Το HTC U12+ δεύτερο στην βαθμολογία του DxOMark πίσω από το Huawei P20 Pro

το HTC U12+, Το HTC U12+ δεύτερο στην βαθμολογία του DxOMark πίσω από το Huawei P20 Pro

Η HTC παρουσίασε μόλις χθες το HTC U12+ και το DxOMark δημοσίευσε ήδη τις υψηλές επιδόσεις του στη φωτογραφία χάρη στη διπλή κάμερα, που το κατέταξε δεύτερο στον πίνακα της βαθμολογίας πίσω από το Huawei P20 Prο και οριακά πάνω από το P20.

Η Ultrapixel κάμερα της νέας ταϊβανέζικης ναυαρχίδας έλαβε συνολική βαθμολογία 103 πόντων, 106 για την ποιότητα της φωτογραφίας και 95 για τη ποιότητα εγγραφής βίντεο.

Το U12+ είναι εξοπλισμένο με 12MP κύρια κάμερα με αισθητήρα 1/2.55″ sensor (1.4µm pixel size), f/1.75 και OIS, 16MP βοηθητική (1.0µm pixel size) με 2x telephoto φακό f/2.6, Phase detection και laser-assisted autofocus, dual LED flash και δυνατότητα εγγραφής 4K video στα 60fps.

Η παρουσίαση αναφέρει ότι πρόκειται για ένα cameraphone με δυνατότητα λήψεων εξαιρετικής οξύτητας, αρκετά καλό δυναμικό εύρος και πολύ καλή ισορροπία μεταξύ της καταγραφής λεπτομερειών και του θορύβου στην εικόνα.

Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει όμως είναι ο ταχύτατος φωτισμός, η ακρίβεια στην αυτόματη εστίαση και η σταθερότητα του οπτικού zoom 2x. Το DxOMark μάλιστα υπογραμμίζει ότι το ζουμ του U12+ είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή.

Τα ίδια ισχύουν και στην καταγραφή κινούμενης εικόνας, όπου ξεχωρίζουν η αποτελεσματική σταθεροποίηση, το γρήγορο autofocus, η εξαιρετική έκθεση και το δυναμικό εύρος, καθώς και τα χαμηλά επίπεδα θορύβου σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Τα μικρά μειονεκτήματα που δεν είναι όμως ικανά να μειώσουν την εξαιρετική συνολική του εικόνα είναι η απώλεια στη λεπτομέρεια με χρήση του optical zoom στις συνθήκες χαμηλού φωτισμού, οι HDR εικόνες που επιδέχονται βελτίωση στην έκθεση, όπως και ο θόρυβος σε λήψεις με ανεπαρκές φως.

το HTC U12+, Το HTC U12+ δεύτερο στην βαθμολογία του DxOMark πίσω από το Huawei P20 Pro

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχάλης

Ε και;;
Δεν έχει notch και δεν είναι δημοφιλές κινητό, οπότε άκυρο

Assos

Htc, πάντα θα είναι ένα από τα καλύτερα όσο υπάρχει,απρόβλημάτιστο και τίμιο για τα λεφτά του.

Gio07

Αν λεγοταν samsung κ το εβγαζαν 2ο σε φωτο θα ειχαμε 100 σχολια οτι ειναι κινηταρα.χαχαχα
Λιγοι κ καλοι

JD

Too little too late.

keysmith

καθώς δεν διαθέτει δευτερη ευγώνια κάμερα πως θα κάνει bokeh στην ευρυγώνια κάμερα; Ή θα έχει κάποια τεχνολογία Dual pixel (αλα s9) ή απλά δεν θα το κάνει (mi6). Το p20 pro έχει τρεις κάμερες για να τα κάνει όλα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones DxOMark Xiaomi Xiaomi 13T Pro

Xiaomi 13T Pro: Πέρασε τη δοκιμή κάμερας του DxOMark

To Xiaomi 13T Pro πέρασε τις απαιτητικές δοκιμές κάμερας του DxOMark για να αναλυθεί η απόδοσή του σε ποιότητα φωτογραφίας, βίντεο και ζουμ.

Smartphones DxOMark Xiaomi

Xiaomi 13T: Τι έδειξε το τεστ κάμερας του DxOMark

To Xiaomi 13T πέρασε από την ανάλυση κάμερας του DxOMark και συγκέντρωσε 123 βαθμούς, που το τοποθετούν στην 60η θέση της γενικής κατάταξης.

Smartphones Apple DxOMark featured

iPhone 15 Pro Max: Στην 2η θέση της λίστας του DxOMark

To ολοκαίνουργιο iPhone 15 Pro Max της Apple πέρασε το τεστ κάμερας του DxOMark πετυχαίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.