Το νέο αναδιπλούμενο Motorola RAZR έρχεται από "άλλον πλανήτη" [video]


Μία πρόσφατη εγγραφή στον Παγκόσμιο Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας ίσως μας έδωσε την πρώτη ματιά στο remake του Motorola RAZR της Lenovo με αναδιπλούμενη κύρια οθόνη και άλλες δύο βοηθητικές.

Motorola RAZR, Το νέο αναδιπλούμενο Motorola RAZR έρχεται από "άλλον πλανήτη" [video]
Παρόλο που το όνομα RAZR δεν εμφανίζεται σε κανένα σημείο της εγγραφής της Motorola Mobility, ο σχεδιασμός φέρει μια ασυνήθιστη ομοιότητα με το πρώτο τηλέφωνο, ακριβώς με το ίδιο τελείωμα στο κάτω μέρος της συσκευής. Η μεγάλη αλλαγή είναι ότι στο εσωτερικό του τηλεφώνου ο παλιός συνδυασμός της οθόνης και των κουμπιών έχουν αντικατασταθεί με μία και μόνο μεγάλη, αναδιπλούμενη οθόνη, η οποία ταιριάζει με την λεπτομέρεια που ανέφερε στο άρθρο της η WSJ για την εμφάνιση της επερχόμενης συσκευής.
Motorola RAZR, Το νέο αναδιπλούμενο Motorola RAZR έρχεται από "άλλον πλανήτη" [video]
Οι ερωτήσεις σχετικά με το εάν η Motorola θα επαναφέρει το σχέδιο RAZR έχουν επανειλημμένα τεθεί, αφού η HMD χορήγησε την άδεια χρήσης της μάρκας Nokia για να κυκλοφορήσει εκ νέου το Nokia 3310 το 2017 και το Nokia 8810 το 2018. Σχολιάζοντας την διάθεση για αναγέννηση, ο εκ των σχεδιαστών του Motorola RAZR V3, Paul Pierce είπε στον CNET τον περασμένο μήνα, ότι σκέφτηκε ότι υπάρχει μια «ευκαιρία» για να αναγεννήσει το παλιό τηλέφωνο, αλλά ότι «δεν μπορεί να γίνει μόνο για τέχνασμα ή κάτι τέτοιο. Πρέπει να βρούμε πώς να επιτύχουμε μια σημαντική ανακάλυψη.
Motorola RAZR, Το νέο αναδιπλούμενο Motorola RAZR έρχεται από "άλλον πλανήτη" [video]
Motorola RAZR, Το νέο αναδιπλούμενο Motorola RAZR έρχεται από "άλλον πλανήτη" [video]
“Νομίζω ότι οι άνθρωποι νιώθουν λαχτάρα και νοσταλγία για αυτό το Razr, την αίσθησή του όταν ανοίγει, ο ήχος του όταν κλείνει. Πού βρίσκεται σήμερα όλο αυτό; Και φαίνεται σαν μια ευκαιρία (για να ξαναγίνει)”, εξήγησε πρόσφατα ο Pierce, “οπότε προσπαθούμε να καταλάβουμε τι μπορούμε να κάνουμε για να αναβιώσει κάτι από όλο αυτό, αλλά πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο που να προσφέρει μια θεμελιωδώς απίστευτη εμπειρία (στον χρήστη)”.
Motorola RAZR, Το νέο αναδιπλούμενο Motorola RAZR έρχεται από "άλλον πλανήτη" [video]

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Αν…. λέμε,αν….. βγάλουν τέτοιο αριστούργημα, τι να πω…. RESPECT

ΚώσταςD.

Ουαου!!!! Πολύ εντυπωσιακό!!!!

peat

Αυτά βλέπει η apple, και την πιάνει κρυος ιδρώτας

ΓιωργοςMclaren

και που θα βαλουν μπαταρια…ακυρο σιγουρα δεν γινεται τοσο λεπτο

KN

Πραγματικά κάτι διαφορετικό και καινοτόμο…..Ανεξαρτήτως αν σε κάποιον του αρέσει το τελικό αποτέλεσμα ….
Δείχνει να έχει γίνει πολλή καλή δουλειά και ιδιαίτερα στο λογισμικό υποστήριξης. Θα ήθελα να το δω από κοντά, χωρίς απαραίτητα θα το ήθελα ως συσκευή μου. Πάντως έχει πρακτικά χαρακτηριστικά, μειώνοντας το μέγεθος του όταν κλείνει και μπορείς να το κουβαλάς άνετα. Ενώ ανοιχτό είναι όσο ένα μικρό tablet.

Moto z

Λογικά το συγκεκριμένο concept θα αποτελεί ένα μικρό μέρος αυτού που θα κυκλοφορήσει. Λογικά, αν το πάχος του λέει το leak είναι πραγματικό, τότε πιθανότατα η μπαταρία μετα βίας θα ξεπερνά τα 3000 mah. Ίσως τοποθετήσουν 2 μπαταρίες μικρής χωρητικότητας, αν και δεν το θεωρώ και πολύ πιθανό λόγω της δεύτερης οθόνης. Πάντως το μόνο σίγουρο, αν έτσι έχουν τα πράγματα, η μπαταρία θα αποτελεί την Αχίλλειο πτέρνα του moto razor 2019.

NikosAr

Καμία συσκευή με *αναδιπλούμενη οθόνη δεν μπορεί να πείσει για την αξιοπιστία και την λειτουργικότητα της … καθαρά κίνηση μάρκετινγκ και καθόλου ουσία.

godis

Δεν με εντυπωσιαζει καθολου…ε και;;…αλλη μια συσκευη android το εντυπωσιακο και συναμα τρανταχτο θα ητανε να βλεπαμε κανα καινουργιο λειτουργικο στην αγορα.!!!

Chris_BMW

Παιδιά στο μέλλον και με άλλη τεχνολογία στις μπαταρίες μπορεί …
3.75mm πάχος με οθόνη μέσα έξω και μπαταρία δεν πάνε μαζί ..
Μακάρι να το πετύχαιναν αλλά με τα ως τώρα δεδομένα δεν ξέρω κατά ποσό η φήμη συνάδει με αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες ..

tasos

Αυτο ναι!Θα τα εδινα για να κραταω αυτο το ποιημα στα χερια μου

Vaskor

Καινοτόμο, με μπόλικη φαντασία, όμορφο, ποιος δεν θα το’ θελε?
Αν ταιριάξουν τα πρακτικά μέρη και λεπτομέρειες, θα είναι η συσκευή της χρονιάς.

Moto z

Το συγκεκριμένο concept πιστεύω ότι θα ανταποκρίνεται εν μέρει στην πραγματικότητα. Δεν νομίζω να καταφέρουν να κάνουν την οθόνη να λυγίζει τόσο πολύ. Ακομη, πιστεύω ότι το μεγαλύτερο μείον της συσκευής θα είναι η μπαταρία. Με αυτό το πάχος και με τις δύο οθόνες δεν ξέρω πως θα χωρέσουν οι μηχανικοί της motorola μπαταρία ή μπαταριες μεγαλύτερης χωρητικότητας των 3000-4000 mha. Καταλαβαίνω την διαχρονική μανία της motorola να κάνει super thin συσκευές, αλλά πρέπει να αρχίσει να δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην αύξηση των μπαταριών στα κινητά της. Μακάρι το συγκεκριμένο concept να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά is too good to be true! Οψόμεθα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.

Smartphones featured Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40 Ultra: Εξαντλήθηκε στην Κίνα στην πρώτη ανοιχτή πώληση

Μετά την ανακοίνωση της περασμένης εβδομάδας, το ολοκαίνουργιο Razr 40 Ultra της Motorola ξεκίνησε την πρώτη του ανοιχτή πώληση στην Κίνα.

Smartphones featured Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40 και Razr 40 Ultra: Ανακοινώθηκαν επίσημα

Η Motorola ανακοίνωσε τη νέα της γενιά foldable, τα Razr 40 και Razr 40 Ultra, στην Κίνα και αποκάλυψε τη διεθνή τους διαθεσιμότητα.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones Motorola RAZR

Motorola Razr 40 Ultra: Renders αποκαλύπτουν τα τρία χρώματα του clamshell

Renders του επερχόμενου Motorola Razr 40 Ultra, της premium έκδοσης του clamshell, δημοσίευσε ο διάσημος και αξιόπιστος leaker Evan Blass.