Το LG G7 ThinQ έρχεται με οθόνη Super Bright Display, φωτεινότητα 1000 nits και αναλογία 19.5:9

Super Bright Display, Το LG G7 ThinQ έρχεται με οθόνη Super Bright Display, φωτεινότητα 1000 nits και αναλογία 19.5:9

H LG βρίσκεται ακριβώς μία βδομάδα πριν την επίσημη ανακοίνωση της ναυαρχίδας της για το 2018, αλλά φροντίζει να μη μας κρατάει σε αγωνία. Σιγά Σιγά ξεδιπλώνει το νήμα που λέγεται LG G7 ThinQ βγάζοντας ολοένα και περισσότερα στοιχεία στην επιφάνεια. Οι τελευταίες πληροφορίες έρχονται για την εντυπωσιακή Super Bright Display οθόνη της συσκευής.

Είναι λοιπόν επίσημο. Το νέο μοντέλο θα ενσωματώνει LCD οθόνη της τελευταίας κορεάτικης τεχνολογίας Super Bright Display με διαγώνιο 6.1 ιντσών και ανάλυση QHD+. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε αριθμό συνολικά 3120 x 1440 pixels σε μία επιφάνεια με αναλογία 19.5:9. Θυμίζουμε ότι ο προκάτοχος LG G6 είχε 18:9 με την LG να ισχυρίζεται ότι το νέο μέγεθος καλύπτει επιπλέον 50% από το bezel στο κάτω μέρος της οθόνης.

Η φωτεινότητα της Super Bright Display οθόνης αγγίζει τα 1000 nits γεγονός που την κάνει «ανίκητη» στα super φωτεινά περιβάλλοντα με έντονες ηλιακές συνθήκες. Επίσης, υποστηρίζει το 100% της χρωματικής παλέτας της τεχνολογίας DCI-P3 και προσφέρει έξι διαφορετικές λειτουργίες θέασης μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής: Auto, Eco, Cinema, Sports, Game και Expert. Ρυθμίσεις τις οποίες έχουμε συνηθίσει να προσφέρει το σύστημα του τηλεοπτικού μας δέκτη. Μέσω αυτών των επιλογών η LG θέλει να δώσει στο χρήστη τον πλήρη έλεγχο της απεικόνισης της οθόνης του ανάλογα με το πρόγραμμα που θα παρακολουθήσει στη multimedia συσκευή του.

Super Bright Display, Το LG G7 ThinQ έρχεται με οθόνη Super Bright Display, φωτεινότητα 1000 nits και αναλογία 19.5:9

Να και κάτι που δεν γνωρίζαμε ή δεν περιμέναμε από το νέο LG G7 ThinQ.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι το νέο LG θα προσφέρει AI λειτουργίες για την αναγνώριση σκηνών στην εφαρμογή της κάμερας και όχι μόνο, καθώς επίσης ότι ενσωματώνει σύμφωνα με τα leaks αποκλειστικό πλήκτρο στο πλάι για την ψηφιακή «βοηθό» της Google.

Πηγή 1, Πηγή 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

με στρέμματα μπεζελ πάνω κάτω, μου χει και notch!! 😂😂

Babis

Περιμένω να δώ πότε θα θυμηθεί κάποιος για το bootloop για να το βγάλει άχρηστο/άπατο/άκλαφτο κλπ

vladimiros

tiamat Πρεπει να εχεις μυωπια κοιταξε το οταν μπορεις…τα μεγαλα μπεζελ που τα ειδες εσυ?? εχει τοσα μεγαλα μπεζελ κατω?

Σχετικα με το αρθρο το ειχα πει προχτες οτι ειχε θεμα με την φωτεινωτητα το G6 οποτε σαν να το διορθωνουν αυτο με τα 1000 nits που λεει τωρα..αλλα επειδη εισαι Lg θα κανει παλι καμια κοτσανα η κατωτερο επεξεργαστη θα βαλει η δεν ξερω και εγω τι..και η αναλογια 19.5:9 δεν βλεπω να μαρεσει

Theo

Καλά όχι και στρέμματα ρε φίλε για κάτσε.. Να πω ότι έρχεσαι από mi mix 2 η 2s, να πω εντάξει.. Για χαλάρωσε λιγάκι ρε Στιβ τζομπς

ghebest

Είναι χαζό να χει notch στο πάνω μέρος από την στιγμή που έχει και bezel. Το notch έχει λογική σε μηδενικό bezel. Χαζομάρες ότι βλακεία κάνει η apple την αντιγράφουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.