Το LG G7 ThinQ στο Geekbench με Snapdragon 845 και 4GB RAM

LG G7 ThinQ εμφάνιση βάση δεδομένων geekbench snapdragon 845 4gb ram, Το LG G7 ThinQ στο Geekbench με Snapdragon 845 και 4GB RAM

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του LG G7 ThinQ, η συσκευή εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του Geekbench αποκαλύπτοντας μέρος των τεχνικών χαρακτηριστικών τα οποία συμβαδίζουν με αυτά του ανταγωνισμού.

Η ναυαρχίδα της LG εμφανίστηκε στο Geekbench, με κωδικό μοντέλου LGE LM-G710, πετυχαίνοντας 2312 πόντους στο single-core και 8979 στο multi-core test, δείγμα της ισχύος του επεξεργαστή που διαθέτει, ο οποίος είναι ο οκταπύρηνος Snapdragon 845. Τον ίδιο επεξεργαστή βρίσκουμε και στα Galaxy S9 και S9+ και για αυτό το λόγο οι επιδόσεις των δύο συσκευών στο Geekbench είναι παρόμοιες.

Στον τομέα της μνήμης RAM, παρά τη φημολογία σχετικά με την ύπαρξη 6GB, φαίνεται πως η συσκευή διαθέτει 4GB την ώρα που στην αγορά ήδη βρίσκονται smartphone που έχουν ακόμα και 8GB RAM. Δεν αποκλείεται πάντως να κυκλοφορήσει η συσκευή και με 6GB RAM, δίνοντας στους καταναλωτές ακόμα περισσότερες επιλογές για την αναμενόμενη ναυαρχίδα της LG, της οποίας το λειτουργικό σύστημα θα είναι το Android 8.0.0 σύμφωνα με το Geekbench.

Πέραν αυτών των τεχνικών χαρακτηριστικών και τη Super Bright Display των 1000nits που θα διαθέτει το LG G7 ThinQ, μένει να δούμε τι άλλο θα μας αποκαλύψει η LG για να συμμετέχει ενεργά στον ανταγωνισμό για τη φετινή χρονιά.

LG G7 ThinQ εμφάνιση βάση δεδομένων geekbench snapdragon 845 4gb ram, Το LG G7 ThinQ στο Geekbench με Snapdragon 845 και 4GB RAM

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ειλικρινά 350 ευρω να κανε αρχική τιμη δε θα το περνα!

πολυ τραγικο απο καθε αποψη. ακομα πιο μακρυ απο πριν, νοτς, μπεζελαρες, 4 ραμ

lg αξιζεις καθε πονο που τρως και δε θα αλλάξει ποτέ αυτό όσους άχρηστους ceo και αν αλλαξεις

Theo

Αρκετά καλό, και η ραμ υπέρ αρκετή για ότι και να τρέξεις πάρα τους κράχτες που ισχυρίζονται ότι πρέπει να είχε 8. Για μένα deal breaker το notch, ελπίζω να έχει ανταγωνιστικη τιμή για να ανέβει λίγο και να έχουμε και εξέλιξη στα μοντέλα και όχι μονοπολιο και μηδαμινές αλλαγές όπως γίνεται με s9 και iphonex

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

theo 4 ραμ ειχε το lg g5 που θα μας πεις και οτι είναι αρκετά!

Δημητρης

4 ραμ παραειναι αρκετα και σταματηστε να λετε οτι θελετε! τα μπεζελς ειναι μηδαμινα επισης και ο αλλος λεει οτι εχει μπεζελαρες..το νοτς επισης μπορει να απενεργοποιειται οπως και στο p20(που εκει φυσικα και δεν το κραξατε γιατι σας ενοιαζαν οι 3 καμερες..τρια πουλακια καθονταν δηλαδη!)..μια χαρα κινητο ειναι και η τιμη του θα πεσει αρκετα οπως και τα προηγουμενα μοντελα της lg..η καμερα να ειναι καλη(αν κρινουμε απο του v30 θα ειναι!) και η μπαταρια και ολα μια χαρα!αποκτηστε αποψη και σταματηστε να ακολουθατε την μαζα!!αντε ξυπνηστε!!!!!!!

ΝΙΚΟΣ

Βρώμισαν τα τηλεφωνάκια παιδιά..

Νίκος

Και στο χωριό σας είχατε 6 η 8 ram? Ξαφνικά σας φαίνεται λίγο τα 4 ram? Ως χτες με 1 ram ήσασταν! Ουστ!

Στράτος

Μια χαρά είναι τα 4GB RAM (για τα σημερινά δεδομένα πάντα) για τον μέσο χρήστη. Όταν έρθει η ημέρα που τα 4 GB δεν είναι πια αρκετά, τότε η συσκευή έτσι κι αλλιώς θα είναι παλιά και θα θέλει αλλαγή. Έλεος με αυτούς που σνομπάρουν τα 4ρια. Πάρτε laptop ή desktop αν θέλετε πολύ μνήμη. Και πιο φτηνά θα σας βγεί και πιο εκμεταλλεύσιμη θα είναι. Κατα τα άλλα η εμφάνιση του είναι παραπλήσια με τα περισσότερα μοντέρνα κινητά η οποία προσωπικά ούτε με ξετρελαίνει αλλά ούτε και με χαλάει ιδιαίτερα. Άν έχει και καλή κάμερα (που πιθανώς θα έχει) και αξιοπρεπής μπαταρία τότε θα είναι μια χαρά επιλογή η οποία θα κοστίζει και 200 ευρώ λιγότερα απο τους ανταγωνιστές του μετά απο λίγους μήνες κυκλοφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.