Το Nova 4 έχει οθόνη a la Infinity-O και ανακοινώνεται στις 17 Δεκεμβρίου από τη Huawei

Nova 4 οθόνη Infinity-O ανακοινώνεται 17 Δεκεμβρίου Huawei, Το Nova 4 έχει οθόνη a la Infinity-O και ανακοινώνεται στις 17 Δεκεμβρίου από τη Huawei

Μετά από μια σειρά teaser, poster και εμφάνιση της ίδιας της συσκευής, ήρθε η στιγμή για την επίσημη παρουσίαση του Nova 4 από τη Huawei, το οποίο διαθέτει τρύπα στην οθόνη για τη selfie κάμερα, στο στυλ της Infinity-O της Samsung.

Πιο συγκεκριμένα, η αποκάλυψη έγινε από την ίδια τη Huawei μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Weibo, δείχνοντας το Nova 4 να έχει τη selfie κάμερα στο πάνω αριστερά μέρος της οθόνης η οποία δεν έχει notch. Από τη στιγμή που δεν έχουμε κάτι επίσημο για παρουσίαση ανάλογης συσκευής από τη Samsung, η Huawei θα είναι η πρώτη εταιρεία που παρουσιάζει ένα smartphone με μια τέτοια οθόνη η οποία αναμένεται να εμφανιστεί σε αρκετές συσκευές μέσα στο 2019.

Αυτό θα γίνει δεν είναι μόνο η Huawei και η Samsung που ετοιμάζουν τέτοιες οθόνες για τα smartphone που θα κατασκευάσουν, αλλά προσφάτως είδαμε και μια συσκευή της Lenovo με selfie κάμερα κάτω από την οθόνη, με τη διαφορά πως αυτή είναι τοποθετημένη στο πάνω μέρος και στο κέντρο της οθόνης. Αυτό που απομένει είναι να δούμε το κατά πόσο θα είναι χρηστική η selfie σε αυτό το σημείο καθώς και την αντιμετώπιση που θα έχει από τους καταναλωτές, οι οποίοι φαίνεται πως δεν αποδέχτηκαν ποτέ το notch.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tarif16

…αυτό αντέγραψε η samsung?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.