Το HTC U12+ δοκιμάζει τις αντοχές του με αναπάντεχα αποτελέσματα

Το HTC U12+ πέρασε από τα χέρια του JerryRigerything, ο οποίος υποβάλλει τα smartphone σε δοκιμές αντοχής στο κανάλι του στο YouTube, με τη ναυαρχίδα της HTC να “βασανίζεται” δίνοντας αναπάντεχα αποτελέσματα.

Το HTC U12+ δε διαφέρει από τα υπόλοιπα smartphone αφού η οθόνη του ξεκίνησε να χαράζεται από ένα επίπεδο και μετά όπως κάθε οθόνη που διαθέτει Gorilla Glass 5, ενώ στη δοκιμή με τη φωτιά, η οθόνη άρχισε να υπερθερμαίνεται μετά τα 10 δευτερόλεπτα και επειδή είναι τεχνολογίας Super LCD, τα pixel που υπερθερμάνθηκαν επανήλθαν στην αρχική τους κατάσταση, σε αντίθεση με τις AMOLED οθόνες των οποίων τα “καμένα” pixel δεν επανέρχονται ποτέ.

Τα πρώτα ανησυχητικά σημάδια εμφανίστηκαν όταν η δοκιμή έφτασε στα πλαϊνά capacitive κουμπιά, τα οποία αντικαθιστούν τα τυπικά power και volume up/down, μιας και αποκολλούνται σχετικά εύκολα από τη συσκευή και σταματούν να λειτουργούν.

Προχωρώντας στη δοκιμή που έχει να κάνει με την άσκηση πίεσης για να λυγίσουμε τη συσκευή, η συσκευή λυγίζει χωρίς να σπάει ενώ αρνητική εντύπωση προκαλεί το ότι το πίσω μέρος της συσκευής, κατασκευασμένο από γυαλι, ξεκολλάει από το σώμα της συσκευής πολύ εύκολα. Ενδεχομένως να μην έχει χρησιμοποιηθεί ισχυρή κόλλα, κάτι το οποίο είναι ανεπίτρεπτο για μια συσκευή που θεωρείται ναυαρχίδα και ανταγωνίζεται τα high-end smartphone άλλων κατασκευαστών.

htc u12 plus δοκιμή αντοχή αναπάντεχα αποτελέσματα, Το HTC U12+ δοκιμάζει τις αντοχές του με αναπάντεχα αποτελέσματα

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ανδρέας

Εντάξει μετά απο αυτό. Τέλος η HTC

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ναυαρχίδες απο τα lidl

αλλα θα ξαναπώ τον πονο μου ότι κινητο κ αν εχω παρει δεν βλέπεται πια απο τις απειρες μικροτερες η’ μεγαλύτερες γρατζουνιές καθώς τα αφηνω απροστάτευτα χωρις θηκη.

το gorilla glass έχει πραγματικά ελαχιστες αντοχες πιθανότατα επίτηδες για να εχεις εναν περισσότερο λογο να αλλαξεις συσκευή και η μονη λύση θα έρχονταν αμα υιοθετούσε η apple το sapphire glass οποτε θα ακολουθούσε και συσωμο ολο το Android καθώς την ακολουθεί με συνέπεια πάντα

βασιλης

δεν αλλαζουν καλυτερα σ ενα συγγενες ειδος προς monkey glass,γιατι πιο πολυ μαιμουδισιο ειναι παρα γοριλισιο…και μ αρεσει που βγαζουν και 3,4,5κλπ,λες κι εχει διαφορα το 3 απ το 5!

John

HTC και Sony ειναι οι πιο τραγικες εταιρειες. Οχι τυχαιο που εχουν χρεωκοπησει και οι δυο.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

john καλα τα λες συμφωνώ!

@tito

Αφου συμφωνεί και ο παπαροκας,ετσι θα ειναι.
Παρωδία είστε.

Στελιος

Δεν αποκολουνται ευκολα τα πλαινα κουμπια ,ο τζερυ τα πριονισε με το ειδικο κοπιδι,τι ναι αυτα που γραφετε; οσο για το πισω μερος το ιδιο παρουσιαζουν ολα τα htc που εχουν πλαινους αισθητηρες για τη λειτουργια sgueeze. Το οποιο ο τζερυ το θεωρησε οτι δεν ειναι προβλημα αν υπαρχει πισω θηκη .να θυμησω οτι το htc u utra o ιδιος το εβγαλε στα 5 καλυτερα της περσινης χρονιας.αν θεωρειτε δε μη ασφσλη τηλεφωνα αυτα που ο τζερυ τα πιεζει σε σχημα λ …οτι και να πει κανεις…καλο θα ηταν παντως να εχουμε αντιστοιχα θεματα και για αλλα κινητα που περνουν απ’τα χερια του τζερυ…

mitsaras

Δεν ξέρω τι λέτε Πάντως εγώ που έχω το τηλέφωνο στην κατοχή μου από την περασμένη Τετάρτη έχω να πω ότι το τηλέφωνο έχει τρομερές κάμερες είναι απίστευτα γρήγορο και πάρα πολύ όμορφο στο μπλε ημιδιάφανο χρώμα

djfapples

Είναι από τα top κινητά του 2018 κ ένα από τα δύο που τραβάνε slow-motion video στα 1080p μαζί με τη σειρά XZ2

Stranger_man

Τα funboys της Samsung να βλέπουν τα δικά τους προβλήματα, και να προσέχουν τι φωτογραφίες έχουν στο κινητό τους γιατί δεν ξέρουν που μπορεί να πάνε. Μα καλά αυτή η εταιρεία να μην σε αφήνει να κοιμάσαι ήσυχα το βράδυ;;;;;; τη μία φοβάσαι αν θα σκάσει το κινητό, την άλλη μήπως πάει κατά λάθος κάπου καμιά φώτο…. Έλεος ποια ούτε γερμανικό νούμερο στο στρατό να κάνατε χαχαχα

John

Όποιος λέει την πραγματικότητα δηλαδή ότι HTC και Sony πάτωσαν σε πωλήσεις λόγω προιόντων που δεν είναι ελκυστικά στον καταναλωτή ή/και προβληματικά και κανείς δεν θέλει να αγοράσει είναι fanboy της Samsung. Μάλιστα.

Stranger_man

Μπορεί ελκυστικά για κάποιους να μην είναι γιατί μην ξεχνάμε ότι αυτό είναι τόσο υποκειμενικό, αλλά σίγουρα ασφαλή και όχι επικίνδυνα όπως αυτά των fanboys είναι και αυτό είναι αντικειμενικο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.