Το Galaxy S10 θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις, με τη μια να έχει πλαϊνό αναγνώστη αποτυπωμάτων;

galaxy s10 τρεις εκδόσεις αναγνώστης αποτυπωμάτων πλάι, Το Galaxy S10 θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις, με τη μια να έχει πλαϊνό αναγνώστη αποτυπωμάτων;

Νέες φήμες σχετικά με τη σειρά Galaxy S10 αναφέρουν ότι θα αποτελείται από τρια μοντέλα με διαφορετικό μέγεθος οθόνης. Το ένα θα είναι το entry-level που θα διαφοροποιείται και στη θέση του αναγνώστη αποτυπωμάτων, ενώ τα άλλα δύο θα είναι οι διάδοχοι των Galaxy S9 και S9+.

Οι φήμες θέλουν τη Samsung να κυκλοφορεί το entry-level S10 με επίπεδη οθόνη Infinity Display στις 5.8 ίντσες αντί για curved, ενώ τα Galaxy S10 και S10+ με οθόνη 6.2 και 6.44 ίντσες αντίστοιχα. Όσον αφορά τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, αυτός θα βρίσκεται ενσωματωμένος στην οθόνη μόνο για τα premium S10 και S10+, τη στιγμή που το entry level μοντέλο θα τον έχει στο πλάι της συσκευής.

Από τη στιγμή που το φημολογούμενο entry-level μοντέλο θα είναι με flat και όχι curved οθόνη, θα υπάρχει χώρος σε κάποιο πλαϊνό σημείο του για να τοποθετηθεί ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος θα μετακινηθεί για πρώτη φορά σε σημείο εκτός της μπροστινή πλευράς και της πλάτης της συσκευής.

Ο λόγος για την τοποθέτηση του in-display αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων μόνο στα premium μοντέλα αλλά και η χρήση επίπεδης οθόνης αντί για curved, είναι καθαρά για να μειωθεί το κόστος στο entry-level μοντέλο και να φέρει ακόμα περισσότερους καταναλωτές στη σειρά των Galaxy S και να εντείνει ακόμα περισσότερο τον ανταγωνισμό.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
forneverarrow

Όλα καλά, απλά απορώ γιατί πρέπει να υπάρχει premium “σειρά” και το λέω για όλους τους κατασκευαστές. Ποιος ο λόγος να έχεις entry level flagship?? Είναι οξύμωρο από μόνο του. Να πάρω ένα, έτσι κι αλλιώς, ακριβό κινητό και να διαφέρει από τα ακριβότερα επειδή θέλω να κόψω 100€? Αν θέλω φτηνότερη λύση πάω σε mid-ranger. Έτσι αφαιρείς από την αίγλη του flagship… Κάποτε είχαμε ένα iPhone, ένα Galaxy S ένα LG G και όποτε τα βλέπαμε ξέραμε ότι είναι “τα” flagship. Πλέον κοιτάω στα cafe τι παίζει και δεν ξέρω αν αυτό που βλέπω είναι P20 lite, P20 ή P20 Pro ή αν είναι iPhone X, G7 ή OP 6… Όλα είναι ίδια μεταξύ τους, ακόμα και με τα φτηνά μοντέλα. Ας έβγαζε μόνο ένα S10 και όποιος μπορεί ας το πάρει βρε αδερφέ! Οι υπόλοιποι έχουν τη σειρά A που είναι μια χαρά.

vladimiros

Oπως τα λες forneverarrow.. εχει χρονια τωρα που δεν ξερουμε ποιο κινητο εχει ο αλλος ενω οπως ειπες παλιοτερα ξεραμε ακριβως ποιο ειναι ποιο…αφου ολες οι εταιριες βγαζουν 50 μοντελα τον χρονο..ειδικα η Huawei βγαζει παρα πολλα εχει ξεπερασει και την σαμσουνγκ…στο Gsmarena για να δεις το P10 (οχι κ τοσο παλιο κινητο) πρεπει να ανοιξεις την δευτερη σελιδα..

godis

Εμενα παλι μου προκαλει σοκ μονο που και που διαβαζω απο ανθρωπους οτι στην καφετερια το μελημα τους ειναι να δουν τι κινητο εχει ο αλλος,τι να πεις υπαρχουν και κυκλοφορουν αναμεσα μας.

Jimis

@godis Όπως ακριβώς το λες..

Nikopoup

@godis +1

Gregory

Εννοειτε οτι στης καφετεριες βλεπουμε και τι πινει ο αλλος .χαχαχα

Karpouzoeispraktoras

@forneverarrow
Υπάρχουμε κι εμείς που θέλουμε τις επιδόσεις των flagship χωρίς να πουλάμε μούρη με κυρτές οθόνες κι ένα σωρό άλλα άχρηστα χαρακτηριστικά που το μόνο που κάνουν είναι να ακριβαίνουν τη συσκευή, να την κάνουν πιο ευάλωτη σε πτώσεις ή άλλα μικρο-ατυχήματα και να είναι μεγαλύτερα από την παντόφλα μου με 93,37649135645% οθόνη.
Προσωπικά μιλάω πάντα και πιστεύω πως εκφράζω κι άλλους που απλώς σιωπούν.

Agnostos13

@forneverarrow:
Γιατί υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που θέλουν να φαίνεται οτί έχουν flagship ακόμα και αν δεν έχουν.
Εγώ προσωπικά ποτέ δεν αγόραζα με σκοπό το πως φαίνεται αλλά τι με εξυπηρετεί. Μάλιστα σχεδόν πάντα έχω και θήκη στη συσκευή για να είναι διακριτική.
Θυμάμαι όμως σκηνικό με φίλο πρίν χρόνια που είχε πάρει μια replica iphone και προσπαθούσε να με πείσει οτι ήταν κανονικό. Φυσικά δεν ήξερε οτί εγώ είχα στην τσέπη το original και όταν του το έδειξα άρχισε να μου λέει οτι στο μάτι είναι ίδια και οτι οι περισσότεροι που το βλέπουν ψαρώνουν!

Apostolos

Μόνο και μόνο επειδή θα έχει επίπεδη οθόνη entry level.

NikosAr

Αυτό που θέλει να πει ο άνθρωπος … και πέσατε να τον φάτε … είναι όχι ότι κοιτάζει τι κινητό έχει ο καθένας … ασυναίσθητα όταν πίνεις τον καφέ σου το ποτό σου, κι έχεις και το κινητό στο τραπέζι και όχι σε τσέπη η τσαντάκι …. τότε και εφόσον είσαι λάτρης της τεχνολογίας ( όπως όλοι εδώ φαντάζομαι ) κοιτάς τι τεχνολογικό γκαντζετ έχει ο άλλος …. καλά δεν τα λέω @forneverarrow ?

Vendetta

@NikosAr μετά το οφθαλμόλουτρο ίσως το μάτι πέσει και εκεί…

thomas7

@ Agnostos13 Συμφωνω φιλε 2 χρονια τωρα απορω με το edge..ηθελα πολυ να παρω το s9 οταν πεσει η τιμη του αλλα αυτο το edge εδω μου καθεται…επισης δεν καταλαβαινω γτ βγαζουν κινητα με πανω απο 6ιντσες και μαλιστα στην σειρα S…δηλαδη σε λιγο θα αγοραζεις tablet αντι για κινητο..

με ξενερωσε παντως γιατι θα ηθελα να υπηρε s10 flat με ολα ram δαχτ αποτυπωμα μεσα στην οθονη ιδιες καμερες..και με 5.8 ιντσες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.