Το LG V40 ThinQ σε video και CAD renders και video του @OnLeaks

Μετά τα press renders του LG V40 ThinQ ήρθε η στιγμή για τον @OnLeaks να αποκαλύψει video και CAD renders που αποκαλύπτουν ακόμα περισσότερα στοιχεία σχετικά με την εμφάνιση της επόμενης συσκευής της σειράς “V” από την LG.

Τα στοιχεία που φέρνει στο φως ο @OnLeaks (Steve Hemmerstoffer) σε συνεργασία με την ιστοσελίδα Slashleaks, ταυτίζονται με τα press renders του LG V40 ThinQ που είδαμε πριν από λίγες ημέρες, μιας και στην πλάτη της συσκευής βρίσκουμε τριπλή κάμερα σε οριζόντια διάταξη, τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω τοποθετημένο κάτω από τις κάμερες και το λογότυπο “LG V40 ThinQ” ακόμα πιο χαμηλά από αυτόν.

Στο κάτω μέρος της συσκευής βλέπουμε να υπάρχει το ηχείο, η θύρα USB-C αλλά και υποδοχή για ακουστικά 3.5mm, κάτι το οποίο θα ικανοποιήσει πολλούς χρήστες. Αυτό που δε θα κάνει πολλούς να χαμογελάσουν είναι το notch στην οθόνη της συσκευής, στο οποίο φαίνεται να βρίσκεται η διπλή selfie κάμερα, το ακουστικό αλλά και οι αισθητήρες φωτός και εγγύτητας.

Τέλος, κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες έχουν να κάνουν με την τριπλή κάμερα η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει πάχος 8.2mm με συνέπεια να προεξέχει 0.4mm από τη συσκευή, η οποία θα έχει διαστάσεις 15.38×7.58cm, κάνοντας την οθόνη να έχει μέγεθος 6.3 ίντσες, τη μεγαλύτερη οθόνη που έχει χρησιμοποιήσει η LG στα smartphone της μέχρι σήμερα.

lg v40 thinq video cad renders @onleaks, Το LG V40 ThinQ σε video και CAD renders και video του @OnLeaks

lg v40 thinq video cad renders @onleaks, Το LG V40 ThinQ σε video και CAD renders και video του @OnLeaks

lg v40 thinq video cad renders @onleaks, Το LG V40 ThinQ σε video και CAD renders και video του @OnLeaks

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.