Το Huawei Mate 20 Pro με εύκαμπτη OLED οθόνη 6.9 ιντσών;

huawei mate 20 pro εύκαμπτη oled οθόνη 6.9 ίντσες, Το Huawei Mate 20 Pro με εύκαμπτη OLED οθόνη 6.9 ιντσών;

Η Huawei ετοιμάζει την “απάντησή” της σχετικά με τα smartphone που έχουν οθόνη μεγαλύτερη των 6 ιντσών μιας και φήμες θέλουν το Huawei Mate 20 Pro να έρχεται με τη μεγαλύτερη οθόνη που έχουμε δει από τη Huawei σε smartphone.

Οι πηγές που έρχονται από τη Νότιο Κορέα, αναφέρουν πως ενώ η Huawei είχε παραγγείλει OLED οθόνες 6.9 ιντσών από τη Samsung για το Mate 20 Pro, προέκυψαν διαφοροποιήσεις οι οποίες θα την οδηγήσουν να συνεργαστεί με την Κινεζική εταιρεία κατασκευής οθονών BOE, η οποία εξειδικεύεται στην κατασκευή εύκαμπτων οθονών.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως πληροφορίες κάνουν λόγο για συνεργασία της Huawei με τη BOE για το αναδιπλούμενο smartphone, οπότε το να συνεργαστούν για την κατασκευή εύκαμπτης OLED οθόνης 6.9 ιντσών θα ήταν μια εύκολη διαδιασία και για τους δύο. Τέλος, το Mate 20 Pro αναμένεται να διαθέτει το HiSilicon Kirin 980 αρχιτεκτονικής 7nm και κάμερες ίδιας ποιότητας με αυτές του P20 Pro.

huawei mate 20 pro εύκαμπτη oled οθόνη 6.9 ίντσες, Το Huawei Mate 20 Pro με εύκαμπτη OLED οθόνη 6.9 ιντσών;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Θα το αγόραζα με τη μία αν έβγαινε στις 6 ίντσες. Στις 6.9 όσο και μικρά bezels να έχει, ο χειρισμός με το ένα χέρι θα είναι αδύνατος. Επίσης δεν θα κρατιέται καλά στο χέρι γιατί ακόμα και με την 18:9 αναλογία, το πλάτος της συσκευής θα είναι πολύ μεγάλο. Βλέπω πολλές σπασμένες οθόνες στο μέλλον και πολύ μεγάλη άνοδο στις πωλήσεις θηκών (πάει και το design οπότε).

Saša

Αντε να ανεβαινουμε λιγακι πηξαμε στα 6ιντσα. Αν και παλι λογω αναλογιας σοκοφρετας οριακα ειμαστε.

Δημητρης

καλο ταμπλετ θα ειναι!!

hatzipanos

Έχω το Mate 10 Pro. Ακόμα και οι 6 ίντσες μου φαινεται μεγαλο. Οι 6.9 ξεφευγουν. Θα προτειμουσα P20 pro παρα το Mate 20.

nwntas

τελειο!!!!!!!!το θελω!!!Οσα αγορακια εχουν μικρα χερακια ας παρουν 5αρια,καποιοι αντρες γουσταρουμε κτηνη κινητα,ετσι για να γουσταρουμε ναουμ!!!!!!!!!!!!

Γιωργος

γεια σου ρε νωντα μαγκα να ουμε ναι παρτο ρε αλλα οταν πας στην καφετερια για καφε και πας να κατσεις θα ακουσεις ενα κλατς δεν θα ειναι τιποτα το κινητο απλα εσπασε στην μεση επισης εχω ταμπλετακι 10αρι σκεφτομαι να το εχω για κινητο και θα το μεταφερω σε μια τσαντα μεταφορας που εχω για το λαπτοπ εχουμε ξεχασει την ενοια smartphone που το παν ειναι να ειναι μια συσκευη βολικη σε καθημερινη χρηση οχι αβολη μεχρι 5.8 το πολυ ειναι οκ πιστευω για αναλογια 18.9 εννοειται

Giorikas

Εγώ θα περιμένω να βγάλουν κινητό με πιεσόμετρο και τότε μονο θα παρω καινούργιο

Στερ

Δωστε ιντσες στο λαο.. 7 θα ειναι mainstream σε 2 χρονια.. παμε για αναδιπλουμενα σιγα σιγα

Jimis

Νώντα είσαι μεγάλη μορφή..

nikmour

Αρκεί να μην έχει notch. Τότε θα το αντικαταστήσω το mate 10 pro που έχω με το 20.

Aegon

@Giorikas τα S9/S9+ μπορουν να μετρησουν πιεση

Giorikas

@ Aegon με αναμπαιζεις ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.