Το Nokia 7.1 Plus σε real-life φωτογραφίες δείχνει πως θα έχει γυάλινη πλάτη;

nokia 7.1 plus real life φωτογραφίες γυάλινη πλάτη, Το Nokia 7.1 Plus σε real-life φωτογραφίες δείχνει πως θα έχει γυάλινη πλάτη;

Διέρρευσαν φωτογραφίες που πιθανόν να αποκαλύπτουν το Nokia 7.1 Plus το οποίο φαίνεται να διαθέτει γυάλινη πλάτη και δεν αποκλείεται να είναι αυτό το smartphone που θα παρουσιάσει η HMD Global στις 4 Οκτωβρίου στο Λονδίνο.

Η HMD Global θα παρουσιάσει στις 4 Οκτωβρίου κάποιο νέο Nokia smartphone χωρίς να γνωρίζουμε κάποια άλλη λεπτομέρεια μιας και θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε, ακόμα και το Nokia 7.1 Plus, το οποίο εμφανίστηκε σε real-life φωτογραφίες που δείχνουν το σχεδιασμό του, όσον αφορά την πίσω πλευρά μιας και η οθόνη δεν εμφανίζεται σε κάποια από τις φωτογραφίες αυτές και έτσι δε μπορεί να επιβεβαιωθεί η ύπαρξη του notch στην οθόνη.

Αυτό που φαίνεται να ξεχωρίζει στις φωτογραφίες, εκτός των διαφορετικών χρωμάτων, είναι πως η πλάτη της συσκευής είναι πιθανόν κατασκευασμένη από γυαλί, με την κύρια διπλή κάμερα να είναι τοποθετημένη σε κάθετη διάταξη, και το LED flash να βρίσκεται στα αριστερά της, ενώ ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων έχει τοποθετηθεί κάτω από την κάμερα σε θέση βολική για το ξεκλείδωμα της συσκευής.

Τέλος, τα τεχνικά χαρακτηριστικά φημολογούνται πως περιλαμβάνουν επεξεργαστή Snapdragon 710, 6GB RAM, 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, οθόνη ανάλυσης Full HD+ 1080×2280 pixel και λειτουργικό σύστημα Android 9.0 Pie σε περιβάλλον stock android μιας και το Nokia 7.1 Plus θα είναι μέρος του προγράμματος Android One.

nokia 7.1 plus real life φωτογραφίες γυάλινη πλάτη, Το Nokia 7.1 Plus σε real-life φωτογραφίες δείχνει πως θα έχει γυάλινη πλάτη;

nokia 7.1 plus real life φωτογραφίες γυάλινη πλάτη, Το Nokia 7.1 Plus σε real-life φωτογραφίες δείχνει πως θα έχει γυάλινη πλάτη;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgosgek

ψαγμενα χρωματα, για τους υπολοιπους ξερουμε , θα κλεισει η νοκια , η νοκια εχει πεθανει , η νοκια ειναι κινεζικη….κλασσικα

Blats

Δείχνει αρκετά εντυπωσιακό και ποιοτικό!!κάθε χρόνο και καλύτερη η ΝΟΚΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.