Το Kyocera DuraForce Pro 2, με οθόνη από ζαφείρι, δοκιμάζεται σε τεστ αντοχής και εντυπωσιάζει

Το DuraForce Pro 2 της Kyocera μπορεί να μην εντυπωσιάζει με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αλλά διαθέτει οθόνη από ζαφείρι, με το τεστ αντοχής του Jerryrigeverything να εντυπωσιάζει και να δείχνει πως θα πρέπει να κατασκευάζονται οι οθόνες smartphone για να είναι ανθεκτικές.

Η συνολική εμφάνιση του smartphone της Kyocera θυμίζει τεθωρακισμένο όχημα και η πρώτη δοκιμή έδειξε το πως θα πρέπει να κατασκευάζονται οι οθόνες στα smartphone. Υπάρχει το Mohs Hardness Scale, το οποίο αποτελεί μια κλίμακα σκληρότητας και αντοχής ανάλογα με το υλικό κατασκευής. Τη στιγμή που τα περισσότερα smartphone με Gorilla Glass έχουν την οθόνη τους να χαράσσεται από το επίπεδο 6 και πάνω, το DuraForce Pro 2 άρχισε να εμφανίζει σημάδια από το επίπεδο 8 που είναι το ίδιο με αυτό που το ζαφείρι αρχίζει να χαράσσεται.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το συνολικό αποτέλεσμα της δοκιμής για αντοχή στις κακουχίες τη στιγμή που και το κάλυμμα της κάμερας στο πίσω μέρος είναι κατασκευασμένο από ζαφείρι. Επιπλέον, ο Zack Nelson (Jerryrigeverything) αναφέρει πως και η Apple λέει ότι το προστατευτικό γυαλί της κάμερας των iPhone και iPad είναι κατασκευασμένο από ζαφείρι αλλά οι δοκιμές που έχει πραγματοποιήσει δείχνουν το αντίθετο.

Στη συνέχεια είχαμε το τεστ με τη φλόγα στην οθόνη η οποία χρειάστηκε 30 δευτερόλεπτα για να αρχίσουν να καίγονται τα pixel, τα οποία επανήλθαν πολύ γρήγορα στη φυσιολογική τους κατάσταση μιας και η οθόνη είναι τεχνολογίας IPS LCD. Επιπλέον, έγινε και η δοκιμή για το αν η συσκευή λυγίζει, αλλά με την κατασκευή της να στηρίζεται στα στρατιωτικά standard 810G για αντοχή σε πτώσεις, σκόνη και υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες, δεν υπήρχε η παραμικρή ένδειξη πως η συσκευή θα λυγίσει έστω και ελάχιστα.

Kyocera DuraForce Pro 2 οθόνη ζαφείρι τεστ αντοχής εντυπωσιάζει, Το Kyocera DuraForce Pro 2, με οθόνη από ζαφείρι, δοκιμάζεται σε τεστ αντοχής και εντυπωσιάζει

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

κτινος!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Kyocera

Kyocera rafre: Το smartphone που πλένεται με νερό και σαπούνι

Για όσους θέλουν κάτι παραπάνω από ένα αδιάβροχο κινητό, η Kyocera μόλις ανακοίνωσε ένα κινητό το οποίο μπορείς να κάνεις μπάνιο με νερό και σαπούνι. Το washable smartphone ονομάζεται Kyocera rafre.

Smartphones Kyocera Kyocera smartphones Star

Kyocera Duraforce Pro: Επίσημα με οθόνη 5″ και action camera

H Kyocera ανακοίνωσε επίσημα το νέο της Android smartphone Kyocera Duraforce Pro και όπως τα προηγούμενα μοντέλα, πρόκειται για σκληροτράχηλο smartphone που εκτός από την αντοχή του ξεχωρίζει και από την ενσωματωμένη action camera.

Smartphones Kyocera Kyocera android smartphones Kyocera smartphones

Kyocera Hydro Shore: Αδιάβροχο smartphone με τιμή 80 δολάρια

H Kyocera ανακοίνωσε ένα νέο οικονομικό smartphone, το Kyocera Hydro Shore, το οποίο έρχεται με πιστοποίηση IP57, που σημαίνει ότι μπορεί να βυθιστεί μέχρι και για 30 λεπτά σε ένα μέτρο νερό. Ενώ είναι βρεγμένο, η οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κλήσεις, μηνύματα, άνοιγμα apps.

News Android Kyocera Kyocera android smartphones

Kyocera Digno Rafre: Αντέχει το πλύσιμο και το σαπούνισμα

Μέχρι στιγμής είχαμε κινητά με αντοχή στις πτώσεις, σκόνη, γλυκό νερό, θαλασσινό νερό, και φαίνεται πως ήρθε η ώρα για κάτι ακόμα παραπάνω. Η Kyocera ανακοίνωσε το Digno Rafre το οποίο είναι το πρώτο που αντέχει στο πλύσιμο και το σαπούνισμα.