Το Motorola One με γυάλινη πλάτη έρχεται στις 2 Αυγούστου;

Η Motorola ανακοίνωσε την ημερομηνία του μεγάλου event που ετοιμάζει στα κεντρικά γραφεία της στο Σιγάκο, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 2 Αυγούστου. Εκεί αναμένεται να παρουσιάσει το Moto Z3, το Motorola One Power και ίσως και το Motorola One.

Το Motorola One αποτελεί την τελευταία αναφορά σχετική με τα smartphones που φαίνεται πως ετοιμάζει η εταιρεία. Η φωτογραφία που διέρρευσε αποκαλύπτει μία συσκευή μικρότερη τουλάχιστον σε μέγεθος από το επερχόμενο Motorola One Power για το οποίο έχουμε ήδη τις πρώτες πληροφορίες.

Η πρόσθια όψη αποκαλύπτει δύο όμοιες σχεδόν συσκευές με την ίδια εγκοπή στην οθόνη αλλά με μεγαλύτερο chin bezel στο One. Αντίθετα, το πίσω μέρος του μικρότερου μοντέλου έχει γυάλινο panel σε αντίθεση με το One Power που έχει μεταλλική πλάτη. Το One φέρει κι αυτό dual κάμερα στο πίσω μέρος και ίσως dual-tone LED flash, ενώ ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος το πιο πιθανό είναι να φιλοξενείται στην στρογγυλή εγκοπή που εμφανίζει και το λογότυπο ‘M’.

Το Motorola One, Το Motorola One με γυάλινη πλάτη έρχεται στις 2 Αυγούστου;

Περισσότερα στοιχεία για το νέο μοντέλο δεν έγιναν γνωστά. Αυτό που έγινε πιο ξεκάθαρο, ύστερα και από την τελευταία διαρροή, είναι ότι η Motorola ετοιμάζει τη νέα σειρά smartphones της «αγκαλιάζοντας» το πρόγραμμα Android One, που φέρνει στο χρήστη την εμπειρία λειτουργικού stock Android και μαζί πιο γρήγορες αναβαθμίσεις.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.