Η τριπλή κάμερα του Huawei P20 Pro βραβεύεται από την TIPA

Το Huawei P20 Pro, Η τριπλή κάμερα του Huawei P20 Pro βραβεύεται από την TIPA

Μία ακόμη φωτογραφική πηγή έρχεται να πιστοποιήσει ότι το Huawei P20 Pro είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο camera phone της αγοράς. Η τελευταία του βράβευση ήρθε από την TIPA (Technical Image Press Association), τη μη κερδοσκοπική οργάνωση που συνεργάζεται με 30 εκδοτικούς οίκους στον τομέα της φωτογραφίας για την ανάδειξη των καλύτερων φωτογραφικών μοντέλων ανά κατηγορία κάθε χρόνο.

Μετά την DxOMark που κατέταξε το P20 Pro πρώτο στη λίστα της για τις επιδόσεις του στη φωτογραφία με συνολική βαθμολογία 109, αφήνοντας αρκετά πίσω τους μεγάλους αντιπάλους του, Samsung Galaxy S9 Plus και iPhone X, ήρθε η σειρά της TIPA να αναδείξει το νέο μοντέλο αποδίδοντάς του το βραβείο του “Best Photo Smartphone” στα ΤIPA World Awards 2018.

Το P20 Pro είναι το πρώτο smartphone της αγοράς με τριπλή κάμερα από τη Leica. Έρχεται με κυρία κάμερα 40 megapixels με 1/1.73″ RGB αισθητήρα τεχνολογίας Quad Bayer και φακό f/1.8, 27mm, δευτερεύουσα κάμερα 20 megapixels με 1/2.78″ μονοχρωματικό αισθητήρα και φακό f/1.6, 27mm, και τέλος τρίτη κάμερα με τηλεφακό 8 megapixels, 1/4.4″ RGB sensor με φακό f/2.4, 80mm, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και 3x zoom.
To κορυφαίο camera phone είναι επίσης εξοπλισμένο με σύστημα εστίασης τεχνολογίας PDAF και μπορεί να καταγράψει φωτογραφίες σε εξαιρετικά σκοτεινές συνθήκες χωρίς flash ή τρίποδο χάρη στις υψηλές τιμές ISO έως 1024000.

Ταυτόχρονα, το P20 Pro προσφέρει AI χαρακτηριστικά με δυνατότητα αναγνώρισης πάνω από 500 σκηνών και Ultra Snapshot λειτουργία για ταχύτατη λήψη στα 0.3 δευτερόλεπτα ακόμη και με ανενεργή την οθόνη για να μη χάνεται καμία στιγμή.

Τελικά, το Huawei P20 Pro δείχνει το μέλλον στη φωτογραφία με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης!

Το Huawei P20 Pro, Η τριπλή κάμερα του Huawei P20 Pro βραβεύεται από την TIPA

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Νταξ… Όσο και να μη τη συμπαθείς τη Χαβάη… Μόνο RESPECT για το p20 pro!!! Ίσως χτυπηθεί μονο από NOKIA 9 στο άμεσο μέλλον …

JohnWave

Από όσα έχω δει και διαβάσει το P20 Pro είναι σίγουρα καλύτερο από τα Pixel 2/XL και S8/S8+ S9/S9+ στα εξής :

1) Ποιότητα φωτό με zoοm
2) Ποιότητα φωτό κινούμενου θέματος.
3) Ποιότητα φωτό λαμπών/φωτιζόμενων πινακίδων κτλ το βράδυ.
4) Dynamic range.

To πρόβλημα (αν μπορούμε να το πούμε “πρόβλημα”) είναι ότι πολλοί κάτοχοι δεν ξέρουν πότε να χρησιμοποιούν τα 40mp , πότε τα 10mp σκέτα, πότε τα 10mp σε συνδυασμό με night mode και πότε να απενεργοποιούν το ΑΙ της κάμερας. Θέλει λίγο ψάξιμο γενικά η κάμερά του από ότι έχω καταλάβει. Μιλώ πάντα για το auto mode.

Aρνητικά :
1)H έλλειψη OIS στο 4Κ video ( λύνεται με χρήση FHD),
2)Το default beauty mode στις selfies (μπορεί να απενεργοποιηθεί) και
3)Tο oversharpening των 10mp την ημέρα (λύνεται με χρήση των 40mp αλλά εκεί μειώνεται η απόδοση στο dynamic range σε μέρη που υπάρχει έντονο φως και σκιά μαζί)

vladimiros

Ναι και εγω πιστευω οτι το P20 Pro εχει την καλυτερη καμερα σαν συνολο,στα πιο πολλα κερδιζει καθε κινητο..αλλα αλλου χανει ομως,π.χ στο βιντεο οπως ειπε και ο φιλος πανω,για παραδειγμα απο το iphone X,εχει καλυτερο βιντεο..ειδικα την νυχτα πραγματικα το P20 Pro δεν εχει αντιπαλο..και εκει πρεπει να εστιαζουν οι αλλες εταιριες…γιατι οπως εχουμε πει την μερα ολες οι ναυαρχιδες εχουν παρομοια αποτελεσματα..

NikosAr

Ε αν πήρε και βραβείο … το επόμενο με 7 κάμερες ….Ρ

Giannis

Το έχουμε ξεφτιλησει με τις κάμερες. Ποιος ο λόγος να βάζεις 3 κάμερες όταν μπορείς να πετύχεις ίδια αποτελέσματα μόνο με μια; pixel 2 xl ας πούμε.

Ιωάννης jb

Στο παρακάτω βιντεακι μια καθαρή ήττα της φοβερής κατά τα άλλα και κορυφαίας συσκευής της Χονολουλού..
https://youtu.be/1ELyP2QELlY

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.