Το Honor Note 9 με 6.9’’ Super AMOLED οθόνη από τη Samsung;

Το Honor Note 9, Το Honor Note 9 με 6.9’’ Super AMOLED οθόνη από τη Samsung;

Φημολογείται ότι η Honor ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα καινούργιο phablet, το Honor Note 9. Σύμφωνα μάλιστα με μία διαρροή στο Weibo, είναι πολύ πιθανό η εταιρεία να σχεδιάζει το νέο μοντέλο με 6.9’’ Super AMOLED οθόνη από τη Samsung.

Τον προηγούμενο μήνα μία αναφορά ήθελε την Huawei να παραγγέλνει Super AMOLED panels με διαγώνιο 6.9 ιντσών από τον κορεάτη κατασκευαστή και η πρώτη συσκευή που μας ήρθε στο μυαλό ήταν κάποιο από τα μοντέλα της σειράς Huawei Mate 20 που εκτός απροόπτου αναμένεται να παρουσιαστεί τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Ωστόσο, νέες διαρροές εικάζουν ότι η παραγγελία της Huawei αφορά σε μοντέλο της σειράς Honor και συγκεκριμένα στο Honor Note 9, το οποίο με την κυκλοφορία του θα αντικαταστήσει το Honor Note 8 που λανσαρίστηκε δύο καλοκαίρια πριν. Η φωτογραφία που διέρρευσε στο Weibo και πήρε «φωτιά» το διαδίκτυο αποκαλύπτει μία συσκευασία προϊόντος με την κωδική ονομασία Ravel και 6.9 ιντσών οθόνη και εάν η κινέζικη εταιρεία έχει σκοπό να παρουσιάσει ένα νέο phablet μέσα στον Αύγουστο η χρονική περίοδος φαινεται να ταιριάζει.

Επιπρόσθετα, ο πρόεδρος της Honor, Zhao Ming, δήλωσε πριν λίγο καιρό στο Weibo ότι χρησιμοποιεί το Honor 10, καθώς και μία ακόμη Honor-branded συσκευή με μεγάλη οθόνη, κάνοντας όλους να υποθέσουν ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να λανσάρει ένα νέο flagship smartphone με μεγάλο panel. Τώρα, αν αυτό θα είναι το Honor Note 9 ή το Honor 10 Plus ο χρόνος και… τα teasers θα το δείξουν.

Όσον αφορά στα έτερα τεχνικά χαρακτηριστικά του αναμένεται -πλην του panel φυσικά- να είναι πολύ κοντά στην τελευταία ναυαρχίδα της εταιρείας, Honor 10.

Μπρορείτε να δείτε το ελληνικό βίντεο παρουσίαση του Honor 10 από το TechblogTV εδώ.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MANOSV_79

Γλεντι με το huawei brand,τωρα και με το honor…αν ισχυει αυτη η φημολογια και το λανσαρουν με αυτα τα χαρακτηριστικα και σε καλη τιμη,βλεπω τις samsung και apple με μαυρες πλερεζες

djfapples

Οι Κινέζοι την αντιγραφή την έχουν κάνει επιστήμη κ στην εμφάνιση ξεπατικωνουν ότι πουλάει και στο όνομα

BlackRider21

Δηλαδη ρε φιλε για παραδειγμα το p20 και το p20 pro τι αντεγραψαν;

djfapples

Εκεί κάνανε το κορυφαίο notch από πάνω κουμπί αλλά galaxy από κάτω με δαχτυλικο αλλά μη μου πεις πως οι Κινέζοι δεν αντιγράφουν ακόμα κ η κορυφαία τους εταιρεία που ανέφερες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.