Το One UI beta αποκαλύπτει το Bright Night mode για νυχτερινές λήψεις στο Galaxy S10;

One UI beta Bright Night mode νυχτερινές λήψεις Galaxy S10, Το One UI beta αποκαλύπτει το Bright Night mode για νυχτερινές λήψεις στο Galaxy S10;
Η beta έκδοση του One UI της Samsung αναβαθμίζεται συνεχώς έτσι ώστε να είναι έτοιμη τόσο για τα Galaxy S9/S9+/Note 9 αλλά και για τα Galaxy S10, με τον κώδικα να αποκαλύπτει νέες λειτουργίες για τις φωτογραφικές δυνατότητες των ναυαρχίδων της εταιρείας για το 2019.
Οι κάμερες στα smartphone αυξάνονται και μαζί τους αυξάνονται και οι λειτουργίες για λήψεις υψηλής ποιότητας σε συνθήκες έντονου και χαμηλού φωτισμού. Όσον αφορά τις λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και τις νυχτερινές λήψεις, τα Google Pixel διαθέτουν τη λειτουργία Night Sight, η OnePlus την ονομάζει Nightscape, η Huawei την έχει σα Night Mode και η Samsung φαίνεται να την ονομάζει Bright Night.
Πιο συγκεκριμένα, το XDA Developers εντόπισε στον κώδικα της κάμερας του One UI (Android Pie) ενδείξεις ότι θα υπάρχει ξεχωριστό mode της κάμερας για φωτεινές φωτογραφίες “ακόμη και σε πολύ σκοτεινό περιβάλλον”, θυμίζοντας τις αντίστοιχες των άλλων εταιρειών που αναφέραμε. Ο κώδικας αναφέρει “πραγματοποιήστε πολλαπλές λήψεις και συνδυάστε τις για να πάρετε πιο φωτεινές φωτογραφίες”, δείχνοντας πως οι λήψεις σε σκοτεινό περιβάλλον θα είναι ακόμα πιο ποιοτικές από κάθε άλλη φορά, κάτι που θα διαπιστώσουμε με την κυκλοφορία των συσκευών.
Η Samsung πιθανόν να εφαρμόσει αυτή τη λειτουργία μέσω χρόνους μεγάλης έκθεσης και αργής ταχύτητας του διαφράγματος, τη στιγμή που η Google στηρίζεται σε Machine Learning και λογισμικό για τη λειτουργία Night Sight. Επιπλέον, δεν αποκλείεται η λειτουργία Bright Night να έρθει και στα Galaxy S9/Note 9 με τον ίδιο τρόπο που το super slow-motion video και τα AR Emoji μεταφέρθηκαν στα Galaxy S8 και Note 8.
One UI beta Bright Night mode νυχτερινές λήψεις Galaxy S10, Το One UI beta αποκαλύπτει το Bright Night mode για νυχτερινές λήψεις στο Galaxy S10;
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος8

Μακαρι και στο s9 plus αν και νομιζω πως θα ναι προνομιο μονο των s10

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.