Το mid-range Pixel 3 φωτογραφίζεται δίπλα στο Pixel 3 με εμφανείς διαφορές στην οθόνη

mid-range Pixel 3 φωτογραφίζεται δίπλα Pixel 3 διαφορές οθόνη, Το mid-range Pixel 3 φωτογραφίζεται δίπλα στο Pixel 3 με εμφανείς διαφορές στην οθόνη

Μετά την εμφάνιση των φωτογραφιών του mid-range Pixel 3 ήρθε η στιγμή να σταθεί δίπλα στο Pixel 3, με τις συγκρίσεις να ξεκινούν μιας και οι διαφορές εντοπίζονται κυρίως στην οθόνη των δύο συσκευών.

Μπορεί η Google μέχρι σήμερα να επικεντρωνόταν στα high-end smartphone αλλά το mid-range Pixel 3 smartphone με κωδική ονομασία “Sargo” φαίνεται πως είναι στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που έκαναν την εμφάνισή τους μια εβδομάδα πριν. Αυτή τη φορά, το mid-range Pixel 3 πόζαρε δίπλα από το μικρό flagship, Pixel 3 και εντοπίστηκαν οι διαφορές και οι ομοιότητές τους.

Στη φωτογραφία που εμφανίστηκε έχουμε το κανονικό Pixel 3 στη δεξιά πλευρά, με το mid-range μοντέλο να φαίνεται πως έχει πιο μακρόστενη οθόνη στις 5.56 ίντσες με αναλογία οθόνης 18.5:9, τη στιγμή που το Pixel 3 έχει οθόνη στις 5.5 ίντσες και αναλογία οθόνης 18:9. Οι φωτογραφίες που δείχνουν τα χαρακτηριστικά του αναφέρουν πως έχει τον επεξεργαστή Snapdragon 670, μαζί με 4GB RAM και 32GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, μπαταρία με χωρητικότητα 2915mAh λειτουργικό σύστημα Android 9.0 Pie, κύρια κάμερα στα 12MP και selfie στα 8MP, ενώ δε λείπει η θύρα υποδοχής για τη χρήση ακουστικών 3.5mm.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panais

Χαρακτηριστικά δηλαδή σαν αυτά που έχει π.χ το Huawei mate 10 lite με 199 €. Λάθος, το huawei έχει καλύτερα! Μήπως έχασαν τη μπάλα εκεί στη google;

Νίκος

@Panais που ακριβώς είναι καλύτερο το mate10 lite;μόνο στην μπαταρία και αυτό στα χαρτιά εφόσον δεν κυκλοφορεί ακόμα το τηλέφωνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.