Το iPhone X Plus θα έχει μέγεθος όσο το iPhone 8 Plus και Face ID σε οριζόντια διάταξη;

iphone x plus μέγεθος iphone 8 plus face id οριζόντια διάταξη, Το iPhone X Plus θα έχει μέγεθος όσο το iPhone 8 Plus και Face ID σε οριζόντια διάταξη;

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγή που έχει προσβαση σε προμηθευτή της Apple όπως αναφέρει το Mac Otakara, το OLED iPhone X Plus των 6.5 ιντσών θα είναι στο μέγεθος του iPhone 8 Plus με αυξημένο πάχος κατά 0.2mm εξ αιτίας της κύριας διπλής κάμερας η οποία θα είναι τοποθετημένη κάθετα, ενώ αλλαγές αναμένονται και στη χρήση του Face ID.

Ο σχεδιασμός του iPhone X Plus θα είναι παρόμοιος με του iPhone X μιας και δε θα διαθέτει home button με την οθόνη της συσκευής να εκτείνεται σε όλη την επιφάνειά της, ελαχιστοποιώντας τα bezel. Επίσης, έγινε αναφορά σχετικά με το επόμενο iPhone X το οποίο θα βασίζεται, πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο “σασί” του τωρινού μοντέλου ενώ θα διαθέτει μεγαλύτερη κάμερα μιας και ο αισθητήρας θα είναι και αυτός μεγαλύτερος.

Όσον αφορά το iOS 12, του οποίου μια πρώτη “γεύση” αναμένεται να πάρουμε κατά τη διάρκεια του WWDC 2018 στις 4 Ιούνιου, θα βελτιώσει τη λειτουργία του Face ID μιας και θα επιτρέπει πλέον τη χρήση του για το ξεκλείδωμα της συσκευής ενώ την κρατάμε σε οριζόντια διάταξη και όχι μόνο σε κάθετη, όπως γίνεται επί του παρόντος, ενώ μένει να δούμε εαν θα μειωθεί και ο χρόνος απόκρισής του, μιας και ορισμένοι χρήστες θα το ήθελαν να είναι τόσο γρήγορο όσο το Touch ID.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.