Το Galaxy S10 θα είναι το πρώτο smartphone με αποθηκευτικό χώρο UFS 3.0;

galaxy s10 πρώτο smartphone αποθηκευτικό χώρο ufs 3.0, Το Galaxy S10 θα είναι το πρώτο smartphone με αποθηκευτικό χώρο UFS 3.0;

Το Galaxy S10 μπορεί να είναι το πρώτο smartphone της Samsung αλλά και στον κόσμο, το οποίο θα διαθέτει UFS 3.0 αποθηκευτικό χώρο εξασφαλίζοντας υψηλές ταχύτητες ανταλλαγής δεδομένων και βελτιωμένες επιδόσεις.

Το standard για το γρήγορο αποθηκευτικό χώρο που εμφανίστηκε αρχές του 2018 είναι το UFS (Universal Flash Storage) 3.0, με τη Samsung να επιβεβαιώνει στα πλαίσια του Qualcomm 4G/5G Summit ότι θα το χρησιμοποιήσει σε συσκευές της στο πρώτο μισό του 2019. Όπως αναμενόταν, δεν έγινε αναφορά το ποιές συσκευές θα έχουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.0 αλλά αν ισχύει το χρονοδιάγραμμα της Samsung, θα το έχουμε στα Galaxy S10 το οποίο αναμένεται να έχει βελτιωμένες επιδόσεις με τέτοιες ταχύτητες ανταλλαγής δεδομένων.

Το UFS 3.0 διαθέτει διπλάσιo memory bandwidth σε σχέση με το UFS 2.1 και θα εμφανιστεί στα smartphone παράλληλα με τα 5G δίκτυα. Η Samsung φημολογείται πως αναπτύσσει μια 5G έκδοση του Galaxy S10 και δεν αποκλείεται να δούμε τον αποθηκευτικό χώρο UFS 3.0 στο συγκεκριμένο μοντέλο μόνο, με χωρητικότητες που ξεκινούν από τα 128GB και φτάνουν στα 512GB, αν και πιο πολλές πιθανότητες για αυτό το standard αποθηκευτικού χώρου, συγκεντρώνουν τα Note 10 και Galaxy S11, κάτι το οποίο θα το διαπιστώσουμε σε βάθος χρόνου.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

καινοτομιες στ σημεια… αδιαφορο στον καθημερινο χρηστη σμαρτφον. Πιο ουσιαστικη η μεγαλυτερη μπαταρια π θ κρατησει πχ 3ημερο σε σμαρτφον. ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.