Το iPhone SE 2 έρχεται το Μάιο με τον Α10 Fusion και χωρίς υποδοχή για ακουστικά;

iphone se 2 μάιος a10 fusion χωρίς υποδοχή ακουστικά, Το iPhone SE 2 έρχεται το Μάιο με τον Α10 Fusion και χωρίς υποδοχή για ακουστικά;

Το αναμενόμενο iPhone SE 2 θα μπορούσε να ανακοινωθεί το Μάιο, σύμφωνα με πηγές από εταιρείες που κατασκευάζουν θήκες, δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου iPhone SE, με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά να κάνουν λόγο για τον επεξεργαστή A10 Fusion του iPhone 7 και iPhone 7 Plus και την κατάργηση της θύρας των 3.5mm για χρήση ακουστικών.

Το πρώτο iPhone SE είχε τον επεξεργαστή, την κύρια κάμερα και τη RAM που είχε και το iPhone 6S, κάνοντάς το αρκετά γρήγορο για την κατηγορία του και με πολύ καλή αυτονομία μιας και η οθόνη των 4 ιντσών συνέβαλε στην κατανάλωση λιγότερης ενέργειας σε σύγκριση με το iPhone 6S. Αναφορικά με το iPhone SE 2, φαίνεται πως θα διαθέτει τον επεξεργαστή A10 Fusion που βρίσκουμε στα iPhone 7 και iPhone 7 Plus καθώς και την απουσία της υποδοχής για ακουστικά 3.5mm, κάτι το οποίο έγινε και για πρώτη φορά στα iPhone με τα 7 και 7 Plus.

Εμφανισιακά η συσκευή θα διαθέτει το σχεδιασμό του iPhone 5 και 5S, με οθόνη 4 ιντσών και Touch ID για το ξεκλείδωμα της συσκευής, διατηρώντας τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο home button. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο εαν η φόρτισή του θα μπορεί να γίνει και ασύρματα μιας και δεν είναι ξεκάθαρο το αν θα διαθέτει γυάλινη πλάτη ή θα είναι και πάλι κατασκευασμένο από αλουμίνιο όπως το αρχικό iPhone SE.

Μένει να δούμε το πότε θα ανακοινωθεί από την Apple και επίσημα μιας και φαίνεται πως δεν είναι τυχαία η εμφάνιση κωδικών iPhone που δεν έχουν κυκλοφορήσει, σε βάση δεδομένων της EEC, δείχνοντας τελικά πως η ανακοίνωση του νέου μικρού μοντέλου της Apple μπορεί να είναι πολύ κοντά.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Φωτογραφικη του 7 θα εχε ή θα ειναι καμια τριτοδευτερη παλι ?

Makis

Του 6s που κυκλοφορούσε εκείνη την εποχή, έχει. Ποια τριτοδεύτερη; Εκτός και αν μιλάς για την μπροστινή…

Chris_BMW

Αν βάλει κάμερες απο 7 μπροστά πίσω και προσθέσει πλάτη απο γυαλί ανανεώνοντας λιγάκι και την εμφάνιση προσθέτοντας ένα επιπλέον χαρακτηριστικό (αυτο της ασύρματης φόρτισης )το κινητό θα τα σπάει !
Εγώ θα ήθελα βεβαια και αισθητήρες πίεσης στην οθόνη …

rambo

4 ιντσες τηλεφωνο για να στραβωθουμε ειναι καλυτερα να παρουμε ενα νοκια με 30 ευρω να παιρνουμε κανα τηλεφωνο χαχα ε ρε πλακα που εχουν εκει στην απλ θα το κοστολογησουν και κανα 500 ευρω

thanoik

Θέλουμε iPhone se2 με στυλ iPhone X και το αγοράζω την άλλη μέρα…πρωιν χρήστης iPhone se και πλέον χρήστης android Samsung

Κώστας Ζ.

Chris_BMW, γιατί γυαλί ρε συ; …

@rambo, δεν θέλουμε όλοι μεγάλα τηλέφωνα φίλε, δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες με σένα.

Stathis

Εγώ έχω το iPhone se από την ημέρα που βγήκε και όλα είναι σαν την πρώτη ημέρα αγοράς του !! Αν είναι καλή η τιμή του θα πάρω το νέο. 400 € το είχα πάρει και ακόμα είναι τέλειο δεν κολλάει και με βγάζει και 2 μέρες η μπαταρία.

Agnostos13

Αν καταφέρουν να βάλουν στο σασι του 5/5S/SE οθόνη 4,5-5″ με υποστήριξη 3d touch το παίρνω χτες!
Αν και δεν το βλέπω για φέτος…
Για 4-4,2″ φαίνεται οτι θα πάει!

Petros

Γελάει ο κόσμος,

Efkairiakos

Παιδιά οι ανάγκες του καθένα αλλάζουν και ποικίλουν!
Εμένα το se με βόλεψε απο το πρώτο λεπτό ενώ πριν είχα 5.5’’ ίντσες οθόνη του one plus 3 για παράδειγμα…
Δεν μου έλειψε ούτε λεπτό η μεγαλύτερη οθόνη. Βέβαια χρησιμοποιώ περισσότερο το λαπτοπ για σειρές πλέον…
Μου αρέσει πάντως που χωράει σε όλες τις τσέπες απροβλημάτιστα και γραφω και κανω πλήρη χρήση με ένα χέρι!
Αυτό ειδικά με το ένα χέρι μου είχε λείψει απο τη χρήση με τα μεγαλύτερα κινητά…(αλλάζω συχνά και συσκευές και πλατφόρμες για να είμαι up to date λόγω δουλειάς)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.