Το Huawei SuperCharge ανακηρύχθηκε το πιο γρήγορο standard ταχείας φόρτισης στην αγορά

huawei supercharge γρηγορότερο standard ταχείας φόρτισης, Το Huawei SuperCharge ανακηρύχθηκε το πιο γρήγορο standard ταχείας φόρτισης στην αγορά

Σε δοκιμές που έγιναν μεταξύ οκτώ τεχνολογιών γρήγορης φόρτισης για smartphones, το Huawei SuperCharge ανακηρύχθηκε σαν το καλύτερο όλων μιας και φόρτισε το Honor 10, από 0% σε 100%, σε συντομότερο διάστημα από όλα τα υπόλοιπα standard ταχείας φόρτισης.

Οι δοκιμές που έγιναν στην Ινδία περιλάμβαναν αρκετα smartphone και φορτιστές ταχείας φόρτισης, συμπεριλαμβανομένου και της Apple που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση και μέγιστη ισχύ 18W με τη χρήση φορτιστή ισχύος 29W. Τα υπόλοιπα standard που δοκιμάστηκαν είναι το Dash Charge της OnePlus, το Qualcomm Quick Charge, το Adaptive Fast Charge της Samsung, το Turbo Charge της Motorola, το Pump Express της MediaTek και το USB Power Delivery που χρησιμοποιήθηκε για τη φόρτιση του Pixel 2 XL.

Το Huawei SuperCharge ήταν αυτό που ξεχώρισε μιας και με ισχύ τα 22.5W κατάφερε να φορτίσει το Honor 10 πλήρως μέσα σε 73 λεπτά, χρόνος μικρότερος από τα 80 λεπτά φόρτισης του OnePlus με Dash Charge και τα 82 λεπτά που χρειάστηκε να φορτίσει το Moto Z2 Force. Τέλος, το iPhone X χρειάστηκε 125 λεπτά για μια πλήρη φόρτιση, 144 λεπτά για το Ulefone T1 και 152 λεπτά για το Pixel 2 XL.

huawei supercharge γρηγορότερο standard ταχείας φόρτισης, Το Huawei SuperCharge ανακηρύχθηκε το πιο γρήγορο standard ταχείας φόρτισης στην αγορά

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jimaras

απιστευτο δεν το περιμενα,νομιζα η one plus κατειχε το ρεκορ..!ξερετε ποιες συσκευες της huawei εχουν supercharge?

bill

μπραβο στην huawei που εκθρόνισε τν. βασιλιά
τωρα για ποσο θα. δουμε
γτ τοσο. καιρο η 1+ επειδη δν ειχε αντιπαλο δν εδινε σβρ σημασια. στην εξελιξη του dash τρ που καποιος τν. περασε ολο κ. κτ θα. δουμε να. κανει. για. αυτο. για να. ξαναπαρει. την 1 θεση που ειχε τοσο καιρο

θα θελα να. αναφερω ποσο. γελοία φαινονται τα ιφονε. κ. τα σαμσουνγκ αλλα νμζ. περισσεύει
οσοι ξερουν ηδη το. ξερουν

Baiosss

Ναι αλλά δεν μάς λέει το βασικότερο στο άρθρο. Το Dash charge της OnePlus, τραβάει όλη την θερμοκρασία στον φορτιστή και όχι στην συσκευή και την μπαταρία. Πράγμα που σημαίνει πώς είναι καλύτερο για την ζωή της μπαταρίας στον χρόνο. Χώρια ότι φορτίζει το ίδιο γρήγορα ακόμα και όταν το χρησιμοποιείς. Ισχύει και για το Super charge της Huawei αυτό;

Baiosss

Φυσικά ακόμα δεν είδαμε και το νέο Vooc της Oppo, που σε 30 λεπτά έχει φτάσει στο 75% και δεν είναι στο παραπάνω τεστ.

enigma

Ωραίο συγκριτικό…..λες και όλα έχουν τα ίδια mah….

Dimitris k

Της Apple το πιο αργό 🤭

Theo

Μονο που δεν ειναι mAh/hour ειναι mAh/min στο πινακακι… Φιλικα

Darth

@ Ιάκωβος Μπελώνιας και το mate 9 και παλι με την προϋπόθεση μαμα charger και μαμά καλώδιο για να μπορει να δωσει 9 volt

Darth

@Baiosss το ιδιο κανει και το huawei super charge με μονη διαφορά οτι γίνεται φόρτιση με 9volt έτσι δεν ζεσταίνετε ούτε φορτιστής ούτε κινητό (προϋπόθεση να έχεις μόνο μαμά καλώδιο και φορτιστή και να είναι σ άψογη κατάσταση)

KostasB

Καμιά μέτρηση σε κινητό με Qualcomm quick charge 4+ δεν έχουμε; Κανένα Razer ή Mi 8; Υποτίθεται πως δίνει 50% σε 15 λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.