Το LG V40 θα έχει OLED οθόνη σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία

lg v40 oled οθόνη επιβεβαίωση από lg, Το LG V40 θα έχει OLED οθόνη σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία

Η οθόνη του LG V40, αλλά και μελλοντικών smartphone της σειράς V, θα διαθέτουν οθόνη τεχνολογίας AMOLED, σύμφωνα με την ίδια την LG. Αυτό έρχεται σε αντιθεση με το LG G7 ThinQ που διαθέτει οθόνη IPS LCD, παρά τη φημολογία που υπήρχε πως το συγκεκριμένο smartphone θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, με AMOLED αλλά και με IPS LCD οθόνη. Η LG δικαιολογεί αυτήν την επιλογή της ενώ ταυτόχρονα αποκαλύπτει κάποιες επιμέρους πληροφορίες για τις επόμενες συσκευές της.

Στην επίσημη παρουσίαση του LG G7 ThinQ η LG ανέφερε πως ο λόγος που την ώθησε στη χρήση IPS LCD οθόνης αντί AMOLED, είναι επειδή η σειρά G είναι μια πιο mainstream σειρά smartphone, πιο προσιτή και “μέσα στις τάσεις της αγοράς” για το καταναλωτικό κοινό. Στην πραγματικότητα είναι σα να τοποθετεί το LG G7 ThinQ ως μια entry-level ναυαρχίδα ενώ ταυτόχρονα τονίστηκε πως η επιλογή της οθόνης δε έγινε με κριτήριο το κόστος της.

Η εταιρεία φαίνεται πως “κρατάει” τις AMOLED οθόνες για τα smartphone της σειράς V επειδή θεωρούνται πιο καινοτόμα από την ίδια την LG, οπότε άφησε να εννοηθεί πως όλα τα V smartphone θα έχουν AMOLED οθόνες μιας και θεωρούνται πιο premium συσκευές. Αυτό φαίνεται και από το LG V30S ThinQ το οποίο θα πωλείται στις Η.Π.Α με τιμή 930 δολάρια, πλησιάζοντας το φράγμα των 1000 δολαρίων, το οποίο δεν αποκλείεται να αγγίξει κάποια επόμενη V-series συσκευή, σε μια προσπάθεια για βελτίωση των εσόδων της LG

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

μια εταιρεία που βρίσκεται πλέον χλμ πίσω από τον ανταγωνισμό βάζει τιμές στο θεό… οκ!

Κώστας Ζ.

@Μανώλης, παρακαλώ 3 λόγους που βρίσκεται χλμ πίσω απο τον ανταγωνισμό. (προς θεού, μην μου μιλήσεις για design, οσο και αν δεν σου αρέσει)

Vendetta

Γιατί δεν κατάφερε ποτέ να “κουμπώσει” κατάλληλα το λογισμικό της με το hardware…?

Αλέξανδρος

Πέρα από τα bootloop για μένα είχε το καλύτερο λογισμικό (εποχές G2). Πολύ διαθέσιμη παραμετροποίηση που την έκανα παλιότερα φλασάροντας μόντες στις AOSP roms στο Galaxy Nexus. Κανένα update να έκανε και εύκολα είχα χτυπήσει το v30 (αν δεν είχα δωρεάν εταιρικό γιωτόφωνο7 :p)

τακησ

Ενταξει μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Ποσα χιλιομετρα ειναι πισω δηλαδη ? Η edge p-oled οθονη που ειχε περσι στο v30 ? Που η σαμσουνγκ συνεχιζει ακομα το ιδιο στυλ ? Το notch που εβαλε φετος οπως η huawei ? Τελευταιος επεξεργαστης που εβαλε? Απο καμερα παντα ηταν ανταγωνιστικη. Το boomb box?? Δεν βλεπω να της λειπει κατι. Μονο αξιοπιστια και εμπιστοσυνη. Γιατι και εγω μετα το g2 που ηταν το πρωτο κινητο που κρατησα για 2μιση χρονια μετα δεν ξαναστραφηκα προς τα εκει λογο οθονων και Bootloop που τα εχει ξεπερασει ολα αυτα

Dkstarlet

Η LG είναι τραγική, έβγαλε το ποιο απίστευτο κινητό που κυκλοφόρησε πότε LG V10 και από εκεί και μετά έρχεται η κατρακυλά. Εμπορικότητα και μόνο εμπορικότητα. Χάλασε άλλη μια σειρά κινητών. Το V10 είχε παντού καινοτομίες…κάμερα, διπλή οθονη που βολεύει απίστευτα, ανθεκτικοτητα, 4 γιγα ραμ….και τώρα βάζει στο V30-V40 ότι έχει μαζέψει από της άλλες εταιρίες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.