Το Nokia 8.1 εμφανίστηκε στο Geekbench με mid-range χαρακτηριστικά και Android Pie

nokia 8.1 mid range χαρακτηριστικά android pie geekbench, Το Nokia 8.1 εμφανίστηκε στο Geekbench με mid-range χαρακτηριστικά και Android Pie

Η HMD Global έχει παρουσιάσει αρκετά Nokia smartphone το τελευταίο χρονικό διάστημα και φαίνεται πως ετοιμάζει άλλο ένα, με το Nokia 8.1 να εμφανίζεται στο Geekbench με mid-range χαρακτηριστικά.

Αν κρίνουμε το Nokia 8.1 βάσει της ονομασίας του, θα λέγαμε πως είναι ο διάδοχος του Nokia 8 το οποίο είχε τον επεξεργαστή Snapdragon 835, τον ίδιο που είχαν όλα τα flagship smartphone του 2017. Το Nokia 8.1 αποκάλυψε μέρος των χαρακτηριστικών του και πέτυχε 1841 πόντους στο single-core και 5807 πόντους στο multi-core test, δείχνοντας πως ανήκει στη mid-range κατηγορία.

Επιπλέον, τα τεχνικά χαρακτηριστικά που εμφανίστηκαν στο Geekbench δείχνουν πως έχει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 710 χρονισμένο στα 1.71GHz μαζί με 4GB RAM και λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie, κάτι το οποίο είναι πολύ ευχάριστο, ειδικά αν η συσκευή αποτελεί μέρος του προγράμματος Android One για ακόμα πιο γρήγορες αναβαθμίσεις κατευθείαν από τη Google.

Μένει να δούμε τα πλάνα της HMD Global σχετικά με την κυκλοφορία του Nokia 8.1 το οποίο δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το χρονικό διάστημα μιας και μπορεί να επηρέαζε τις πωλήσεις των Nokia 7.1 και Nokia 7.1 Plus τα οποία κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
The sirens call my name

Χωρίς ναυαρχίδα η nokia, όσο καλή ποιοτικός και να είναι δεν πάει μπροστά!
Τόσο καιρό μόνο mid range…
…Με ένα nokia 8 που μετρά ενάμισι χρόνο και ένα sirocco υπερτιμημένο!

antonis

Ειναι σε καλο δρομο……..ειναι ωρα το κολο χιαομι και κατι ποκοφον που δεν μπορεις να τα ακουμπησεις να παρουν το δρομο τους για τα…….σκουπιδια…….Εκει οπου ανηκουν……

GS

@antonis τα xiaomi και το ποκοφον σε κατουράνε.

antonis

@GS ναι…..αλλα μονον οταν δουλευουν σωστα……

GS

@antonis γιατί πιστεύερις ότι σέρνονται τα Xiaomi? Πρέπει να μην έχεις δουλέψει Xiaomi ή απλά είσαι μυρωδιάς. Διάλεξε.

antonis

Εχουν περασει και απι τα δικα μου χερια και απο χερια φιλων μου….οποτε μοκο…..

Versavel

@Αntonis η NOKIA το πάει καλά και σιγά σιγά. Ετοιμάζει ναυαρχίδα με την ονομασία Nokia 9 PureView που φημολογείται ότι θα έχει πενταπλή κάμερα. Μην την υποτιμάς, η εταιρία θα ξαναπάει στην κορυφή και θα την δοκιμάσω ευχαρίστως στο μέλλον. Προς το παρόν βολεύομαι και γω με τους Κινέζους, δεν είναι άσχημοι (στα κινητά). 🙂

antonis

@Versavel οχι δεν υποτιμω την Νοκια…..ειμαι και εγω ενας απ τους παλιους κατοχους και ελπιζω να ξαναπαρω Νοκια.Αλλα ….τελος ομως με τους Κινεζους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.