Το Honor Magic 2 έρχεται στις 26 Οκτωβρίου;

Το Honor Magic 2, Το Honor Magic 2 έρχεται στις 26 Οκτωβρίου;

H Honor στα πλαίσια της IFA 2018 στο Βερολίνο δεν παρέλειψε να μας δώσει και μία μικρή γεύση του επερχόμενου αντικαταστάτη του Honor Magic με αρκετά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε ναυαρχίδα, χωρίς ωστόσο να μας αποκαλύψει πότε θα το δούμε στην αγορά.

Τις τελευταίες ώρες ένα νέο poster που ανέβηκε στο διαδίκτυο αποκαλύπτει την ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του Honor Magic 2 που αναμένεται να γίνει στις 26 Οκτωβρίου. Το νέο πρωτοποριακό μοντέλο της εταιρείας αναμένεται επίσης με FullView display σχεδιασμό χωρίς bezels, με τις κάμερές του να φιλοξενούνται σε pop-up slider μηχανισμό, ο οποίος λειτουργεί χειροκίνητα. Τουλάχιστον αυτό αποκάλυψε η επίδειξη του νέου μοντέλου στα πλαίσια του press event της Honor στην IFA.

Επιπρόσθετα, το Honor Magic 2 θα ενσωματώνει hi-end χαρακτηριστικά όπως in-display fingerprint scanner και τον επεξεργαστή Kirin 980 που βασίζεται στην αρχιτεκτονική των 7nm και που αναμένεται να εξοπλίζει τα Mate 20 και Mate 20 Pro της Huawei. Τέλος, η νέα συσκευή θα υποστηρίζει τεχνολογία ασύρματης φόρτισης 40W.

Η τιμή του Honor Magic 2 δεν έχει διαρρεύσει ωστόσο οι αναφορές κάνουν λόγο για κόστος γύρω στα $600. Αρκετά οικονομική εάν λάβουμε υπόψη μας τον εξοπλισμό του, η οποία ωστόσο συμβαδίζει με τη χαμηλή τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Αυτό ναι αξίζει….

Flagship killer

Η honor είναι η Χαβάη όπως θα έπρεπε να είναι και η Χαβάη είναι η Χαβάη όπως δεν έπρεπε να γίνει
*τιμολογιακα μιλώντας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.