Το Mate 20 Pro θα κυκλοφορήσει σε περισσότερες αγορές από το Mate 20 στην Ευρώπη;

mate 20 pro περισσότερες αγορές από mate 20 ευρώπη, Το Mate 20 Pro θα κυκλοφορήσει σε περισσότερες αγορές από το Mate 20 στην Ευρώπη;

Η Huawei μπορεί να έχει επιβεβαιώσει την παρουσίαση των Mate 20 και Mate 20 Pro στις 16 Οκτωβρίου στο Λονδίνο, αλλά φαίνεται πως δε θα κυκλοφορήσουν και τα δύο στις ίδιες αγορές μιας και η εταιρεία δείχνει να επικεντρώνεται περισσότερο στην προώθηση του Mate 20 Pro.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Huawei σκοπεύει να επικεντρωθεί περισσότερο στο premium Mate 20 Pro αντί του “απλού” Mate 20. Για αυτό το λόγο, το Mate 20 Pro θα κυκλοφορήσει στις περισσότερες αγορές της Ευρώπης και θα αποτελεί το κύριο μέρος της προωθητικής καμπάνιας της εταιρείας, με το Mate 20 να μην τυχαίνει τις ίδιας αντιμετώπισης.

Πιο συγκεκριμένα, το Huawei Mate 20 θα απουσιάζει από τις περισσότερες αγορές των χωρών της Ευρώπης και θα πωλείται, σύμφωνα με πληροφορίες, επιλεκτικά σε χώρες όπως η Ιταλία, Ισπανία, Δανία, Φινλανδία και Νορβηγία, κάτι το οποίο αναμένεται να αφήσει παραπονεμένους τους καταναλωτές που θα έχουν σα στόχο την αγορά του αντί του Mate 20 Pro.

Αυτό βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει μιας και το Huawei Mate 10 έγινε διαθέσιμο μόνο σε 15 αγορές αντί των 24 στις οποίες κυκλοφόρησε το Mate 10 Pro το 2017 και μένει να δούμε αν κάτι τέτοιο θα γίνει με τα Mate 20 και Mate 20 Pro.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
τακης

Χμμ και τι συμπεραινουμε απο αυτο ? Οτι αυτες οι χωρες ειναι φτωχες. χαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.