Το Galaxy S10 θα κυκλοφορήσει σε τέσσερις εκδόσεις, η μια θα να είναι 5G;

galaxy s10 τέσσερις εκδόσεις μια 5g, Το Galaxy S10 θα κυκλοφορήσει σε τέσσερις εκδόσεις, η μια θα να είναι 5G;

Εκτός από τις πρώτες εικόνες του Android Pie στο Galaxy S9+ είχαμε και τις ενδείξεις μέσα από την ίδια την αναβάθμιση, πως το Galaxy S10 ενδέχεται να κυκλοφορήσει σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις, με τη μια από αυτές να έχει δυνατότητα σύνδεσης στα δίκτυα 5G.

Η ομάδα του XDA developers είχε ανακαλύψει στις αρχές του 2018, συσκευές της Samsung που δεν είχαν ανακοινωθεί, μέσα στο framework της αναβάθμισης Android Oreo για το Note 8. Στο ίδιο framework αλλά για το Galaxy S9+ φαίνεται πως αυτή τη φορά βρέθηκαν ενδείξεις για τα επερχόμενα Galaxy S10 smartphone, τα οποία μπορεί οι φήμες να ήθελαν να είναι τρία διαφορετικά μοντέλα αλλά φαίνεται πως τελικά είναι τέσσερα, με το ένα να υποστηρίζει τα 5G δίκτυα.

Τα τέσσερα μοντέλα που βρέθηκαν έχουν κωδική ονομασία “beyond 0”, “beyond 1”, “beyond 2”, “beyond 2 5G” και ενώ τα configuration files δεν αποκάλυψαν κάτι σημαντικό, η “ουσία” βρέθηκε στην κωδική ονομασία των συσκευών. Πιο συγκεκριμένα, όλα τα μοντέλα ονομάζονται “beyond” και έχουν έναν αριθμό δίπλα τους, με το 0 να αφορά τη μικρότερη έκδοση του S10, το 1 να είναι η μεσαία έκδοση και το 2 η μεγαλύτερη από όλες.

Οι κωδικές ονομασίες διαθέτουν και το γράμμα “q”, το οποίο αναφέρεται στην έκδοση με Qualcomm Snapdragon επεξεργαστή, ενώ όσα δεν το έχουν, είναι αυτά που θα έχουν τον Exynos επεξεργαστή της Samsung. Επιπλέον, η ονομασία που αναφέρει το “LTE” είναι αυτή που θα διαθέτει σύνδεση με τα 4G LTE δίκτυα, με τη διαφορά να εντοπίζεται στο ότι υπάρχουν δύο αναφορές με Snapdragon και Exynos επεξεργαστή που αναφέρουν το “5G”, κάτι που σημαίνει πως θα μπορούν να συνδέονται στα 5G δίκτυα, όταν αυτά θα γίνουν εμπορικά διαθέσιμα.

Τέλος, θα πρέπει να τονίσουμε πως δεν είναι σίγουρος ο αριθμός των εκδόσεων που θα κυκλοφορήσει η νέα ναυαρχίδα της Samsung, με τις φήμες να αναφέρουν πως θα υπάρχει έκδοση με 5.8 και 6.44 ίντσες οθόνη με διπλή και τριπλή κάμερα αντίστοιχα, μια “μικρή” έκδοση με αναγνώστη αποτυπωμάτων περιμετρικά της συσκευής και μονή κύρια κάμερα, ενώ ο επεξεργαστής που θα χρησιμοποιηθεί αναμένεται να είναι ο Exynos 9820 ή ο Snapdragon 8150, κάτι το οποιο θα καθοριστεί από τις αγορές στις οποίες θα κυκλοφορήσουν τα νέα Galaxy S10.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Δυστυχώς βλέπω το σενάριο να επαναλαμβάνεται.
Προφανώς ακολουθεί την τακτική της Apple, που όπως έκανε με το iphone X, έβγαλε ένα ακριβό μοντέλο για να δει πως θα πάει στην αγορά. Αφού είδε καλές πωλήσεις με το Χ τα επόμενα τα έβγαλε με τιμές που αγγίζουν τα ύψη.
Να το δείτε φίλοι μου πως το Galaxy 11, όταν ανακοινωθεί, θα έχει φτάσει η τιμή του στα επίπεδα του iphone Xs

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.