Το Honor Note 10 αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του στην TENAA

honor note 10 tenaa τεχνικά χαρακτηριστικά, Το Honor Note 10 αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του στην TENAA

Το Honor Note 10 εμφανίστηκε στην Κινεζική ρυθμιστική αρχή TENAA και αποκαλύφθηκαν όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Το phablet της Honor αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και φαίνεται σα μια πολύ καλή πρόταση για τους φίλους των ισχυρών smartphone με πολύ μεγάλη οθόνη.

Η καταχώρηση στην TENAA δείχνει το Honor Note 10 με AMOLED οθόνη μεγέθους 6.95 ιντσών, ανάλυση 1080×2220 pixel και αναλογία οθόνης 18:9. Στο εσωτερικό της συσκευής πιθανόν να βρούμε το HiSilicon Kirin 970 και επιλογή για 6GB ή 8GB RAM με 64GB/128GB/512GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου ο οποίος μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση καρτών microSD μέχρι τα 256GB.

Τα οπτικά μέρη της συσκευής αποτελούνται από κύρια διπλή κάμερα με AI δυνατότητες στα 16MP και 24MP, ενώ η selfie κάμερα είναι στα 13MP. Η μπαταρία του Honor Note 10 είναι χωρητικότητας 4900mAh η οποία φορτίζει μέσω της θύρας USB-C που διαθέτει η συσκευή, της οποίας το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 8.1.0 Oreo.

Το Honor Note 10 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 31 Ιουλίου στην Κίνα ενώ η παγκόσμια αποκάλυψη του νέου phablet θα γίνει στις 30 Αυγούστου μια ημέρα πριν την έναρξη της IFA 2018 στις 31 Αυγούστου.

Τέλος, θα πρέπει να τονίσουμε πως για ακόμα μια χρονιά το Techblog θα βρίσκεται στην έκθεση IFA 2018 στο Βερολίνο μεταξύ 31 Αυγούστου και 5 Σεπτεμβρίου.

Πηγή:1, 2

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.