Το Moto G6 Plus στο Geekbench με Snapdragon 660 και 4GB RAM

motorola moto g6 plus geekbench snapdragon 660 4gb ram, Το Moto G6 Plus στο Geekbench με Snapdragon 660 και 4GB RAM

Λίγες ημέρες μένουν μέχρι την επίσημη παρουσίαση της σειράς Motorola Moto G6 στις 19 Απριλίου στη Βραζιλία και το Moto G6 Plus εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του Geekbench με το Snapdragon 660 και τα 4GB μνήμης RAM να ακούγονται ικανοποιητικά για την κατηγορία του.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες έκαναν λόγο για την ύπαρξη του λιγότερο δυνατού Snapdragon 630 στο Moto G6 Plus μιας και τα περσινά Moto G5 Plus και G5S Plus είχαν το Snapdragon 625 ο οποίος φαίνεται πως υπάρχει σε αμέτρητα smartphone στην αγορά. Αυτή τη φορά το Moto G6 Plus εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του Geekbench πετυχαίνοντας 866 βαθμούς στο single-core test και 4123 βαθμούς στο multi-core test.

Επίσης, η συσκευή φαίνεται πως διαθέτει τον οκταπύρηνο Snapdragon 660 χρονισμένο στα 2.21GHz, κάτι που δε δικαιολογεί το χαμηλό σκορ του στο multi-core test το οποίο αναμενόταν να είναι μεγαλύτερο. Η μνήμη RAM βρίσκεται στα 4GB με τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης να αναμένεται να είναι στα 64GB ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και μια έκδοση στα 3GB RAM και 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου.

Το Moto G6 Plus θα “τρέχει” την έκδοση του λειτουργικού Android 8.0.0 ενώ εμφανισιακά φαίνεται πως θα διαθέτει οθόνη μεγέθους 5.7 ιντσών σε αναλογία 18:9, με τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων να βρίσκεται στο home button της συσκευής. Όσον αφορά την κύρια διπλή κάμερα, αυτή θα αποτελείται από έναν αισθητήρα στα 12MP και ένα δεύτερο στα 5MP, ενώ η εμπρόσθια κάμερα θα είναι στα 16MP και θα διαθέτει LED flash για ακόμα καλύτερες φωτογραφίες selfie.

motorola moto g6 plus geekbench snapdragon 660 4gb ram, Το Moto G6 Plus στο Geekbench με Snapdragon 660 και 4GB RAM

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.