Το OnePlus 6 δοκιμάζεται σε τεστ αντοχής και επιβιώνει

Λίγες ώρες μετά την επίσημη παρουσίαση του OnePlus 6, ο JerryRigEverything που είναι γνωστός για τη δοκιμές αντοχής που υποβάλλει σε όλα τα smartphone στο κανάλι του στο YouTube, έπιασε στα χέρια του την εν λόγω συσκευή για να τη “βασανίσει” για χάρη της τεχνολογίας, με τα αποτελέσματα να είναι ικανοποιητικά.

Το OnePlus 6 δε διαφέρει από τα υπόλοιπα smartphone αφού η οθόνη της συσκευής ξεκίνησε να χαράζεται από ένα επίπεδο και μετά όπως κάθε οθόνη που διαθέτει Gorilla Glass 5, ενώ στη δοκιμή της φωτιάς, η οθόνη μετά τα 20 δευτερόλεπτα άρχισε να θερμαίνεται, στο σημείο που η φλόγα εστίασε, και τα pixel που “κάηκαν” να μην επανέρχονται ποτέ μιας και έτσι συμπεριφέρονται οι AMOLED οθόνες.

Αυτό δε γίνεται στις IPS LCD οθόνες μιας και τα pixel που θα υπερθερμανθούν, θα επιστρέψουν στην αρχική τους κατάσταση όταν σταματήσουμε να τα θερμαίνουμε. Τέλος, στο ίσως πιο δύσκολο κομμάτι της δοκιμής, αυτό που έχει να κάνει με την άσκηση πίεσης για να λυγίσουμε τη συσκευή, η συσκευή λυγίζει παραπάνω από όσο θα περιμέναμε, όπως αναφέρει ο Zack Nelson (JerryRigEverything), χωρίς όμως να ακούγεται ο παραμικρός ήχος που παραπέμπει σε σπάσιμο του “σασί” ή κάποιο ράγισμα στην οθόνη, δείχνοντας την πολύ ποιοτική δουλειά που έχει κάνει η OnePlus στον τομέα της κατασκευής της συσκευής.

oneplus 6 δοκιμή αντοχής γρατζουνιές φωτία λυγίζει, Το OnePlus 6 δοκιμάζεται σε τεστ αντοχής και επιβιώνει

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgosgek

πωω κινεζια , δεν αντεχει καθολου….

Apostolos

Ούτε αυτό wireless charge? Κρίμα

bill

@apostolos
γτ να. εχει. ασύρματη φορτιση απτην στιγμη που εχει. τν. πιο. γρηγορη φορτηση στον κοσμο?
ποσο. στοκος μπορει να ειναι καποιος να. εχει dash charger που σ δινει 1% καθε 30 sec κυριολεκτικα κ. να το. βαζει. σε ασυρματη φορτιση που θα ναι. 10.φορες πιο. αργη?
τουβλα παντου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.