Το Google Pixel 3 XL αποκαλύπτεται σε unboxing video

Το Pixel 3 XL συνεχίζει να εμφανίζεται στη Ρωσία, μετά την αποκάλυψη πως pre-release συσκευές πωλούνται στα 2000 δολάρια στη μαύρη αγορά, με unboxing video της συσκευής να αποκαλύπτει τη συσκευή και τα περιεχόμενα της συσκευασίας.

Το video που δείχνει το ξεπακετάρισμα του νέου smartphone της Google αποκαλύπτει το μεγάλο μέγεθος του Pixel 3 XL το οποίο διαθέτει οθόνη 6.7 ιντσών με ανάλυση 1440×2960. Στην πλάτη της συσκευής βρίσκουμε την κάμερα των 12.2MP τοποθετημένη στην αριστερή πλευρά και τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο κέντρο της συσκευής για εύκολο ξεκλείδωμα της συσκευής.

Όσον αφορά τα περιεχόμενα της συσκευασίας, θα βρούμε τα ακουστικά της συσκευής που τοποθετούνται στη θύρα USB-C μιας και έχει αφαιρεθεί η θύρα ακουστικών 3.5mm, το καλώδιο φόρτισης, ο αντάπτορας USB σε USB-C και ο αντάπτορας από USB-C σε θύρα 3.5mm για όσους επιθυμούν να χρησιμοποιούν τα ακουστικά που ενδεχομένως να έχουν στην κατοχή τους και διαθέτουν το κλασσικό καλώδιο.

Το Pixel 3 XL αναμένεται να διαθέτει τον επεξεργαστή Snapdragon 845, 4GB RAM και λειτουργικό σύστημα Android 9.0 Pie ενώ η διπλή selfie camera που θα βρίσκουμε στο notch της συσκευής αλλά και στο Pixel 3 το οποίο δε θα διαθέτει notch, φημολογείται πως θα μπορεί να τραβάει Super selfies με ευρυγώνιο φακό και αναβαθμισμένο Visual Core chip, καλύτερης ποιότητας από οποιοδήποτε άλλο smartphone.

google pixel 3 xl unboxing video περιεχόμενα συσκευασίας, Το Google Pixel 3 XL αποκαλύπτεται σε unboxing video

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stelios

Σχεδιαστικο εκτρωμα ..αν ειναι αυτο

Koukoz

6,7 ίντσες και ντοτσ και τσιν!!!! Τα pixel έπαθαν SONY… Σταματήστε την Γη να κατέβω.
Ασχολίαστο το γεγονός ότι η κοπελίτσα του βίντεο έχει anorexia nevrosa.

Flagship killer

Εδώ πωλείται, τι αποκαλύπτεται???

4aNGO

Απιστευτα ασχημο κινητο…

JohnWave

Δεν ξέρω αν η κάμερά του (πολύ πιθανό να είναι η κορυφαία) θα μπορούσε να με κάνει να ξεπεράσω το θέμα του σχεδιασμού. To χειρότερο notch που έχω δει μαζί με αυτό του iphone X.

giannogeorge

Συγγνώμη αλλά αυτό είναι μίνι τάμπλετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσε (και) η τιμή – Πόσο ακριβότερο θα είναι από το 7a;

Μια ακόμα είδηση έρχεται από το μέτωπο της Google και αυτή τη φορά αφορά το Pixel 8a και συγκεκριμένα την τιμή του.