Το Honor Magic 2 με slider μηχανισμό για τις κάμερες παρουσιάζεται επίσημα στις 31 Οκτωβρίου

honor magic 2 παρουσιάζεται 31 οκτωβρίου, Το Honor Magic 2 με slider μηχανισμό για τις κάμερες παρουσιάζεται επίσημα στις 31 Οκτωβρίου

Η Honor φαίνεται πως ετοιμάζεται να παρουσιάσει το Honor Magic 2 στις 31 Οκτωβρίου, το οποίο μοιάζει πολλά υποσχόμενο και διαθέτει pop-up slider μηχανισμό για τις κάμερες και all-screen σχεδιασμό.

Η κύρια διαφορά μεταξύ pop-up καμερών των OPPO και Vivo με αυτήν της Honor είναι πως ο μηχανισμός της στηρίζεται pop-up slider μηχανισμό ο οποίος λειτουργεί χειροκίνητα και όχι μηχανικά με την ενεργοποίηση της εφαρμογής της κάμερας. Επιπλέον, θα πρέπει να περιμένουμε για να διαπιστώσουμε σε βάθος χρόνου την ανθεκτικότητα αυτών των slider μηχανισμών, μιας και αναμένεται να φθείρονται σταδιακά, ανάλογα με τη χρήση που γίνεται.

Το Honor Magic 2 θα διαθέτει τον επεξεργαστή Kirin 980 ο οποίος διαθέτει την πρώτη διπλή μονάδα επεξεργασίας νευρωνικών δικτύων τεχνητής νοημοσύνης (Dual NPU), πετυχαίνοντας την αναβάθμιση της εμπειρίας της AI με μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ. Η οθόνη της συσκευής που θα καλύπτει όλη τη μπροστινή επιφάνεια, θα είναι τεχνολογίας AMOLED, ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως η μπαταρία του θα βασίζεται στο γραφένιο, το οποίο θα εξασφαλίζει 45% μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας από τις αντίστοιχες των ιόντων λιθίου που χρησιμοποιούμε σήμερα.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Ευχάριστη έκπληξη η Honor ….σε αυτό το μοντέλο της !

JohnWave

Για να δούμε. Ωραία πρόταση φαίνεται.

Flagship killer

Κοίτα που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η χουαβαη αναβαθμίζει την honor. Πολλά μπράβο.

Kassandros1966

Και μάλλον θα πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες συσκευές της αγοράς μαζί με το find X ….Μπράβο στη Huawei!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.