Note 8 , τουλαχιστον στην ευρωπη και υπηρχαν και θεματα, αλλα σε λευκο δεν θυμαμαι αλλο , μονο στα s μεχρι το s7 edge

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.