Το Mate 20 Pro σε τρία χρώματα σύμφωνα με τα επίσημα render

mate 20 pro τρια χρώματα επίσημα render, Το Mate 20 Pro σε τρία χρώματα σύμφωνα με τα επίσημα render

Μετά από αρκετές “διαρροές” σχετικά με το Mate 20 Pro φαίνεται πως έχουμε τα επίσημα render που δείχνουν τον τελικό σχεδιασμό μαζί με τα επίσημα χρώματα στα οποία θα κυκλοφορήσει το smartphone της Huawei.

Τα render που αποκαλύπτουν το Mate 20 Pro και εφόσον ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δείχνουν πως η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, μπλε και μωβ/μπλε gradient χρώμα, θα διαθέτει κυρτή AMOLED οθόνη στις 6.3 ίντσες η οποία έχει ιδιαίτερα λεπτά bezel και μικρό chin στο κάτω μέρος της μπροστινής πλευράς, με το notch στην οθόνη να είναι αρκετά μεγάλο, θυμίζοντας το αντίστοιχο της Apple.

Το μέγεθος του notch ενδεχομένως να δικαιολογείται από το ότι η selfie κάμερα μαζί με το ακουστικό και την τεχνολογία για το ξεκλείδωμα της συσκευής μέσω της σάρωσης του προσώπου, βρίσκονται τοποθετημένα εκεί, με τους χρήστες να μπορούν, σύμφωνα με πληροφορίες, να διαθέτουν άλλη μια επιλογή για το ξεκλείδωμα της συσκευής μέσω του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται ενσωματωμένος στην οθόνη.

Όσον αφορά την πίσω πλευρά της συσκευής, το γυαλί που την καλύπτει δείχνει να είναι ελαφρώς λυγισμένο στις άκρες για να μπορεί ο χρήστης να το κρατάει με μεγαλύτερη άνεση στο χέρι του. Το χαρακτηριστικό που αναμφίβολα “τραβάει” τα βλέμματα είναι η τετράγωνη κάμερα με τους τρεις φακούς και το led flash να είναι σε διάταξη 2×2, με το λογότυπο της Leica να βρίσκεται τοποθετημένο πάνω από αυτήν.

Τέλος, στο εσωτερικό της συσκευής θα βρίσκεται ο επεξεργαστής HiSilicon Kirin 980 βασισμένος στην τεχνολογία των 7nm, μαζί με 6GB RAM και 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, με τη μπαταρία της συσκευής να έχει χωρητικότητα 4200mAh, η οποία θα μπορεί να φορτίζει και ασύρματα. Το λειτουργικό σύστημα του Mate 20 Pro αναμένεται να είναι το Android 9.0 Pie και μένει να δούμε τι άλλο ετοιμάζει η Huawei για την παρουσίαση τόσο του Mate 20 Pro αλλά και του Mate 20 στο event που έχει ανακοινώσει για τις 16 Οκτωβρίου στο Λονδίνο.

mate 20 pro τρια χρώματα επίσημα render, Το Mate 20 Pro σε τρία χρώματα σύμφωνα με τα επίσημα render

mate 20 pro τρια χρώματα επίσημα render, Το Mate 20 Pro σε τρία χρώματα σύμφωνα με τα επίσημα render

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

notchara κακσχιμη

Nickolas

Άψογο φαίνεται, να δούμε τι θα δούμε και από κάμερα κλπ

keysmith

μέχρι να βγουν 5” σε bezeless σχέδιο όλα είναι παντόφλοτηλέφωνα που βέβαια πολλούς τους βολεύουν.

Καλή η καθιέρωση 3 καμερών τουλάχιστον να έχει φακό “tele” (ντεμέκ τέλε περίπου 50mm είναι) εκτός του συνηθισμένου ευρυγώνιου που και με αυτό το θέμα έχουν φάει σκάλωμα και οι φωτογραφίκες στα πρόσωπα και πορτρέτα έχουν μεγαλύτερη παραμόρφωση και από τους πίνακες του νταλί.

χρηστος

Ενα υβριδιο μεταξυ iphone X & S9. Notch, (μικρα) κατω bezels & curved οθονη. Τα εχει χασει στο design και για μενα απορριπτεται διοτι θα το βλεπω 2 χρονια τουλαχιστον. Απο χαρακτηριστικα παντως εντυπωσιαζει

Φωτης

Darth@ η νοτσαρες μου αρεσουν ξερω γω μπορει να ειμαι μαζοχας:)Αλλα αφου το κανεις σαν το x καντο σωστα με το κατω να μην εχει πλαισιο οπως το iphone x..

JohnWave

Κρίμα. Ας περιμένουμε πάντως να δούμε τι θα προσφέρει. Αν πχ δώσει με διαφορά την καλύτερη κάμερα σε συνδυασμό με μια πολύ καλή oled οθόνη και μια πολύ καλή μπαταρία, προσωπικά θα σκεφτόμουν να το πάρω και ας μην έχει την εμφάνιση που θα ήθελα. Θα δούμε στα συγκριτικά tests.

τακης

Χαλια δεν το λες αλλα ειναι ενα ιβριδιο οπως ανεφεραν απο πανω. Η οθονη ειναι ελαφρως edge οποτε μοιαζει με σαμσουγκ , και εβαλε κ ενα notch που θυμιζει αιφον. Κριμα γιατι το to mate 10 τουλαχιστον ειχε μια προσωπικοτητα και δεν εμοιαζε σε τηλεφωνα αλλων εταιριων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.