Το LG G8 ThinQ σε concept video με bezel-less σχεδιασμό και hi-end specs

Το LG G7 ThinQ μπορεί να παρουσιάστηκε επίσημα τον περασμένο Μάιο και ακόμη να μην έχει κάνει την εμφάνισή του σε όλες τις αγορές αλλά αυτό δεν απέτρεψε τους σχεδιαστές concept smartphones από το να φανταστούν και να αποκρυσταλλώσουν τον άμεσο αντικαταστάτη του.

Το LG G8 ThinQ εμφανίστηκε σε concept video με bezel-less σχεδιασμό και hi-end τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως ακριβώς το φαντάστηκαν οι σχεδιαστές της ομάδας Science and Knowledge. Ο μελλοντικός αντικαταστάτης του G7 ThinQ αρχικά παρουσιάζεται σε κόκκινο, μαύρο, γκρι και μπλε χρώμα.

H concept συσκευή είναι κατασκευασμένη από μέταλλο και γυαλί με IP68 και MIL-STD-810G πιστοποίηση και λεπτά περιθώρια που φιλοξενούν την πρόσθια κάμερα, το ακουστικό και τους αισθητήρες στο πάνω μέρος και κυριολεκτικά ανύπαρκτο chin bezel.

Το LG G8 ThinQ, Το LG G8 ThinQ σε concept video με bezel-less σχεδιασμό και hi-end specs

Όσον αφορά στα επιμέρους χαρακτηριστικά της συσκευής έχουμε να κάνουμε με ένα μελλοντικό smartphone από το πάνω ράφι με Gorilla Glass 5 επιστρώσεις και στις δύο πλευρές, 6.2 ιντσών QHD+ (3120 x 1440) AMOLED οθόνη με 100% κάλυψη του DCI-P3, Snapdragon 845 SoC, Aderno 630 GPU και λειτουργικό Android 9.0. Ο αντικαταστάτης της κορεάτικης ναυαρχίδας θα έρχεται επίσης σε δύο εκδόσεις με 6GB/8GB RAM και 128GB/256GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης έως τα 512GB.

Στο πίσω μέρος συναντάμε dual κάμερα 16 + 20 megapixel με OIS και LED flash, ενώ η selfie κάμερα μπροστά έχει ανάλυση 16 megapixel. Επιμέρους λειτουργίες, όπως ασύρματη φόρτιση και fast charging (Quick Charge 3.0) προσφέρονται επίσης, ενώ ο in-display αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος δεν απουσιάζει από το καλά «προικισμένο» πακέτο.

Τέλος, το LG G8 ThinQ παρουσιάζεται με αρκετά μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 3900mAh.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgosgek

δεν θα βγει ετσι , αν βγει ομως , λεει απειρα….αν και θα προτιμουσα την καμερα στη μεση

forneverarrow

Αν είναι κάπως έτσι στο τέλος θα είναι απογοήτευση… Πλέον καμία πρωτοτυπία. Πιάνουμε όλοι μια σκέτη οθόνη μπροστά και πίσω το ιδιο και απαράλλαχτο layout σε όλες τις συσκευές. Και το πιο απογοητευτικό είναι οτι “παρασύρθηκε” και η Apple σε αυτή τη μόδα, που ήταν το τελευταίο προπύργιο των κανονικών (σχεδιαστικά) smartphones.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.