Το iPhone 9 θα έχει οθόνη Super Bright Display όπως το LG G7 ThinQ;

iphone 9 οθόνη super bright display ίδια lg g7 thinq, Το iPhone 9 θα έχει οθόνη Super Bright Display όπως το LG G7 ThinQ;

Η Apple αναμένεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβρη τρία διαφορετικά iPhone, με αυτό των 6.1 ιντσών να εφοδιάζεται με οθόνη Super Bright Display τεχνολογίας IPS LCD, ίδια με αυτή του LG G7 ThinQ.

Η ιδιαιτερότητα αυτής της οθόνης είναι πως η φωτεινότητά της αγγίζει τα 1000 nits, γεγονός που την κάνει «ανίκητη» σε υπερβολικά φωτεινά περιβάλλοντα με έντονες ηλιακές συνθήκες. Για να επιτευχθεί αυτή η φωτεινότητα, έχει προστεθεί ένα τέταρτο sub-pixel λευκού χρώματος σε κάθε pixel της οθόνης, η οποία θα εξοικονομεί μέχρι και 30% λιγότερη ενέργεια.

Σε αντίθεση με τις άλλες LCD οθόνες, η MLCD+ όπως αποκαλείται στο LG G7 ThinQ, όταν πρόκειται να ανεβάσει κατακόρυφα τη φωτεινότητα, δεν ενεργοποιεί τα τρία βασικά pixel (RGB) για την απόδοση του λευκού αλλά κατευθείαν τα sub-pixel, εξοικονομώντας ενέργεια όταν απεικονίζουν το λευκό χρώμα. Πλέον, πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη παρουσίαση των νέων iPhone για να διαπιστώσουμε τι καινούργιο θα ενσωματώνουν τα iPhone του 2018 και πως θα σταθούν απέναντι στον ανταγωνισμό.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
χρηστος

Θα παρουν παλι τις πιο φθηνες οθονες της LG -οπως εκανε και η google με τα pixel- και θα εμφανισουν προβληματα – ή στην καλυτερη θα αποτελει δευτερευουσα προταση σε συγκριση με sammy- ενω θα πουλας την συσκευη στην πιο ακριβη τιμη της αγορας..

lneam

η πραγματικη λυση σε ολα τα προβληματα που εχουν οι διαφορετικες τεχνολογιες οθονων σημερα, θα ερθει μετα απο αρκετα χρονια, οταν βγουν οι οθονες LED. Εως τοτε ολα αυτα ειναι … ασπιρινη στον αρρωστο.

Kostas-DOHA

το θεμα δεν ειναι οι οθονες…..εκει που πρεπει να δωσουν βαση ολοι οι κατασκευαστες ειναι οι μπαταριες….επιτελους!!!

bill

τι λετε ρε?
η αππλε θα εφευρει αυτην τν τεχνολογια η lg δν εχει κανει τπτ
η αππλε μόνο εφευρει δν περνει τεχνολογιες αλλον
αντε. πια

NtinosMD

Βλεπω ατακα στο keynote να πεφτει-”The brightest iPhone display ever made”. 😛

Agnostos13

Καμιά micro-LED πότε θα δούμε;
Βαρεθήκαμε με τα ημίμετρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.