Το LG G7 ThinQ σε φωτογραφία που δείχνει τις ρυθμίσεις του notch

LG G7 ThinQ live φωτογραφία μενού ρυθμίσεων notch εμφάνιση εφαρμογών, Το LG G7 ThinQ σε φωτογραφία που δείχνει τις ρυθμίσεις του notch

Την επόμενη εβδομάδα έχουμε την επίσημη παρουσίαση του LG G7 ThinQ και φωτογραφία από την αναμενόμενη συσκευή της LG μας αποκαλύπτει το μενού των ρυθμίσεων του notch καθώς και της ρυθμίσεις σχετικά με την εμφάνιση των εφαρμογών στην οθόνη.

Μια live φωτογραφία που δείχνει το LG G7 ThinQ και πιο συγκεκριμένα το μενού των ρυθμίσεων του notch αλλά και του πως θα εμφανίζονται τα applications στην οθόνη, ήρθε στη δημοσιότητα, δείχνοντας πως ο χρήστης θα μπορεί να τροποποιήσει το notch το οποίο ξενίζει πολλούς, με το να μπορούν είτε να το αποκρύψουν είτε να τους εμφανίζεται κανονικά.

Επίσης, οι ρυθμίσεις για τις εφαρμογές της συσκευής δείχνουν πως οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν να εμφανίζονται οι εφαρμογές είτε με στρογγυλεμένες γωνίες είτε με τη μορφή που είχαν μέχρι τώρα, καθώς και το χρωματισμό που θα έχει η home screen αλλά και οι default εφαρμογές της συσκευής όπως οι “phone, contacts, gallery, messages”.

Μένει να δούμε τι άλλο μας ετοιμάζει η LG για τη ναυαρχίδα του 2018 ώστε να έχει ενεργό ρόλο στον ανταγωνισμό ενώ ταυτόχρονα θα προσπαθήσει να προσελκύσει όσο περισσότερους χρήστες μπορεί και να αποδείξει ότι άξιζε η αναμονή για αυτήν τη συσκευή.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ironclad

gestures αλλά meego-sailfish χρειαζεται το android ή εστω η “επιλογες” να κατεβουν στο κατω μερος της οθονης.

Δημητρης

απο την στιγμη που το notch φευγει δεν υπαρχει προβλημα..εξωτερικα ωραιο! κορυφαια χαρακτηριστικα..τωρα το θεμα ειναι το μεγεθος για εμενα που ειναι υπερβολικα μεγαλο για κινητο παντα! και η μπαταρια(θα μπορουσε και η καμερα αλλα μιλαμε για ναυαρχιδα 2018..ακομα και τους πιο απαιτητικους τους καλυπτει! η μπαταρια μενει στην πραξη να δουμε αν ειναι καλη η για πεταμα!)..

mech.al.

Αν είχε amoled οθόνη θα το έκρυβε τέλεια, αλλά με ξεθωριασμένο μαύρο του LCD είναι ένα ερωτηματικό κατα πόσο κρύβει το notch πουνει να το διαπιστώσουμε…

NikosAr

@mech-
Και γιατί να μη πάρεις ρε φίλε Samsung με αμολεντ και χωρίς νότς …. ;

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

η LCD ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ το notch .

αυτο ισχυει και για το σαπακι σε εμφανιση huawei p20 το απλο με την lcd ….

ειδικα για μας τους απαιτητικους users με τη φωτεινοτητα μονιμα κλειδωμενη στο 100% θα ναι ενα ξεθωριασμενο αστειο η lcd οθονη με notch

και γιατι στη τελικη να σπρωξεις τοσα λεφτα σε ενα κινητο με notch οταν δε το θες?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.