Το iPhone 8 ξεπέρασε σε πωλήσεις το Galaxy S9 παγκοσμίως

iphone 8 ξεπέρασε πωλήσεις παγκοσμίως galaxy s9, Το iPhone 8 ξεπέρασε σε πωλήσεις το Galaxy S9 παγκοσμίως

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η εταιρεία ερευνών Counterpoint, το iPhone 8 έγινε, για το μήνα Μάιο, το smartphone με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως, εκτοπίζοντας το Samsung Galaxy S9 στην έκτη θέση.

Η έρευνα όχι μόνο ανέδειξε το iPhone 8 σαν το smartphone με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως για το μήνα Μάιο αλλά και την κυριαρχία της Apple στην πρώτη πεντάδα της σχετικής λίστας αφού τα iPhone X και iPhone 8 Plus κατέλαβαν την τρίτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα. Το Samsung Galaxy S9+ κατέλαβε τη δεύτερη θέση ενώ την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν συσκευές από κατασκευαστές smartphone από όλες τις τιμολογιακές κατηγορίες.

Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν πως τα iPhone αποτελούν το 6.9% των συνολικών πωλήσεων την ώρα που τα Galaxy S9 και S9+ αποτέλεσαν το 4.5%, με το συμπέρασμα που καταλήγουμε να είναι πως ένα στα εννιά smartphone που πωλήθηκαν το Μάιο, να ανήκει στην Apple ή τη Samsung. Επίσης, σύμφωνα με το Market Pulse, η σειρά των Huawei P20 πετυχαίνει εντυπωσιακές πωλήσεις στην Ινδία αλλά στην πρώτη δεκάδα έφτασε το P20 Lite το οποίο αποτέλεσε το 1.4% των συνολικών πωλήσεων παγκοσμίως.

Τέλος, σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως τη λίστα συμπληρώνουν εταιρείες όπως η Oppo, Vivo και Xiaomi η οποία εντυπωσιάζει με το οικονομικό Redmi 5A να βρίσκεται, για το Μάιο, στην τέταρτη θέση και πάνω από τα iPhone 8 Plus και Galaxy S9, ενώ το Redmi 5 Plus/Note 5 να βρίσκεται και αυτό στην πρώτη δεκάδα καταλαμβάνοντας την ένατη θέση.

iphone 8 ξεπέρασε πωλήσεις παγκοσμίως galaxy s9, Το iPhone 8 ξεπέρασε σε πωλήσεις το Galaxy S9 παγκοσμίως

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Veritas

Παλιά τα θεωρούσα πεταμένα λεφτά…Μέχρι που αγόρασα Apple τηλέφωνο κ tablet.
(Άσχετο με το άρθρο το ξέρω).😊

Thanoslam

Μπα θα κλείσει η apple τι να λέμε τώρα.

Xarisgru

@veritas! Και οι εντυπωσεις πως ειναι?? (Ενδιαφερομαι κ εγω)

NtinosMD

@xarisguru αν σ ενδιαφερει να κανεις τη δουλεια σου ( να σερφαρεις , να βλεπεις φωτογραφιες, , να παιζεις κανενα παιχνιδακι, να ακους stream radio, να βλεπεις ταινιες , να διαβαζεις κανενα ebook – ειδικα αυτο ), κ ολα αυτα απλα, λιτα και με ενα ομορφο παρουσιαστικο, τοτε το ipad ειναι η μονη λυση. Αν θες να κανεις high task work on the go τοτε καλυτερα να στραφεις σε microsoft high end tablet που θα το πληρωσεις και αναλογως. Στα ταμπλετ δεν εχουν συγκριηση τα ipad. Ουτε με τα tab s3 της samsung που ειναι ο μονος αξιος ανταγωνιστης τους. Οθονη ipad με 120hz truemotion, χιλιες φορες απ οτι amoled που βαζει η samsung-οχι οτι ειναι κακες απλα δεν. Τσεκαρε το σε καταστημα και συγκρινε. Για τα iPhone, αν ειναι να παρεις την απλη σειρα μαλλον δεν αξιζει και καλυτερα να πας σε android. Διαφορετικα φαινεται μετα στα plus και στο X μοντελα το θεμα. Εχω βαρεθει να βλεπω στο s7 μου να κρασαρει μονιμως η εφαρμογη του ινσταγκραμ- νταξ πες οτι ειμαι περιεργος, αλλα μετα απο καιρο βαρεθηκα προσωπικα να παραβλεπω τις μικρες αστοχιες, γιατι οπως και να χει συσσωρευονται. Και που εχει sd card το s7 τι καταλαβα;… Συνέχεια »

xarisgru

@NtinosMD σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου! και επειδη και εγω ειμαι στο ψαξιμο και για ταμπλετ και για κινητο ειμαι αρκετα προθυμος να το ρισκαρω αγοραζοντας iPhone! Θα συμφωνησω απολυτα με τις κριτηκες σου για το s7 γιατι και εγω ειμαι με το s8 και ειμαι εξαλλος με το ποσο κακογραμμενες παραμενουν οι εφαρμογες των android! Καλο και χρυσο το τελευταιο αλλα η υποστηριξη του σε πολλα πραγματα ακομα θεωρω οτι εχει μεινει πισω! Σε ευχαριστω πολυ και παλι!!!

Veritas

@xarisgru..Χωρίς να υποτιμώ άλλες εταιρείες κ λειτουργικά,θα αναφέρω ομοιογένεια απροβλημάτιστη λειτουργία,ομαλή συνεργασια μεταξύ των 2 συσκευών πολυ πολυ σταθερότητα από το 15 μέχρι σήμερα…Φυσικα μιλάμε για σοβαρή δουλειά κ όχι απλά για σερφάρισμα στο διαδύκτιο κ τα μέσα κοινωνικής δυκτιωσης.

forneverarrow

@xarisgru: πάρε άφοβα το iPhone 8. Το έχω για περίπου δυο μήνες ερχόμενος από 8 χρόνια android (με τελευταίο LG G5). Είχα ανησυχίες του τύπου SD, πως θα περάσω τα αρχεία μου, δεν έχω iTunes (μιας και δουλεύω Ubuntu Linux) και τα συναφή. Δεν με απασχόλησε τίποτα απολύτως μέχρι στιγμής στην πράξη. Την SD την είχα για αποθήκευση multimedia και μόνο για να μη γεμίζω τη ROM και γίνει το Android σκέτο brick. Στο iPhone 8 έχω 64gb και χωρίς την SD έμειναν 36GB ελεύθερα χωρίς το παραμικρό κόλλημα. Η μεταφορά έγινε από το iCloud (λίγα λίγα φυσικά) και κάποια αρχεία που χρειάζομαι περιστασιακά είναι άμεσα προσβάσιμα μέσω αυτού χωρίς να πιάνουν χώρο. Και στο android το είχες αυτό αλλά το iCloud μου φάνηκε πιο ελκυστικό στη χρήση. Στις εφαρμογές θα βρεις την υγειά σου κυριολεκτικά! Πολύ καλύτερες ποιοτικά στο iPhone αν και οι περισσότερες είναι paid (και τις προτιμώ έτσι) ενώ έχεις native το Apple music. Και το βασικότερο από όλα? Η μπαταρία! Πρώτη φορά δουλεύω συσκευή από την εποχή του 3310 χωρίς να έχω φανερό το ποσοστό μπαταρίας. Απλά δεν χρειάζεται! Το G5 για τη χρήση που κάνω άντεχε το πολύ μια μέρα γεμάτη και ως το επόμενο… Συνέχεια »

giorgosgek

και το j5 παιζει να τα παταει και τα 2 σε πωλησεις , σιγα

Agnostos13

@giorgosgek
Μάλλον διάβασες λίγο βιαστικά το άρθρο…
Γιατί όταν βλέπεις να λέει οτι “το iPhone 8 έγινε, για το μήνα Μάιο, το smartphone με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως” δεν έχει λογική να βγαίνεις να γράφεις οτι το J5 έχει περισσότερες πωλήσεις…
Εκτός και αν το J5 δεν είναι smartphone!

ΥΓ. Sorry αν έχεις J5

NikosAr

@Veritas +
Εθισμός

Νίκος

Καλησπέρα και από εμένα!Εγώ έχω κινητό LG G4, για δεύτερο Lenovo P2 και για τάμπλετ το iPad Air 2 64gb!Παρότι για το LG έχω δαπανήσει γύρω στα 800 ευρώ ενώ για το iPad 450 μπορώ να πω ότι δεν τα έχω μετανιώσει καθόλου τα 800 σε σχέση με τα 450 του iPad!Και αυτό γιατί με το LG μπορώ και κατεβάζω ταινίες τις οποίες τις περνάω εύκολα στον υπολογιστή ή σε USB stick, το χρησιμοποιώ σαν τηλεχειριστήριο για την τηλεόραση, ακούω ραδιόφωνο όταν δεν έχω φωνή στο μαγαζί σε αγώνες ποδοσφαίρου, κατεβάζω τα πάντα από YouTube και σε βίντεο και σε mp3 τα οποία αποθηκεύω στην 128gb καρτα microsd και όλα τα υπόλοιπα που κάνουμε όλοι μας!Αυτα με το iPad ούτε στον ύπνο μου δεν μπορώ να τα κάνω όπως και με ένα iPhone! Το ότι κρασαρουν οι εφαρμογές φταίει το λογισμικό της εκάστοτε εταιρείας και όχι το Android! Π.χ. το Instagram στο Lenovo κρασαρει πολλές φορές ενώ στο G4 δεν μου έχει συμβεί καμιά φορά!Επίσης το iPad με πολλές ανοιχτές εφαρμογές τυχαίνει να λαγκαρει που και που κάτι που δεν συμβαίνει στο G4 όσες εφαρμογές και αν ανοίξω!Οποιος είναι ψαγμένος από κινητά δεν παίρνει Samsung τα οποία είναι μόνο για… Συνέχεια »

giorgosgek

μια χαρα λογικη εχει αγνωστε και για το j5 και για πολλα αλλα
Υ.Γ Sorry αν εχεις σαπακι iphone 8

Nikopoup

@forneverarrow θα μπορεσει η μπαταρία να κρατάει κάνα μήνα και να μην το ξέρουμε? Κόψε κάτι. Εκτός αν κάνεις μια κλήση την ημέρα, έχεις τα δεδομένα και το WiFi κλειστό τοτε το δέχομαι. Είπαμε να εκθειαζουμε τα κινητά μας αλλά εσύ το πήγες σε άλλο επίπεδο

Agnostos13

@giorgosgek:
Εντάξει…αν εσύ έχεις δικές σου πηγές ίσως τα ξέρεις καλύτερα!

ΥΓ. Don’t feed the trolls

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.