Το iOS 12.1 διορθώνει το πρόβλημα με τη φόρτιση των iPhone Xs και Xs Max

ios 12.1 διορθώνει πρόβλημα φόρτιση iphone xs xsmax, Το iOS 12.1 διορθώνει το πρόβλημα με τη φόρτιση των iPhone Xs και Xs Max

Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη beta έκδοση του iOS 12.1 η οποία εκτός των νέων χαρακτηριστικών που ενσωματώνει, διορθώνει το πρόβλημα με τη φόρτιση των iPhone Xs και iPhone Xs Max.

Σύμφωνα με το πρόβλημα αυτο, όταν τα iPhone είναι σε idle mode, δηλαδή ενεργοποιημένα αλλά με την οθόνη σβηστή, και ο χρήστης συνδέσει το καλώδιο φόρτισης, τότε αυτά δε φορτίζουν παρά μόνο όταν ο χρήστης ενεργοποιήσει την οθόνη. Η δεύτερη beta έκδοση φαίνεται πως διορθώνει αυτό το σοβαρό πρόβλημα, το οποίο θα υπάρχει μέχρι την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του iOS 12.1 τις προσεχείς εβδομάδες.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του iOS 12.1 beta 2, έχουμε την ενσωμάτωση 70 νέων emoji, ρύθμιση του βάθους πεδίου στις Portrait φωτογραφίες σε πραγματικό χρόνο μετά τη λήψη φωτογραφίας αλλά και τη δυνατότητα πραγματοποίησης ομαδικής FaceTime συνομιλίας μεταξύ μέχρι και 32 ατόμων.

Τέλος, με αυτήν την αναβάθμιση θα γίνει διαθέσιμη και η υποστήριξη για τη λειτουργία της eSim για όσους θέλουν να έχουν παραπάνω από έναν αριθμούς στα νέα iPhone. Για να μπορεί να γίνει χρήση της eSim, θα πρέπει ο αντίστοιχος πάροχος κινητής τηλεφωνίας να υποστηρίζει τη χρήση της και το iPhone να μην είναι κλειδωμένα σε κάποιον πάροχο (sim-free). Οι εταιρείες που υποστηρίζουν τη χρήση της eSim, δίνουν στους συνδρομητές έναν κωδικό QR τον οποίον ενεργοποιούν και με αυτόν τον τρόπο έχουν τον αριθμό που ανήκει στην eSim αλλά και αυτόν που παρέχεται μέσω της κανονικής κάρτας sim.

Για να μάθετε τα πάντα για την eSim και dual-sim των νέων iPhone πατήστε ΕΔΩ.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannisanag

λοιπόν
5 μερες πριν βγαινει στη φόρα το πρόβλημα με τη φορτιση.
μεσα σε 5 μερες fix.

γιατι; δική της σχεδιασης και το υπολοιπο hardware και ο επεξεργαστής και το software και οι αλγοριθμοι που τα ενωνουν.

στον δικό μας κοσμο του Android:
1.αν για το πρόβλημα φταιει το γενικό ui της εταιρείας πρεπει να περιμένεις να βγάλει αναβάθμιση για ολα τα μοντέλα
2. αν για το πρόβλημα φταιει η συνεργασια με τον επεξεργαστή τοτε μπορεί να χρειάζεται fix της εταιρείας, της google η της qualcomm η και των τριων
3.αν για το πρόβλημα φταιει το android τοτε περιμένεις λυση από τη google, λυση που ίσως να ερθει με την επόμενη έκδοση του λογισμικου, που μπορει εσυ να μην παρεις.

τα pixel δεν ειναι τοσο χαλια όσο παραπάνω η θα έπρεπε να μην είναι….

οταν λοιπόν βγει το mate 20 pro 512gb στα 1200-1300 δολλαρια θα υπάρχουν πολλοι που μόνο. και μονο για τα παραπάνω θα δώσουν 1500 για Xs Max 512….

Chris_BMW

Ποιότητα.. Απλά πράγματα .. ότι πληρώνεις παίρνεις ..

Υ.Γ Innovation κύριοι είναι με την μικρότερη μπαταρία να έχεις την καλύτερη αυτονομία …

Thanos

Έλεος ρε παιδιά… σε λίγο θα μας πείτε οτι είναι καινοτομία να φορτίζει η μπαταρία κανονικά….

Τέλος πάντων…. σίγουρα ήταν ένα σοβαρό bug που έπρεπε άμεσα η εταιρία να αντιμετωπίσει και νομίζω οτι πλέον το κάνει.

Δεν είμαι χρήστης iphone, όμως παραδέχομαι πάρα πολλά πράγματα στην Apple. Αυτό που δεν παραδέχομαι είναι να δίνεις 3 βασικούς μισθούς για τηλέφωνο και να μην κάνει το αυτονόητο.
Μην προσπαθούμε να στρογγυλέψουμε τις γωνίες.
Ίδια γνώμη έχω και για την Samsung. Δεν νοείται να πληρώνεις τόσα πολλά χρήματα και να εμφανίζουν τόσο σοβαρά προβλήματα οι συσκευές.
Γενικά, δεν θα έπρεπε να συζητάμε καν για τέτοιου είδους προβλήματα.
Φιλικά.

johny

Με ένα απντειτ όντως τα διορθώνει σχεδόν όλα.αν δεν τα διορθώσει τότε πάει στο επόμενο.αυτη είναι βέβαια η καλή πλευρά.Κωστα τι έγινε το iphone max φίλε πρώτα θα το λιώσεις και μετά θα μας το παρουσιάσεις;Giannisanag δεν γίνεται να μην συμφωνήσω μαζί σου γιατί πολύ απλά είσαι και γνωστής και αντικειμενικός σε αυτά που γράφεις.φιλε Chris_BMW δεν θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά θα συμφωνήσεις μαζί μου όχι ότι πληρώνεις δεν περνεις διαφορετικά θα είχαμε και τον ανταπτορα μέσα στις συσκευασίες μας και τα ασύρματα ακουστικά αλλά και τον γρήγορο φορτιστή,χωρίς αυτά που γράφω να μην κάνουν την apple ποιοτική εταιρία με τη συσκευή που προσφέρει.εδω πληρώνουμε τα πριμιουμ υλικά,το λογισμικό,και τις ενημερώσεις.να διορθωθούν λοιπόν όλα τα προβλήματα,να είμαστε σίγουροι,και πάμε να πάρουμε το max..!

bill

εχω βαρεθει να. ασχολουμε με αυτον τν σαχλα
τον wannabe λεφτα
την καλυτερη αυτονομια? ποσο ανενημερωτος παιζει. να σαι?
ουτε καν στην 20αδα δεν ειναι σε. σχεση αυτονομιας
ξερεις τι. αλλο ειναι innovation (εμαθες κ τις σαχλολεξεις που λένε στην παρουσιαση της. αππλε βλεπω)
innovation ειναι να εχεις την πιο. αργη. φόρτιση στον κοσμο και εκτος οτι εχεις την πιο αργη σκας. κ ενα καρο λεφτα για ‘γρηγορη φορτιση’ οπως προμοταρει η μαμα σου κ εξακολουθεις να εχεις την πιο. αργη κ σαπια φορτιση στον κοσμο innovation baby
innovation n.2 τοσο ανίκανοι που ζητανε 1.καρο.λεφτα κ δεν κανουν ουτε ενα τεστ να δουν αν φορτιζει το κινητο το πιο βασικο δλδ
δεν θα αναφερθω καν για το σαπιο beauty mode
και για το. οτι πληρωνεις περνεις θα ταν. καλυτερο να το κανεις οσο σου κοβει πληρώνεις

be happy

Άντε και του χρόνου να πουλάει το καλό το Iphone Xs Max στα 2.000 ευρώ για να ακριβύνουν και τα υπόλοιπα μοντέλα της μήπως και δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

Don Mitso Mou

Εγώ ένα έχω να πω σε αυτούς που επικαλούνται έλλειψη ποιοτικού ελέγχου και τα σχετικά, και ισχύει για όλες τις συσκευές. Είναι εντελώς διαφορετικό θέμα να υπάρχει αστοχία υλικών ή κακή κατασκευή και να προκύπτει πρόβλημα, ονόματα δεν λέμε, και τελείως διαφορετικό να δημιουργείται πρόβλημα που σχετίζεται με το λογισμικό. Στην πρώτη περίπτωση έχει να κάνει με την εταιρία, τους προμηθευτές και τον σχεδιασμό εξαρχής και το άλλο με την εφαρμογή λογισμικού σε μια πλειάδα διαφορετικών συσκευών. Επι του πρακτέου, τα IPhone xs και xs max. Δεν έχουν τεχνικό πρόβλημα. Και φυσικά θα λυθεί. Είναι και λίγο σημεία των καιρών μας. Παλιά, είχες ένα T68 Ericsson , και σου έβγαζε εκατό θέματα, αλλά δεν υπήρχαν και όλοι αυτοί στο δίκτυο που βγάζουν λεφτά από όλο το hype. Βέβαια και ο αριθμός των συσκευών δεν είναι ο ίδιος. Προς η apple πούλησε 251εκ iphone. Στατιστικά να το πάρεις, όπως κάνουν στις αυτοκινητοβιομηχανίες, ένα 1% αστοχία είναι φυσιολογικό. Κάντε ένα υπολογισμό πόσο είναι το 1% στα iphone.

Thanos

Να θυμίσω λίγο το επικό…..”το κρατάτε λάθος”…. Το οποίο υπάρχει και φέτος;;;;;

https://www.youtube.com/watch?v=QWPKuMF525c&t=167s

Μια και μιλήσαμε για αστοχία υλικού…. ή σχεδιασμού!

Chris_BMW

Θα παρακαλούσα το σάιτ να ελέγχει σχόλια με χαρακτηρισμούς ..

Agnostos13

Εγώ να ξαναπώ οτι με αυτά τα λεφτά που δίνεις για το νέο iPhone ήθελα να έχει μέσα στη συσκευασία:
-αντάπτορα lightning σε mini jack
-Airpods
-μια τηλεόραση oled >55”
-ένα μηχανάκι δίχρονο

ΥΓ. Για να μπορούν να το πάρουν πιο εύκολα και οι φίλοι μας που είναι με τα 1500 στο χέρι και κάνουν πίσω γιατί πρέπει να αγοράσουν τον αντάπτορα έξτρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.