Το Motorola One αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του στην TENAA

motorola one tenaa τεχνικά χαρακτηριστικά, Το Motorola One αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του στην TENAA

Μετά την εμφάνιση του Motorola One στο Geekbench έχουμε την Κινεζική ρυθμιστική αρχή TENAA και την αποκάλυψη σχεδόν όλων των τεχνικών χαρακτηριστικών της νέας mid-range πρότασης της Motorola.

Το Motorola One έχει κωδική ονομασία XT1941-2 και διαθέτει οθόνη στις 5.88 ίντσες με ανάλυση 1520×720 pixel και αναλογία οθόνης 19:9. Ο επεξεργαστής του, σύμφωνα με το Geekbench, είναι ο Snapdragon 625 και θα υπάρχουν εκδόσεις με 3GB/4GB/6GB RAM και αντίστοιχα 32GB/64GB/128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης ο οποίος μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση καρτών microSD με μέγιστη χωρητικότητα τα 128GB.

Όσον αφορά τα οπτικά μέρη της συσκευής, βλέπουμε πως θα διαθέτει τέσσερις κάμερες, με την κύρια διπλή στην πλάτη της συσκευής σε κάθετη διάταξη να έχει κύριο φακό στα 13MP, χωρίς να αναφέρεται το μέγεθος της δεύτερης κάμερας, ενώ η κύρια από τις selfie κάμερες έχει φακό στα 8MP.

Η μπαταρία του Motorola One φαίνεται να είναι χωρητικότητας 3000mAh και αισθητά μικρότερη από τη μπαταρία των 3780mAh που φημολογείται να έχει το Motorola One Power. Τέλος, η συσκευή διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android 8.1.0 Oreo, θα είναι μέρος του προγράμματος Android One και θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, λευκό/ασημί και χρυσό χρώμα.

motorola one tenaa τεχνικά χαρακτηριστικά, Το Motorola One αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του στην TENAA

motorola one tenaa τεχνικά χαρακτηριστικά, Το Motorola One αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του στην TENAA

<motorola one tenaa τεχνικά χαρακτηριστικά, Το Motorola One αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του στην TENAA

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Con

720p οθόνη? 3000mah μπαταρία? Sd 625?

(καλά πόσο στοκ υπάρχει ακόμα?Δεν το είχε αγοράσει όλο η xiaomi)

… επίσης τιμή δεν αναφέρει το άρθρο για να κλείσω με ένα. “… σοβαρά τώρα?”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.