Το κουτί του Note 9 αποκαλύπτει τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά

samsung galaxy note 9 κουτί τεχνικά χαρακτηριστικά, Το κουτί του Note 9 αποκαλύπτει τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά

Μετά το επίσημο video του Note 9 που διέρρευσε από τη Samsung, εμφανίστηκε το κουτί του Galaxy Note 9 στην αγορά της Ρωσίας και αποκαλύφθηκαν όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Οι πληροφορίες στην πίσω πλευρά του κουτιού του Note 9, εφόσον είναι το πραγματικό και δεν αφορά κάποιον κλώνο, δείχνουν πως διαθέτει Super AMOLED οθόνη στις 6.4 ίντσες με QHD+ ανάλυση ενώ οι κάμερες που διαθέτει είναι ίδιες με του S9+ μιας και διαθέτει διπλή κάμερα με φακούς 12MP. Ο κύριος φακός διαθέτει δυνατότητα εναλλαγής του διαφράγματος από f/1.5 σε f/2.4 με υποστήριξη Dual Pixel PDAF και ο δεύτερος telephoto φακός διαθέτει διάφραγμα f/2.4, ενώ η selfie κάμερα είναι στα 8MP.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως η εναλλαγή του διαφράγματος από f/1.5 σε f/2.4 επιτυγχάνεται μέσω του λογισμικού που δίνει εντολή σε έναν μικρό διακόπτη να προχωρήσει προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Το χαρακτηριστικό αυτό θα συμβάλλει στην καλύτερη δυνατή λήψη φωτογραφιών με όσο το δυνατόν περισσότερο φως, ακόμα και σε αρκετά σκοτεινά περιβάλλοντα.

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι πως η κύρια διπλή κάμερα έχει δυνατότητα καταγραφής super slow-motion video στα 960fps, κάτι που σημαίνει πως οι χρήστες θα μπορούν να καταγράφουν video στα οποία θα είναι ορατή κάθε λεπτομέρεια της κίνησης, κάνοντάς τα να δείχνουν ακόμα πιο εντυπωσιακά μιας και θα καταγράφουν στοιχεία που δεν είναι ευδιάκριτα στην κανονική ροή ενός video.

Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό που αναγράφει η συσκευασία του Note 9 είναι πως η λειτουργία remote control του S Pen, με τις λεπτομέρειες σχετικά με αυτή να γίνονται γνωστές στην επίσημη παρουσίαση του Note 9 στις 9 Αυγούστου. Στη συνέχεια, έχουμε την πληροφορία σχετικά με τη μνήμη RAM η οποία είναι στα 6GB και συνοδεύεται με 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, ενώ η μπαταρία της συσκευής είναι η μεγαλύτερη που έχει τοποθετήσει η Samsung σε ναυαρχίδα της μιας και είναι χωρητικότητας 4000mAh.

Επίσης, το Galaxy Note 9 διαθέτει πιστοποίηση IP68 για ανθεκτικότητα στο νερό και στη σκόνη, ενώ στον τομέα της ασφάλειας έχουμε τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη της συσκευής και τον αναγνώστη ίριδας, με τη Samsung να συνεχίζει να εμπιστεύεται τη συγκεκριμένη τεχνολογία για άλλη μια χρονιά.

Τέλος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Techblog η τιμή του Samsung Galaxy Note 9 στην Ελλάδα θα είναι 1049 ευρώ και αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 24 Αυγούστου. Η τιμή αφορά το “μικρό” μοντέλο με τα 128GB ενσωματωμένης μνήμης.

Οι πληροφορίες μας προέρχονται από αξιόπιστη πηγή και μένει να επιβεβαιωθούν. Επιβεβαίωση θα πρέπει να περιμένουμε και για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Galaxy Note 9 στην Ελλάδα.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Christos

Αυτοί εκεί στη σαμσουνγκ κάτι παίρνουνε. Είναι τραγελαφικές οι τιμές των προϊόντων τους. Apple και σαμσουνγκ έκαναν την αγορά σκατα

Αστέριος Στέλιος

Υπερτούμπανο και πολυργαλείο με πολύ όμορφο σχεδιασμό αλλά 1050€ ??? Σοβαρά βρε Samsung τώρα ??? Σε πήγαμε στην κορυφή επειδή έδινες σχεδόν πρώτη όλα τα specs είχες συσκευές με όλα τα dull extra και τις έδινες πολύ καλή τιμή … Έχεις όμως 3-4 χρόνια που κόβεις και ξανακόβεις specs ενώ τη τιμή την ανεβάζεις και την ξανανεβάζεις στα επίπεδα του iPhone. …Στη κορυφή σε πήγαμε επειδή δεν ήσουν Apple, εσύ γιατί δεν θες να γίνεις η Samsung του 1 trilion dollars company? ??Μπορούσες αλήθεια αλλά πλέον δε …νομίζω Έκοψες εναλλασόμενη μπαταρία, έβγαλες ραδιόφωνο, κατήργησες το IR, είχες βγάλει και την sd κάρτα (ευτυχώς κατάλαβες τη γκάφα σου) έβαζες τις καλύτερες κάμερες και και ( πολλά ακόμη θετικά τα εκοψες) και οι άλλοι, απλά έτρωγαν τη σκόνη σου … Τώρα βλέπεις τις ναυαρχίδες σου να πάνε μέτρια, τα μεσαίας κατηγορίας να δίνουν μάχη επιβίωσης με τον ανταγωνισμό και τα φθηνά σου τηλέφωνα να τρώνε τη μία ήττα μετά την άλλη από τις κινεζικές εταιρείες που απλά σε αντέγραψαν στη φιλοσοφία και ο κόσμος έφυγε από εσένα καίτηση τις στήριξε αμέσως απλά επειδή εσύ την είδες Apple! !! Εδώ και χρόνια δίνεις στις νέες συσκευές αναβαθμίσεις με το ζόρι και η καινοτομία… Συνέχεια »

Γιώργος Κ.

Σωστός ο Αστεριος. Είμαι κάτοχος note 8 αλλά η αλήθεια να λέγεται

VasiliS7edge

Ξέρετε ποιος κάνει την “αγορά” σκατα; οι κινέζοι. Αυτοί καταστρέφουν την αγορά. Χωρίς κέρδη δεν μπορείς να φέρεις νέα προϊόντα υπηρεσίες και καινοτομία στην αγορά πάρα μόνο μερίδιο μέσω αντιγράφων. Ξέρετε ποιούς αντιγράφουν? Αυτους που χρεώνουν παραπάνω για να έχουν τα 3 χαρακτηριστικά παραπάνω. Αλλά στην Ελλάδα τιμάμε τους κινεζους Γιατί μας ενδιαφέρει μόνο το προσωπικό κέρδος. Χωρις Apple, Google και Samsung δεν θα υπήρχε τίποτα.

Γιώργος Κ.

Βασίλη αυτές που ανέφερες στο τέλος είναι δεύτερης γενιάς εταιρίες. Η Google όχι τόσο. Τον κόσμο τον κινητών ουσιαστικά τον επλασαν Motorola, Sony Ericsson, Siemens και ειδικά Nokia με το Symbian που πάνω σε αυτό πάτησαν οι περισσότερες εταιρίες και τα κινητά είναι όπως είναι τώρα. Αυτές είναι οι εταιρίες πρώτης γενιάς αν μπορούμε να τις πούμε έτσι γιατί ουσιαστικά αυτές δημιούργησαν τα πρώτα κινητά. Xiaomi, Huawei κτλ είναι τρίτης γενιάς. Τα βρήκαν έτοιμα και πάτησαν πάνω σε δοκιμασμένες συνταγές και ουσιαστικά βγήκαν κερδισμένες

bill

vasilis
βασικά ειναι τραγελαφικο μονο που σ απανταω
δν. κρύβεται οτι. εισαι. φανατικο παιδακι της. σαμμυ
σιγα τα κινητα που βγαζει. κ. θελει 1000 ευρω
επειδη το ειδανε καπως θα παω εγω να πεταξω τοσα. λςφτα για. ενα χαζοτηλεφωνο?
προσωπικα εχω 1+6 (κινεζια. οπως λενε μερικοι δηθεν σχετικοι)
για πες μ γτ να παρω ενα οποιοδηποτε σαμσουνγκ?
εχει κτ. κλτερο?
λογισμικο? (ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ)
υποστιριξη (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)
μοστρα? (μμμμ μπα)
καμερα(μμμ ισως μπορει και ναι. κ οχι)
μπαταρια-αυτονομια (ουτε καταλαθος)
κ μ λες τρ εσυ να δωσω εγω τα 1000.μου ευρω στη σαμυ που το δε. δηθεν οπως η αππλε για να παρω ενα μετριο τηλεφωνο ενω στα μισα λεφτα περνω κτ κλτερο για. να μπορεσει η σαμυ κ η καθε. σαμυ να. καινοτομισει δηθεν
μια χαρα καινοτομιες εχουν κ οι κινεζοι
px vivo nex, mi mix k.a

τομαςχδ

Bill,
Μιας και έχεις κάνει τόσο ντόρο με το σούπερ ντουπερ 1+6 σου να σου πω και εγώ την άποψη μου έχοντας σ9+..
Έχει μήπως το κινητό σου την καλύτερη οθόνη της αγοράς???
Είναι μήπως το κινητό σου αδιάβροχο??
Έχει μήπως στερούνται ήχο?? Ποιοτικά ακουστικά μέσα στο κουτί??
Καλύτερη κάμερα ίσως από το σ9??
Ήμουν ανάμεσα στο σ9 Πλας η στο ΟΝΕ Πλας 6 και περίμενα να πως θα ήταν το δεύτερο αλλά τελικά ήταν μια αντίγραφη του iPhone x…
Καλό κινητό για τα λεφτά του το 1+6 αλλά όχι καλύτερο από το s9 plus μου….
Πόσο μάλλον από το note 9 το οποίο θα είναι ένα σ9 Πλας συν τις δυνατότητες του spen…

bill

τομας
ειναι πιο γρηγορο?
εχει 300 χιλιαδες κλτερο. λογισμικο απτην σαπιλα που εχουν. τα σαμυ?
περνω πιο γρηγορα updates. k. security patch και για. περισσοφερο διαστημα απο σενα?
εχει τν. ταχυτερη κ. ασφαλεστερη φορτηση?
εχω στερεο ηχο με. mod βεβαια αλλα. εχω
το εχω εχεις κ αυτα ειναι ανουσια
εγω παντα μιλαω με το τι δινεις κ τι περνεις
700+ ευρω για τι?
κλτερη οθόνη κ αδιαβροχοποιηση?
worth e?
κ επειδη εγω θα. κοιταξω το λογισμικο κ τν μετέπειτα υποστήριξη δν υπαρχει. περιπτωση να διαλεγα. σαμυ
παίρνετε σαμυ με υποστήριξη για 1 χρονο κ μετα τλμ
θα περνει τον σεπτεμβρη τα security updates του ιουνι

Γιώργος

Αστέριος υποκλίνομαι..τα είπες όλα όπως είναι!

Giannis

Να ξεκαθαρίσω ότι γράφω από το δεύτερο κατά σειρά xiaomi μου, αλλά στο σπίτι υπάρχουν η υπηρχαν μέχρι πριν λίγες μέρες ένα Sammy note 3 ένα Sammy note 4, 3 Sammy tablet, ένα galaxy core, ένα Α5 ένα Sammy i8910 και 2 iPhone (4-6). Λοιπόν έχουμε 2018, και το 9αρι θα περασει το 1000αρικο. Ε και; το 2014 το Sammy note 4 έκανε 799. Είναι πολλά 1000; ναι εδώ στην Ελλάδα είναι. σας είπε κανείς ότι η Sammy καίγεται να πουλήσει note στην Ελλάδα; Στην Αμερική ο βασικός μισθός των μισθωτών(στην ουσια των στελεχών) θα πάει στις 50.000 δολάρια!!! δεν δίνει δεκάρα λοιπόν η οπια Sammy για την μικροσκοπική Αγορά μας. Καπιταλισμός λέγεται και ο τρόπος λειτουργίας του παράγει τέτοια προϊόντα προορισμένη να τα αγοράσουν αυτοί που μπορούν. Πάμε παρακάτω, specs. Σοβαρά τώρα : αποσπώμενη μπαταρία; ir; fm radio; το κοινό που θα αγοράσει note (που είναι ξεκάθαρα είτε business κοινό είτε κοινό που δημιουργεί online Content εν κινήσει) δεν νοιάζεται για τέτοια gimmicks. Ξέρω ότι πολλοί θεωρείτε gimmick το spen (αστείο που κάποιοι από εσάς δεν το έχετε χρησιμοποιήσει), αλλά αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης του note και ας μη συνειδητοποίειτε ότι κάποιοι εργάζονται (aka βγάζουν χρήματα) αξιοποιωντας τέτοια… Συνέχεια »

τομαςχδ

Bill,
Τώρα εσύ θες να μου πεις ότι δεν είναι γρήγορο το S9 plus??που όντως παίζει να μην είναι το πιο γρήγορο κινητό της αγοράς αλλά ότι του έχω ζητήσει το κάνει σφαίρα…
Το λογισμικό της samsung ήταν το μόνο που με κράταγε μακρυά….Το έλυσα και αυτό το θέμα κάνοντας όσο πιο στοκ γίνεται αλλά και πάλι δεν θα είναι σαν τα πίξελ πχ… παράδοξος όμως δεν είναι και τόσο κακό όσο το είχα στο μυαλό μου…
Μετά με τον στερεό ήχο από το κινητό σου γελάνε όλοι, γρήγορη φόρτιση έχω πλας ασύρματη (ποτέ δεν χρησιμοποιώ)
Στην συνέχεια, αναβαθμίσεις μέχρι σήμερα δεν έχω παράπονο….Το μέλλον θα δείξει πως θα τα πάει αν και για όσο είμαι καλά με το κινητό μου δεν χρειάζομαι προσωπικά περαιτέρω αναβαθμίσεις,μόνο security patch…
Τέλος άμα τυχόν πάθει κάτι το κινητό σου που θα το πας να στο κοιτάξουν αφού η 1+ δεν έχει φυσική παρουσία πουθενά??

Αποστόλης

Giannis, έχω καιρό να σχολιάσω στο techblog και χαίρομαι που με ανάγκασες…Ωραίος φίλε!Απλά πράγματα…

Κώστας Ζ.

@Giannis, ωραία τοποθέτηση φίλε. Τα έχεις καθαρά και ξαστερα στο μυαλό σου και είναι σημαντικό.

johnp

@Giannis Στο λέω από προσωπική εμπειρία ότι στην Αμερική τα 1.000 δολάρια για κινητό τους φαίνονται περίπου όπως φαίνονται και στους Έλληνες. Δουλεύω σε εταιρεία στην Ελλάδα και τον Φεβρουάριο είχα πάει Αμερική από την δουλειά. Στην ομάδα που πήγαμε ήταν 9 Έλληνες με iPhone X και στην ομάδα υποδοχής ήταν μόλις 2. Η κατάσταση στην Αμερική είναι ίδια αν όχι χειρότερη από της Ελλάδας για τον περισσότερο κόσμο. Συμφωνώ πάνω κάτω για τα specs που είπες. Την αγορά των κινητών κατά την γνώμη μου την καθορίζει η Apple και όλες οι εταιρείες μετά ακολουθούν γιατί το χαρακτηριστικό που πρόσθεσε αρχικά η Apple ξέρουν ότι θα πουλήσει αφού ξέρουν το χρήμα που θα ρίξει η Apple στο μαρκετινγκ για να το προωθήσει (βλέπε διπλή κάμερα, notch) Για εμένα αν θέλεις να είσαι οκ με τις συσκευές σου αξίζει να αγοράσεις τουλ κινητό, υπολογιστή, tablet από Apple. Μπορεί το iPhone να μην είναι το πιο γρήγορο και να μην έχει την οθόνη των samsung αλλά τώρα ποιον κοροϊδεύουμε; Ποιος έκανε κάτι τόσο σημαντικό ή κάτι που έπρεπε να γίνει τόσο άμεσα που το iPhone του φάνηκε αργό; Μιλάμε για κλάσματα δευτερολέπτου. Το Χ προσφέρει αρκετά καλή κάμερα, αρκετά καλή οθόνη, Face… Συνέχεια »

Ευγένιος

Οι τιμές είναι ίδιες. Απλα ο κόσμος δεν έχει πια λεφτά. Για ψάξτε πόσο έκαναν τα hi end κινητα
πριν μερικά χρόνια. Ένα παράδειγμα είναι η σειρά communicator της Nokia. Και δείτε πόσο τα πουλάνε τώρα στο ebay.

Petros

Mια συσκευή Note προσθέτει κύρος στον κάτοχο του

Giannis

@Petros δεν υπάρχει πιο λάθος λόγος για να αποκτήσεις ένα κινητο από το κύρος που υποτίθεται προσδίδει. Ο άνθρωπος προσδίδει κύρος και η συσκευή πρέπει να ταιριάζει σε αυτό το κύρος. Η συσκευή ειναι ενα κομματι γυαλί και πλαστικό αξιας πραγματικής 300 ευρώ και εσύ είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ, η τελειότερη κατασκευή της φύσης, άνθρωπος σαν αυτούς που πατησαν το φεγγάρι, που ανακάλυψαν τον ηλεκτρισμό, που αποκωδικοποιησαν το DNA. Εισαι άνθρωπος και έχεις απεριόριστες δυνατότητές. Τίποτα υλικο δεν μπορεί να αγγίξει το επίπεδο που μπορούμε να φτάσουμε ως άνθρωποι και να μας δώσει κύρος. Αρκεί βέβαια να θέλουμε….

diofar

@Giannis: Respect

Αστέριος Στέλιος

Πολύ σωστός ο Giannis! !!
Η συσκευή είναι βοήθημα – συμπλήρωμα στην καθημερινότητα μας!!!
Ο άνθρωπος προσδίδει κύρος και η συσκευή πρέπει να ταιριάζει σε αυτό το κύρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.